Збираємось до ПБ -2

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Fistawka, 13 Червень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

А я напевно таки буду купувати одіяльце-конвертик літнє нарядне, хоч маю плєди і ажурний і кольоровий махровий.
    Спершу не планувала, але потім подумала, що мені на хрестини треба буде десь дитину класти. Ну можна було б теж плєд використати, але всюди де я була на хрестинах, діток хрестили в конверті, бо воно таке штивніше трохи.
    Сестра малого хрестила в 2 тижні, не мали конверта, то хресний боявся взяти дитину, малий вовтузився, а плед мякенький... То їздили додому за цупким рушником, склали в кілька раз, щоб дитину покласти на нього.
    Може дурня, сама незнаю, але і муж вперся, що нам треба одіяло-конверт то най буде.

2. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Просто ці одноразові трусики йдуть в сіточку, тобто щоб не парили якщо будуть якісь рани. Я купляла собі в роддом звичайні котонові але такі щоб були вільні, так як в мене були шви і обробляла я те все зільонкою, то і трусики були зелені, а вже після того як зажили шви, аж тоді я їх викинула)) На майбутнє, то буду купляти одноразові шортиками)

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

3. катенок

катенок Well-Known Member

Я перший раз теж купувала одноразові і шви були..........і зробила висновок цього разу,що вони мені не потрібні.

4. zkate

zkate Well-Known Member

на шуварі в магазині карапузик (на верхньому поверсі) за 6шт - 50грн

5. Lyscka

Lyscka Member

два затискачі тому, що в двох місцях пуповина перетискається))

6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, а які тапочки ви берете в пологовий? Звичайні хатні можна чи треба миючі? Або і такі, і такі?
    Читаю про резинові. То для душу вони чи в родзал теж треба такі?

7. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

я брала 2 пари, гумові в душ і звичайні хатні в палату.

• Подобається Подобається x 1
  8. бетменша

бетменша Well-Known Member

В мене в родзалі відійшли води, то я дуже рада була, що взула туди саме гумові)

• Подобається Подобається x 3
  9. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

мала 2 пари - теплі домашні і в"єтнамки пінопластові (тоненькі маленькі і легенькі), в яких ходила суто в душ. Причаляпала в палату, одразу перевзулась, за годину часу вони висихали при тій спеці.

• Смішно Смішно x 1
  10. fiesta

fiesta Well-Known Member

Беру одні - з пінки типу резини але не в'єтнамки. Щоб і в душ, і шкарпетку і поменше речей брати.
    Там жара - нащо теплі тапки?...

11. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Та я не думала за теплі, а звичайні домашні. В мене з резинових є лиш в'єтнамки, то в душ вони підійдуть ще, а от по родзалу чи палаті ходити, то якось не дуже.

12. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

я на листопад брала вєтнамки (то в душ),а по палаті мала сіточки, і грубу шкарпетку)

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

13. Freedom UK

Freedom UK Well-Known Member

А я спакувала такі готельного типу: легенькі і дешеві. І на днях докинула в пакет резинові пляжні вєтнамки - суто для душу.

14. Rona

Rona Мама-йожик

@Freedom UK я теж так зробила, ці "готельні" не буде шкода викинути після пологового (мої бзіки))), а пляжні одягну одразу, раптом води відійдуть раніше, аби ще через то не нервуватись

15. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

В палату брала хатні, а в душ і родзал резинові.

• Тупо! Тупо! x 1
  16. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

цього разу теж так буду робити, бо минулого разу мала тільки хатні тапки то трохи незручно було

17. Freedom UK

Дівчата, що робити з чайником: брати чи не брати? :)
    Хочу ще взяти суміш пластівців (вівсянка і т.п.), щоб себе підгодовувати запареною кашкою...

18. zkate

zkate Well-Known Member

в якому роддомі будете народжувати? на Джамбула лікар казала є чайники і мікрохвильовка

19. Freedom UK

Медінститут

20. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Якщо що, то чоловік зможе довезти, тому я б зразу з собою не брала.

21. fiesta

fiesta Well-Known Member

На Батальну брала (маю маленький). В Мед зараз не беру- привезуть в любий час.

Каші там дають :)

Р. S. колись пюре, хліб, чай і салат з бурячка були добрі. Тепер - не знаю...

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.