Збираємось до ПБ -2

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Fistawka, 13 Червень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

А я напевно таки буду купувати одіяльце-конвертик літнє нарядне, хоч маю плєди і ажурний і кольоровий махровий.
    Спершу не планувала, але потім подумала, що мені на хрестини треба буде десь дитину класти. Ну можна було б теж плєд використати, але всюди де я була на хрестинах, діток хрестили в конверті, бо воно таке штивніше трохи.
    Сестра малого хрестила в 2 тижні, не мали конверта, то хресний боявся взяти дитину, малий вовтузився, а плед мякенький... То їздили додому за цупким рушником, склали в кілька раз, щоб дитину покласти на нього.
    Може дурня, сама незнаю, але і муж вперся, що нам треба одіяло-конверт то най буде.

2. sanches

sanches Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ -2

в мене і після клізми без невеличкого конфузу не обійшлось :girl_blush2:

щодо трусів і прокладок: перші були зручніші саморобні, а потім - урологічні; другі - вдівала звичайні з другого ж дня.

3. Knjagna

Knjagna New Member

Дівчатка, а сорочку беруть вже для палати чи в ній народжують?

4. Raven

Raven Мама малятка

на Мечникова в родзал дають одноразову, а потім перебралася в свою

5. Knjagna

Knjagna New Member

то й добре:)а одноразова в наборі для пологів?

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Мені на Мєчнікова одноразовий набір для породіллі взагалі не знадобився. Використали лише партнерський. На крісло стелили мою пеленку, народжувала в своїй сорочці.

Останнє редагування: 20 Квітень 2014
  7. Raven

Raven Мама малятка

так в ньому

8. sofka08

sofka08 kasperjonoks

ідентично.

9. Knjagna

Knjagna New Member

А в чому різниця цих наборів, партнерського і для породіллі?:shy:

10. Raven

Raven Мама малятка

чоловіку бахіли, халат і чепчик, для породілі додатково сорочка, мені в одноразовій було зручно ще перші години після пологів, бо мала сильнющі виділення, плюс кровотеча на місці катетера з руки, заляпала та й викинула

11. Knjagna

Knjagna New Member

я тому й питаю, бо я кщо свою треба, то тоді треба якось ще іншу купляти сорочку, бо ті, що я купила зараз мені жалко)))))
    Дякую за відповіді:)

12. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

Не зациклюйтесь, це такі дрібниці... Візьміть довгу футболку, яку не шкода, або стару чоловічу сорочку...

13. Amilada

Amilada Well-Known Member

У попередниць з сусідньої теми в цей термін вже сумки були поскладені. Я шось, ще й не думала кудись збиратись. Ще й з яким то лікарем домовитись не знаю.

14. fiesta

fiesta Well-Known Member

Почула сьогодні по СТБ:
    Якщо боїтеся важких пологів, знайдіть жінку, яка родила легко. Попросіть, хай вона Вам подарує сорочку на пологи або на Вашій сорочці вишиє Ваші ініціали. Тоді Ви родите так само легко...
    Забобон, але ж який приємний!

15. Fleshka

Хі. Заради такого діла, віддам свою сорочку тому, хто вірить в забобони. Родила настільки легко, що їй ніц не є.:girl_crazy:

16. fiesta

fiesta Well-Known Member

Нє, дарувати треба нову сорочку :).

Sent from my iPhone using Tapatalk

17. vanilia

vanilia Miracles are real

І я другий раз перший день, вроді, з пеленкою ходила )) Точніше, лежала, бо то був кесарів розтин. А вже коли встала і пробувала ходити, то вдягнула білизну і післяпологові прокладки використовувала.
    Дівчата, а скільки тих одноразових пеленок потрібно? Ящось не пам.ятаю скільки я минулого разу купляла і де...

18. Fleshka

А...Тьфу ти. Тоді не розумію того забобону.

Я брала 20 штук, мені було замало. В останній день вже мусіла звичайними користуватись, але як і очікувала, дискомфорт від них мала страшенний, тому вдома знов наробила собі з тканини і по цей день ними користуюсь.

19. vanilia

Ого )) Я лишень пам.ятаю, що тих, що я купила наперед, було замало і мусіли докупляти потім. Тим більше, що пролежала в пологовому, вроді, 8 днів.

Я такі з тканини мала перший раз, але мені було з ними дуже некомфортно (вони були зі старої простині), натирали мене. Ті одноразові пеленки взагалі не натирали, зате "з.їжджали" постійно. А найкраще було зпісляпологовими прокладками - ні дискомфорту, ні натирань... Але зараз я їх не купляю. Думаю, обійдусь пеленками і простими прокладками нічними (чи як їх там). Чи я таки помиляюсь?

20. Fleshka

Я не повних 3 дні. Але заливало так, що з двох деколи робила одну грубезну і міняла щодві години.
    Може спробуйте тканину пом"якше, щоб не натирало.
    В мене хоч ні швів ні тріщин, але оті нічні прокладки - то для мене катастрофа навіть зараз.

21. vanilia

Навіть не знаю з чого то ще можна їх понавирізувати...

Статус теми:
Закрита.