Збираємось до ПБ -2

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Fistawka, 13 Червень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

А я напевно таки буду купувати одіяльце-конвертик літнє нарядне, хоч маю плєди і ажурний і кольоровий махровий.
    Спершу не планувала, але потім подумала, що мені на хрестини треба буде десь дитину класти. Ну можна було б теж плєд використати, але всюди де я була на хрестинах, діток хрестили в конверті, бо воно таке штивніше трохи.
    Сестра малого хрестила в 2 тижні, не мали конверта, то хресний боявся взяти дитину, малий вовтузився, а плед мякенький... То їздили додому за цупким рушником, склали в кілька раз, щоб дитину покласти на нього.
    Може дурня, сама незнаю, але і муж вперся, що нам треба одіяло-конверт то най буде.

2. opron

opron Well-Known Member

В якому пологовому такі жахіття? Це просто маразм. І що, прям всі кобіти на сходах одягаються? Треба було послати того, хто таке вимагав. Це приниження честі і гідності людини.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Я ж тому і написала, що то був жах жахливий з великим поспіхом.
    Таке було на Джамбула, листопад.
    Бачила ще одну жінку, яка одягала штани на сходах. А інша жінка вдягалась перед "кімнатою виписки".

4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я мала нахабство вдягнутись в палаті, був скандал. Січень 2012. Після цього мене обізвали брудною циганкою і побажали ніколи більше не повертатись в ПБ
    повернулась до них за рік і 9 міс :)

• Подобається Подобається x 2
  5. opron

opron Well-Known Member

Я б теж так зробила. І нехай мене б називали як хотіли. На сходах переодягатись це жах-жах. Ну невже така дурість може бути? Чи то десь записано в правилах внутрішнього розпорядку?
    Ну в крайньому випадку організувати спеціальне приміщення, щоб одягнутись.

Останнє редагування: 13 Травень 2016
    • Подобається Подобається x 1
  6. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

А в ночнушку теж на сходах вагітні переодягаються? Я більше за дітей переживаю. Не хочу їх вже в машині в люльки садити. Хочу, щоб нормально спокійно посадили і виносили на вулицю не на руках.

Ну і буду циганкою, значить. Не отримають свого хабаря перед тим, як ручкою помашу))) я взагалі як психану, що можу і в ночнушці в халаті до машини дійти)) літо буде))) ночнушку я пристойну, довгу купила))) Не гола ж.

7. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

А я вважаю, що все правильно з заборонами на штани, взуття, верхній одяг в самому пологовому. Там дітки, такі ще беззахисні. Та і нічого такого страшного з переодяганням на сходах я не бачила за 5 днів. Перед патологією переодяглася в чистий одяг в приймальному відділенні (є спеціальна кімната). Перед випискою дозволили одягти колготки і сукню в палаті. Зверху халат і в тапках дочимчикувала до виписної кімнати. Там взулася і одягла куртку. Дитину одягала сама в палаті.

Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk

8. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Я нічого не знала про процес виписки, тому, як тільки отримала всі довідки, в палаті ж переодягнулася і навіть перевзулася!! І отак собі сиділа чекала. Ото я дістала від медсестри)))) за те, що без халату і взута. Одразу накинула свій халат поверх одягу і назад в тапочки. Взувалася і знімала халат вже перед тою кімнаткою на виході.
    Але поки не прочитала тут, я щось і не могла подумати, що то і одягатися не можна))))

9. ranetka

ranetka New Member

Я три раза рожала на Джамбула, в 2010, 2012, 2015, все разы одевалась в свою одежду - штаны и кофточку прямо в палате, только по роддома медсестра сказала сверху накинуть халат, девочки с палаты так же, никто на лестнице не одевался, муж принес только пальто и обувь.

10. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ого!
    я вдягалася в палаті. і сусідка також . без жодних проблем. і красу наводили, макіяжилися навіть трохи перед виходом поки чекали на виписку. ніхто жодних претензій не мав до нас. лиш просили верхній одяг одягати вже у тій кімнаті для виписки. це листопад 2015

11. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Може й правильні заборони, але найчастіше як раз у чистеньке мамочки і переодягаються ж... А коли приходять родичі у ту палату, то в чому вони вдягнуті ? Бахіли і халат прверх своєї одежі?... Чи вони перевдягаються? Ну якщо чоловік залишається на ніч, то ясно, що треба взяти одяг, щоб перевдягнутися. А як щодо тих, хто забігає на пару хвилин?

Ну і стан деяких пологових (судячи з відео і розповідей), то гірше, ніж одяг...
    Повітря, доречі, не стерильне, стіни не стерильні. Мені тут колись відповідали, що і грибок - то фігня, головне дитину при собі тримати (а я вже книжок начиталась і тепер з цим погоджуюсь :) )

12. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

аналогічно, виписувались в серпні 2015

13. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Народжувала в Городку, то на виписку вдягалась у палаті, наверх лиш накинула одноразовий халат. Взувалась в холі перед відділенням ( це на 3-му поверсі), сумки допомагала винести до холу санітарка.

14. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Я народжувала на мечнікова, там спокійно переоділася в палаті і перевзулася, але там просили бахіли поверх взути) це ж напевно важко на сходах, ще й після КР одягатися)
    Я хоть і після ПП, але було в палаті важко одітись самій, бо ще все боліло (

Надіслано від мого D6503, використовуючи Tapatalk

15. Sumpatylka

Sumpatylka New Member

Добрий вечір, дівчата! Корок може бути прозоро- білуватий чи це просто слиз?

16. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Моя лікар казала, що може бути і прозоро-білуватий, єдине що по консистенції має бути в"язкий.

17. Sumpatylka

Sumpatylka New Member

От у мене щось таке було вчора і сьогодні!!!! Дзвонила до лікаря - казав слідкувати і дзвонити!!!

18. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

У мене ще минулої середи корок відійшов... я поки в очікуванні ))) Лікар казала, що корок може відходити як за декілька годин так і за два тижні до пологів.

19. Sumpatylka

Sumpatylka New Member

Добре що завтра в ЖК.... І речі так сяк призібрані!!!

20. svoybox

svoybox Well-Known Member

Сьогодні прикупилась ліками на пологи, тобто бинт, вату, зеленку і всякі такі дрібниці, з лікарем не домовлялась, сама собі такий список склала.

Казала мені в аптеці дівчинка, що треба сечовий катетр, питання, для чого, бо першого разу мені сечу не спускали, можна від того відмовитися?

І друге, для чого дитині закапують очі?

21. bianca

bianca Member

@svoybox при перших і других пологах катетр використовували.

Статус теми:
Закрита.