Збираємось до ПБ -2

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Fistawka, 13 Червень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

А я напевно таки буду купувати одіяльце-конвертик літнє нарядне, хоч маю плєди і ажурний і кольоровий махровий.
    Спершу не планувала, але потім подумала, що мені на хрестини треба буде десь дитину класти. Ну можна було б теж плєд використати, але всюди де я була на хрестинах, діток хрестили в конверті, бо воно таке штивніше трохи.
    Сестра малого хрестила в 2 тижні, не мали конверта, то хресний боявся взяти дитину, малий вовтузився, а плед мякенький... То їздили додому за цупким рушником, склали в кілька раз, щоб дитину покласти на нього.
    Може дурня, сама незнаю, але і муж вперся, що нам треба одіяло-конверт то най буде.

2. Millochka

Millochka Well-Known Member

А куди мамі? Поподробніше))))

3. Havronia

Havronia Well-Known Member

Пуповину перетискають в двох місцях. Мамі нічого не затискають :)

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Millochka

Вибачте, що грубо...Нафіг окситоцин 2 ампули?Ладно, коли потрібно та докупити, але зразу. Та і систему.
    Це що так все змінилось за 6 років, що всіх перед пологами на стимуляцію налаштовують?

5. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

цікаво, а це від роддому список залежить, чи від лікаря? На Мечнікова теж так?

6. svoybox

svoybox Well-Known Member

Особисто не збираюсь без крайньої необхідності купувати щось "серйозніше" за спирт і зеленку. Ще чоловіку наказала, щоб за кожен пункт списку випитав, щастя, що він в мене дотошний в тому плані

7. Millochka

От і я так вирішила. А то щось до маразму доходить. На прийомнику самому скільки віддати.Ладно те, що потім в палату поставлять. Порошком в такій кількості засипатись можна.Якщо кожна та по пачці(при тому що постіль своя).Буду йти по їхньому старішому списку.Не виженуть же із-за того, що чогось не буде.
    А тепер щодо Стериліуму.Потрібен обов"язково?Є якийсь замінник?

8. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

На Мечнікова інший список. Лікар мені додатково купу повикреслював. Особливо те, що стосується медикаментів. Сказав, що то вже будемо орієнтуватися по ситуації, що треба. Якщо хочете, можу сфоткати.
    Ха, при чому я говорила з двома різними лікарями, і обоє давали різні списки.

9. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Сфоткайте, бо я орієнтувалася на Джамбула, а тепер треба на Мечнікова. Вже зеленку, йод, перекис водню, камфорний спирт, вазелінову олійку купила, не знаю чи буде у пригоді тепер...
    Лікаря спитала чи справді потрібно 3 м. марлі, то сказав, що так.

10. Chortenia

Стосовно клізми - за бажанням, стосовно стериліума - теж за бажанням. Сказав, будь-який антисептик.
    А оцей список дав другий лікар :)))

Надіслано від мого D5503, використовуючи Tapatalk

Останнє редагування: 10 Травень 2016
    • Подобається Подобається x 2
  11. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Другий список, то від Надіжко , в мене він аналогічний :girl_wink:.
    Так як збираюсь на пологи до нього, то по ньому і скуплялась. Щоправда три позиції по списку у звичайних аптеках не знайшла, то буду вже дозакуплятись у роддомі.

12. Chortenia

Ну я до нього на пологи не збираюсь, тому звідти ніц купляти не буду. Хіба м рукавиці купила. А все решта, що вже тре буде докупити по ходу діла:, докупимо там

13. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Так, я пригадую, що Ви до іншого лікаря. Легких Вам пологів :girl_tender:
    Як Ваше самопочуття?
    Бо в мене вже вчора відійшов корок, то вже чекаю з дня на день. Хоча сьогодні була в ЖК, то лікар казав, що і за 2 тижня до пологів корок може відійти :girl_smile:

14. Chortenia

Ой, я вам заздрю, чесно. Угу, корок може відійти і за два тижні, і за пару годин.

В мене ще ніц не відходило. Живіт далі хапає, часто думаю, ось воно. А потім все проходить. Ніякої регулярності. Я себе щось накрутила, що вроджу раніше, і от тепер маю ))) Коротше кажучи сидю, чекаю. Завтра їду на огляд.

15. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Значить лялі там добре і не хоче вона ще покидати пузік )))

А мені щойно знайома написала, що була сьогодні в Надіжко, який їй сказав, що його у Львові не буде цілий тиждень від завтра.
    Хтось має подібну інформацію, а то мені теортетично з дня на день народжувати а тут така інформація ((
    Бачу буду я народжувати у чергового, бо вже зараз точно ніхто зі мною домовлятись не буде :girl_haha:

16. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Я думаю домовились ніколи не пізно, лише знати з ким. Так що не розстроюйтесь, все у ваших руках.

Останнє редагування: 12 Травень 2016
  17. Danuta

Danuta Active Member

в мене 40 тижнів, я "передомовилась" тільки вчора, бо на Джамбули не встигла. І ніхто мені не відмовив)

18. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Чому? Я на 39-му тижні познайомилась з лікарем, в якого народжувала. Все норм :)

19. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Якщо не секрет, то з ким? Бо ще по відгуках розглядаю Долотказіна, от думаю може таки наважитись ще з ним познайомитись :girl_in_dreams:

20. Danuta

Danuta Active Member

я в меді домовлялась, з Ковальчуком

• Інформативно Інформативно x 1
  21. Chortenia

Я з ним домовлялась. Підіть, познайомтесь, гірше не буде. Мені Надіжко говорив, що його не має бути з 5 по 10 травня, якщо я не помиляюсь. Відать, плани змінились. Зрештою, можете в нього самого уточнити, щоб знати

Статус теми:
Закрита.