Збираємось до ПБ -2

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Fistawka, 13 Червень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

А я напевно таки буду купувати одіяльце-конвертик літнє нарядне, хоч маю плєди і ажурний і кольоровий махровий.
    Спершу не планувала, але потім подумала, що мені на хрестини треба буде десь дитину класти. Ну можна було б теж плєд використати, але всюди де я була на хрестинах, діток хрестили в конверті, бо воно таке штивніше трохи.
    Сестра малого хрестила в 2 тижні, не мали конверта, то хресний боявся взяти дитину, малий вовтузився, а плед мякенький... То їздили додому за цупким рушником, склали в кілька раз, щоб дитину покласти на нього.
    Може дурня, сама незнаю, але і муж вперся, що нам треба одіяло-конверт то най буде.

2. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Оце якраз він особисто вчора і сказав кумі моєї сусідки. А можете мені дати мобільний в приват до Долотказіна - спробую до нього подзвонити завтра, почую що скаже.

3. Orman

Orman Модератор-бомба

4. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

А затискачі пуповини, рукавички для огляду, пеленки одноразові?
    Також тапочки, речі гігієни, посуд, постіль, прокладки одноразові.
    Я щось не знаю чи змогла б все позбирати на скору руку...

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Затискачі і решта аптечних штук мені хтось приніс з аптеки вже в родзал, а чоловік потім розрахувався в аптеці. Не купувала цього наперед, бо не знала, які будуть пологи (набори на природні і кесарів розтин відрізняються). Рукавиць стерильних взяла 10 пар, то згодилося може дві і ті для оглядів ще в патології. Дитячий лікар мила руки з милом, витирала паперовим рушником, а від рукавиць відмовилася. Це на Джамбула. Дуже згодився вологий туалетний папір бо є шви і сухим трохи некомфортно було користуватися. Я йшла в пологовий з двома ашанівськими сумками. Може смішно, але я була цілком спокійна за те, що маю все необхідне для комфортного перебування там (мала навіть рідину для миття посуду і губку).

Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk

6. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Я от теж не мала, бо не ходжу в такому вдома, то мусила купити дві сорочки і халат. Тапок брала дві пари - одні гумові для душу, інші нормальні, щоб не підсковзнутися з дитинкою.

Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk

7. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Можна і мені в приват, будь ласка

8. IrynkaMandarynka

IrynkaMandarynka Well-Known Member

Всякі аптечні штучки може купити чоловік в процесі і принести, головне мати при собі готівку :) Що дійсно не купиш там, як вже тут пишуть, то є особисті речі, одяг собі та дитинці і постіль. Так вийшло що я збиралася у ПБ в процесі вже, бо пологи почалися передчасно і дуже несподівано, а я лише день перед тим все почала збирати, зокрема купила і попрала нічнушку, халат і дитячі речі, так от досушувала я їх феном перечікуючи перейми :) наступного разу почну готуватися раніше, ніж на 36 тиждень ;)

• Подобається Подобається x 5
  9. Orman

Orman Модератор-бомба

в них все є. Або пошлють чоловіка купити. Або потім скажуть відкупити - дадуть свої, а потім купите і їм віддасте.
    так тапочки є вдома. На пологи не треба речі гігієни, посуд.
    Постіль - це чисто забаганка. Так їхня сіра, але чиста. Прокладки нащо на пологи? Я ж кажу чоловік довезе все що на післяпологовий період.
    А на самі пологи потрібен мінімальний мінімум ))
    я йшла обидва рази з валізою яка десь вміщає половину ашанівської торби ))) І мені нічого не бракувало.

я обидва рази не планувала в ПБ, тому список в мене був свій. Який базувався на здоровому глузді. Цього вистачає.

10. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

На Джамбула мені лікар казав виключно у пакети, а от на Мечнікова забула уточнити :girl_in_dreams:
    То частину поскладала у пакети, а частину у сумку по типу ашанівської.

11. svoybox

svoybox Well-Known Member

Тут ще треба адекватного чоловіка))))
    Мій нічого не знайде, він навіть питає, яка його зубна щітка))))

Я також за мінімальний мінімум, але вже майже все поскладала в кульочок і поставила на видному місці

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
  12. Orman

Orman Модератор-бомба

таки-так )))

13. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ми з малою збирались алярмово і неочікувано.
    взяли: їй костюмчик, мені нічнушку, халат і теплі шкарпетки. Мені прокладки, їй памперси. Вологі серветки. Документи. Невелику суму грошей (купили в лікарні тільки спирт, зеленку, з перестраху - діоксизоль за цілих тоді 58 грн, прокладки для грудей і багато мінералки). Косметичку :) я сама дуже сміялась, коли знайшла її вже в ПБ в кульку. Я не можу без дзеркала і своїх любимих баночок
    І все, нам вистачило.
    В ПБ нам подарували пробнички кремів, рідке мило і водичку нам принесли відвідувачі.
    На "виписку" нам наш татко приніс те, що я вдало описала - як виглядає і де лежить
    З мого досвіду - корисно в період гніздування дізнатись, що де є в хаті і трохи впорядкувати речі, щоб потім казати, що звідки взяти для вас :)

14. marianast

marianast Well-Known Member

ну я підігнала все по максимуму щоб татко приніс. Попросила " чорні шкарпетки" (капронові) не забути, які лежали там де й усі речі на виписку. не забув - в кожен мій мешт засунув по парі чорних шкарпеток, СВОЇХ) Так і виписувалась)

• Смішно Смішно x 8
    • Подобається Подобається x 7
  15. Havronia

Havronia Well-Known Member

А я перший раз виписувалася в нових туфельках, куплених за декілька хвилин перед тим в магазині. Добре, що розмір перепитав, бо мої лишились вдома

• Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
  16. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я з малою виписувалась в тому ж, в чому і приїхала в ПБ - в шерстяній сукні. то для дівчинки треба було платтячко і шапочку відповідну, і колготи в тон :)

17. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Я збираюся виписуватися в простезній хб-туніці-платті. З немитою головою (бо мені тоді треба і фен, і прасочку, і 2 пари спреїв тягти) і не нафарбована. Бо ми тільки вчетверо і поїдемо додому :)
    А виписка урочиста обов'язкова? Цікавить, чи можна, щоб чоловік сам зніс мої пакети вниз, щоб я сама вдягла дітей і щоб їх посадити у автолюльки ще у палаті ?

• Подобається Подобається x 3
  18. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Я такої ж самої думки!

19. bianca

bianca Member

@Nyashka та які урочистості)) Вийшли- поцілувались і додому скоріше,помитись нормально) Ну в мене так було,а одяг то взагалі смішно було. Сказала чоловікові що принести,то штани не защіпнула,пуховик так стягнув шо дихати не могла,черевики тиснуть бо ноги набрякли. Короче краса а не виписка))

20. preciosa

preciosa Well-Known Member

Я так само виходила страшненька із зализаним хвостиком))) душ був, але для адекватної укладки мені треба фен і прасочку, волосся густе і довге, сушити важко... Ми виписувались з чоловіком і моєю мамою, так як і "заселялись"))) дощ падав, швидко рванули до машини. Мама біля вхідних дверей нас з медсестрою сфоткала;)

21. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Це Вам навряд чи дозволять зробити.
    Мене, коли виписувалась (це був жах жахливий!!) заставили переодягнутись з нічної сорочки в звичайний одяг на сходах, бо на поверсі, а тим більше в палаті не можна.

• Зе бест! Зе бест! x 1
Статус теми:
Закрита.