Збираємось до ПБ -2

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Fistawka, 13 Червень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

А я напевно таки буду купувати одіяльце-конвертик літнє нарядне, хоч маю плєди і ажурний і кольоровий махровий.
    Спершу не планувала, але потім подумала, що мені на хрестини треба буде десь дитину класти. Ну можна було б теж плєд використати, але всюди де я була на хрестинах, діток хрестили в конверті, бо воно таке штивніше трохи.
    Сестра малого хрестила в 2 тижні, не мали конверта, то хресний боявся взяти дитину, малий вовтузився, а плед мякенький... То їздили додому за цупким рушником, склали в кілька раз, щоб дитину покласти на нього.
    Може дурня, сама незнаю, але і муж вперся, що нам треба одіяло-конверт то най буде.

2. Basyanya

Basyanya Well-Known Member

Як на мене то у вас достатньо одягу. Можливо, ще родичі щось захочуть подарувати. Я мала 7 чоловічків(2- 56 і 5-62) і 3 бодіки на короткий рукав 62р. То не встигла всім натішитись. Малявка народилась 54 см. Краще докуповуйте по мірі росту дитини, так уникнути можна надмірної кількості речей і трати грошей.

Надіслано від мого SM-G935F, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Дівчата, а на виписку конверт (бачила такий на замочку, що в ковдрочку потім трансформується, без всякого атласу-рюшиків і т. д.) теж треба купити заздалегідь і попрати-попрасувати? Чи достатньо, аби одяг на дитині був випраний і випрасуваний?

4. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Мій малюк пізньо листопадовий, забирали його в холодну, дощову погоду (відповідно купа одягу на ньому). Але конверт (саме такий, як Ви описуєте, на замочку і без рюш і т.п.) я все одно попрала, але не прасувала.

5. Alicia

Alicia Well-Known Member

Може хтось шукає зараз в пб ланолін, то мені продали його лише в рецептурній аптеці на поч. Зеленої. На кн. Романа і в інших рецептурних відмовляли, типу в них обмежена кількість. Коштувала баночка 50 г - 50 грн.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• Інформативно Інформативно x 3
  6. onebyone

onebyone Well-Known Member

А я купила звичайну беллу і зверху обмотала старою простинню . Тобто до тіла буде прилягати бавовна , але впитувати буде краще .

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

7. ukralya

ukralya New Member

Дівчата, підкажіть якої ТМ підгузники ви берете в пологовий??? Я думала Dada купити, але може то щось краще взяти???? Що порадите???

8. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Я перший раз брала памперси нью борн, і зараз теж їх взяла. Такі в білій упаковці

9. Emmy

Emmy Прямую до мети

Памперси смердять хімією трохи, особливо як запісяні. Брала Хаггіси - якісь грубі були на ту маленьку попу, і шар внутрішній мені не сподобався. А от Ліберо - супер, тоненькі, приємні всередині на дотик.
    Даду одиничку не використовувала, тільки 2 і 3.

10. Harbuzik

Harbuzik Member

Дівчатка хто нещодавно народжував на Мечнікова? Напишіть список ну дуже потрібно а то я з різними списками інтернету запуталася ,якщо багато писати то сфоткайте листок .Планую родити у Федашко але він сказав списки дивитися в неті ....а в цьому неті їх багато і всі різні.Голова розколюється

Надіслано від мого IdeaTabA1000L-F, використовуючи Tapatalk

11. foreveryoung

foreveryoung Member

Привіт всім пузатикам котрі мають пдп на жовтень!!! Маю таке питання: які речі для малятко ви берете з собою в пологовий?

12. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

То важка пора - або опалення ще не буде і буде дика зюзя, або вже включать і буде стандартно шкварити як шалене

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. onebyone

onebyone Well-Known Member

Щойно з пологового з Джвмбула , не раджу заморочуватися із тими списками медикаментів, лікар все рівно после вас купувати пологовий набір , вартістю як для кого , для одних 440, інших 490 грн. Те що я мала віддала ім . Приїдете на роди і вони вам скажуть. , що вони не будуть працювати без свого списку ліків .

