Збираємось до ПБ -2

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Fistawka, 13 Червень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

А я напевно таки буду купувати одіяльце-конвертик літнє нарядне, хоч маю плєди і ажурний і кольоровий махровий.
    Спершу не планувала, але потім подумала, що мені на хрестини треба буде десь дитину класти. Ну можна було б теж плєд використати, але всюди де я була на хрестинах, діток хрестили в конверті, бо воно таке штивніше трохи.
    Сестра малого хрестила в 2 тижні, не мали конверта, то хресний боявся взяти дитину, малий вовтузився, а плед мякенький... То їздили додому за цупким рушником, склали в кілька раз, щоб дитину покласти на нього.
    Може дурня, сама незнаю, але і муж вперся, що нам треба одіяло-конверт то най буде.

2. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

То завжди беруть кров на аналiзи, чи коли э якiсь передумови? Звiдки беруть кров?

3. Сонце

Сонце Well-Known Member

Яка різниця між платним та безплатним віт.К? То самого його можна купити?
    А БЦЖ вакцина, можливо теж продаєься десь?
    Щодо гепатиту В, теж вагаюсь...
    Збиратиму ще інформацію

Щодо аналізу крові то було б добре купити такий автоматичний скарифікатор, ним безболісно прокол роблять в палець чи п'ятку... але от не можу знайти ніде. В медтехніці на В.Великого нема, по-аптеках теж ((
    Може хтось бачив у продажі?

Останнє редагування: 21 Січень 2016
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. solana rok

solana rok Well-Known Member

Платні вакцини краще очищені від важких металів. БЦЖ в жодному варіанті немає

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  5. Rona

Rona Мама-йожик

Медсестра, яка брала в малюка аналізи крові в ПБ, казала, що краще це робити шприцом двійкою. Там голка тоненька і гостра, менше болить прокол

Останнє редагування: 21 Січень 2016
    • Подобається Подобається x 2
  6. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Всім беруть в родзалі, точно, з вени, бо і біохімія там іде, і лейкоцитарна формула, група крові не всім, може і окремо з пальця. А потім, якщо, наприклад, треба білірубін контролювати, то із вени на голівці. Нам ще робили скринінги в пб, то з пальця, але зараз їх ніби безкоштовно не роблять.

7. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Ви собі пошукайте інформацію про щеплення: загальну, за-проти, можете почати із теми у нас на форумі, там вже якісь посилання знайдете. По замовчуванню офіційна медицина рекомендує ті щеплення, які і є у нас в календарі щеплень, тобто, коли лікар каже: оту робіть, бо епідемія, а ту не робіть - бо неякісна, то вже таке його особисте бачення, і будуть казати різне. Але дитина - Ваша, тож Ви маєте бути в курсі, хоч питання і дискусійне, та все ж, ніхто за наших дітей насправді не відповідає, крім нас.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Valyushonka

Valyushonka Well-Known Member

В понеділок на Симоненка купляла, 13 грн коштує і не спрацював, лікарка сказала то часто-густо. Тре декілька купувати

• Безграмотно Безграмотно x 1
  9. mazepynka

mazepynka Well-Known Member

І я купувала на днях, але на Виговського в п-ці - і теж не спрацював((

10. Сонце

Сонце Well-Known Member

Знайшла ось тут скарифікатори, польські, 80 грн за 20 шт.
    http://medtrade.com.ua/index.php?route=product/product&product_id=384
    Можна і поштучно брати.
    На Сихові та Патона в Арсені можна придбати, має бути там магазинчик мабуть їхній.

11. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

За вітамін К 2 роки тому нічого не чула, і відповідно нічого не кололи. Щодо БЦЖ, то я за всіма руками і ногами, але нажаль ніде немає(це в країні де епідемія туберкульозу), ну і гепатит В я не робила з першим і не буду робити з другим. Він потім входить в платний інфанрікс.

12. Zozuljka

Zozuljka Well-Known Member

В пологовому були 7 січня. Відмовились від всіх щеплень, уколів, антибіотиків і т.д.
    Щодо щеплень ніхто навіть не заікнувся, вітамін К порекомендували купити і вколоти, бо безкоштовного нема. Поставила підпис, що відмовляюсь. Все. Жодних нюансів.

• Подобається Подобається x 3
  13. Сонце

Сонце Well-Known Member

Дівчата, зробила такий список в ПБ (програмка Mindjet).
    Інформацію брала тут з темки та з інших сайтів.
    Може комусь знадобиться
    Там можливо є щось суто особисте, то просто пропустіть по списку далі...
    Орієнтований на КР більше, хоча й для природніх підійде, хіба поділити по групах по-іншому.

• Подобається Подобається x 11
    • Корисно Корисно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Chrystal

Chrystal Well-Known Member

Маю питання про септил і камфорний спирт. Це я розумію одне і те саме? І чому септил продають лише за рецептом?
    А і ще про хлорофіліпт,потрібен він чи ні в пологовому?

Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk

15. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

@Chrystal, завжди вільно купувала Септил...

16. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

17. Chrystal

Chrystal Well-Known Member

Десь тиждень тому питалась в звичайній аптеці за Септил, то сказали лише за рецептом. Потім в неті читала про препарат то там писало що відпускається теж за рецептом. Незнаю навіть.

Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk

18. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

З осені точно септил тільки по рецептам продають. Мусила собі для ін'єкцій мурашиний брати.

19. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Для дитини?Вона ітак плакати не буде, не заморочуйтесь дрібницями...

20. Cabrera

Cabrera Member

Мій плакав, і то чи не єдиний його сильний плач за все перебування у полоновому через укол тим пером. Жаль його було, є ж безболісні методи. Тепер точно куплю ці "кнопочки".

21. solana rok

solana rok Well-Known Member

Мій навіть уваги не звернув, а я ревіла

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

Статус теми:
Закрита.