Збираємось до ПБ -2

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Fistawka, 13 Червень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

А я напевно таки буду купувати одіяльце-конвертик літнє нарядне, хоч маю плєди і ажурний і кольоровий махровий.
    Спершу не планувала, але потім подумала, що мені на хрестини треба буде десь дитину класти. Ну можна було б теж плєд використати, але всюди де я була на хрестинах, діток хрестили в конверті, бо воно таке штивніше трохи.
    Сестра малого хрестила в 2 тижні, не мали конверта, то хресний боявся взяти дитину, малий вовтузився, а плед мякенький... То їздили додому за цупким рушником, склали в кілька раз, щоб дитину покласти на нього.
    Може дурня, сама незнаю, але і муж вперся, що нам треба одіяло-конверт то най буде.

2. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Да ну... мій ридав. Правда більше через те що не могла та медсестра толково вже кров зібрати

3. Сонце

Сонце Well-Known Member

Знайшла їх у Медтехніці, такі Ланцет медичний Медланс ® Плюс УНІВЕРСАЛ(автоматичний скарифікатор) (синій) 20шт
    В Арсенах на Полюя та на Сихові є, 4 грн. штучка
    І собі можна використати при потребі

• Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  4. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

5. Olenya

Olenya Active Member

Маю питання про бюстики для годування. Хто які мав, купує? Поділітся досвідом
    Цікавлять фірми і моделі, щоб добре носились, не розтягувались, були мякенькими і зручними і притому добре тримали груди.

Останнє редагування: 25 Січень 2016
  6. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

В темі Для майбутніх мам якраз на днях про це писали, хтось з дівчаток писав за бюстик від Baby Ono, що вже 2 роки добре носиться)

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  7. Chrystal

Chrystal Well-Known Member

Я мала бюстики для годування Anita, чесно скажу що не вартують вони тих грошей. Спочатку були класні, але через декілька місяців користування(не щоденного) покашлатились,вскочились,один надірвався і втратив колір. А ціна зараз на них дуже кусюча 600-800 грн штука. Тепер купила дещо бюджетніші варіанти,подивлюсь як будуть носитись.

Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk

8. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Дівчатка, а такі речі як крем для сосків, термометр, ножнички, розчин для носика і аспіратор назальний ви берете?

Надіслано від мого D6503, використовуючи Tapatalk

9. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

@Olyusya я такого не брала (хоч була тиждень)...якби мала навіть і незнадобилось)

10. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Крем мала і користувалася, все решта без потреби.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Крем - так, він якраз і найпотрібнишим може виявитись в перші дні, ножички можуть згодитись, буває, що народжуються діти з дуже довгими нігтями, розчин для носика мені згодився, аспіратор - колись на курсах дуже радили брати в пб, бо у них була така потреба, термометр - хіба як хочете мати особисто свій, але в принципі не потрібно.

12. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

А порадьте який розчин кращий?

Надіслано від мого D6503, використовуючи Tapatalk

13. solana rok

solana rok Well-Known Member

Крем, термометр, розчин - брала.
    Крем справді дуже важливий, термометром слідкувала за своєю т, а розчин будь-який сольовий. Ножнички не брала, а знадобилися б. Аспіратор- казали ще рано до такого маленького носика, хоча б за 2 тижні.

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

14. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Крем обов'язково беріть. Я мала 4 креми від тріщин на сосках, то мені тільки допоміг крем від Мустели. Ножиці я теж не брала, хоч і мій малюк був з нігтиками. У роддомі вдягнула йому царапульки, а вдома вже спокійно підстригла

• мімімі мімімі x 1
  15. tinimini

tinimini Well-Known Member

коли варто починати збори? знаю дівчину на моєму терміні все вже купила... і в пологовий і дитині

16. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

я на 36 тижні мала все складене вже. Але на такому терміні як в вас, нічого не мала. Заспокойтеся і відпочивайте. Можете собі список необхідних речей скласти, як вже так хочете щось робити.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  17. катенок

катенок Well-Known Member

Ну десь після 28-30 тижня почала я щось купувати,не раніше точно.

18. irkazijka

irkazijka Well-Known Member

Я пожаліла що ще все не склала.
    Бо попала в лікарню. Сподіваюсь мене випустять і я доскладаю сумки.
    Кому цікаво маю список що треба на мечнікова з ліків.

19. катенок

катенок Well-Known Member

Як шкода..а що з вами таке?

20. tinimini

tinimini Well-Known Member

так, справді, що сталось чому ви в лікарні? ой ну то таке вже рідні докуплять, головне щоб ви з малятком були в нормі

21. irkazijka

irkazijka Well-Known Member

В мене проблема з ниркою... маля ще дуже на неї давить((( дуже неприємні болі.
    Та вроді ще трошки, пару тижнів і будем народжувати. 20160128_135309.jpg
    --- дописи об"єднано, 29 Січень 2016 ---
    А ще відразу хто хоче свідоцтво про народження малюка, прошу спеціально для вас і для себе) 20160129_143047.jpg

Статус теми:
Закрита.