• Подобається Подобається x 2
  14. Kichka

Kichka Member

Я візьму два боді з довгим рукавом і один з коротким,два чоловічка на баєчці , один тривотажний,ще маю тепленький спальник і одіяльце.Ага - шапочки 2 трикотажні ,дві пари махрових шкарпетусь і одні звичайні.Остальне принесуть,якщо щось буде потрібно.

Надіслано від мого Lenovo S90-U, використовуючи Tapatalk

15. purse

purse Member

На Джамбула, можна легко не купувати той набір для дитини, він реально примітивний, а деруть за нього багато. А набір на пологи, то бачила, що деякі дівчата поки в паталогії лежали купували по списку))

16. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Я народжувала в січні. Для дитини брала, бодіки на запах, чоловічки, шапочки, памперси, судо крем, молочко для тіла, рушник( одіялко),памперси, вологі салфетки, пеленки ситцеві,бавовняні, одноразові. Для себе нічнушки для годування, труси, саморобні прокладки, звичайні прокладки (нічні), одноразові пеленки, шампунь, щітка для волосся і резинка, горнятко,ложка, вилка,ложка, тарілка губки для миття посуду, мило для рук, губки для тіла, цитиал, господарське мило. Паперові рушники. Ще мала книжку "Вчимося готувати грудьми", зарядне до телефону, блокнот, ручка. Рушник для рук, тіла,ніг, воду не газовану, халат. Ще віяло брала зі собою ( походу там його й забула) бо мені дуже жарко було і не вистачало повітря. Всі набори купувала там. Спирт,перекісь,вата теж були зі мною і в мене їх просто забрали і я здається вже не давала грошей, хоча вже точно не пам'ятаю. І багато дрібних грошей, бо там де не плюнь всюди просять. І в моєму випадку ще б молоковідсмоктувач не помішав би,бо з молочком туговато було тоді. Більше вроді нічого не пригодилося)

+Багато резинових рукавичок.
    + Найголовніше забула ПУРІЛАН 100( дуже корисна річ)
    +постіль, тапочки для душу і хатні (для палати)
    +шкарпетки

На виписку вам речі потім привезуть, не пакуйте їх зі собою, але підготуйте заздалегідь і для себе і для дитини, бо мені чоловік переплутав пальта і я верталася з роддому у весняному ( добре що погода класна була), вони по кольору однакові, але зимове я хоть би застібнула, а то навіть близько не зійшлося))))

+косметичка

Надіслано від мого D6503, використовуючи Tapatalk

Останнє редагування: 22 Вересень 2016
    • Подобається Подобається x 2
  17. Harbuzik

Harbuzik Member

Дякую,дечого не поклала))) пурелан 100 я читала дуже хороша річ треба буде придбати.Час наближається а на мене мандраж нападає(((((

18. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Розкажіть детальніше куди ви все що берете в пологовий пакуєте: сумки якісь, кульки, інші варіанти? Не маю нічого підходящого. Треба буде щось купити але що і де не знаю.

Останнє редагування: 28 Вересень 2016
  19. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Я мала зручну дорожню сумку і всередину складала кілька великих кульків , а зверху в кульку ставила список що всередині є . Зараз є сумки такого плану, як колись клетчаті, тільки з різними малюнками (котики , песики зверху) , вони недорогі і місткі , то можете собі на них глянути. Кілька сумок мені було б незручно, бо багато місця займали б .

• Подобається Подобається x 3
  20. Harbuzik

Harbuzik Member

Я беру дорожню сумку на колесиках ,кульок (великий як вишиванка але пише BMW в родзал суто мені і дитині + сульок медикаментів у родзал (цей пакет що купляють при роддомі).Родити планую на Мечнікова з дня на день.

• мімімі мімімі x 1
  21. Kofeinka

Kofeinka Well-Known Member

Брала два пакети - сумки Ашан (такі зелена і жовта)

Статус теми:
Закрита.