Збираємось до ПБ -2

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Fistawka, 13 Червень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

А я напевно таки буду купувати одіяльце-конвертик літнє нарядне, хоч маю плєди і ажурний і кольоровий махровий.
    Спершу не планувала, але потім подумала, що мені на хрестини треба буде десь дитину класти. Ну можна було б теж плєд використати, але всюди де я була на хрестинах, діток хрестили в конверті, бо воно таке штивніше трохи.
    Сестра малого хрестила в 2 тижні, не мали конверта, то хресний боявся взяти дитину, малий вовтузився, а плед мякенький... То їздили додому за цупким рушником, склали в кілька раз, щоб дитину покласти на нього.
    Може дурня, сама незнаю, але і муж вперся, що нам треба одіяло-конверт то най буде.

2. Rona

Rona Мама-йожик

@tsiuma можна одягти 2 тонких шапочки, як вже дуже страшно, і конверт (чи ковдру, складену конвертом) не відкривати. 2 хвилини перейтись по вулиці до машини, думаю дитя не змерзне.

• Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. enigma

enigma Well-Known Member

В мене шось накуплено того 56, певно вже ніц не братиму, там Оля алго писала, що то їй на 2-3 тижні вистачило.
    Цікаво, який найбільш ходовий розмір, такий, що його найдовше треба, бо 62 пише то від 3 місяців, і розраховувала бодай би 2 місяці тим 56 покористуватись.

4. бетменша

бетменша Well-Known Member

не вгадаєте, бо діти по-різному ростуть, та й різні родяться. я от накупила 56, а дитина була 50 см, то нам 56 надовго був)) якраз до 3 місяців. Ще врахуйте, що навіть, якщо на етикетках пише один і той ще розмір, самі лашки можуть бути різні - одні маломірять, інші навпаки.

• Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Rona

Rona Мама-йожик

@tsiuma змусили Ви мене задуматись над шапочкою теплою на виписку... :) Таки купила нині. Флісову Next, всередині підкладка бавовняна, без зав'язок, але маю ще шапочку-шолом (личко гарно облягає), то одягатиму їх разом в парі.

• Подобається Подобається x 3
  6. катенок

катенок Well-Known Member

І я......і знаю ж, що вони максимум на місяць, особливо ті 56 розміру, а ще і зима - весь час будемо дома або ж в ковдрі-комбінезоні- конверті, тому вже якщо щось купую - замовляю, то стараюся хоча б мінімум 62, а переважно 68 розміру.

7. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
  8. катенок

Та то можна...а інтернет???:girl_haha:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  9. Aringe

Aringe New Member

Порадьте, будь ласка, де можна купити одноразові трусики і післяпологові прокладки. По аптеках не можу знайти....

10. Rona

Rona Мама-йожик

@Aringe в магазинах з дитячими речами є

11. Aringe

Aringe New Member

Дякую.

12. fiesta

fiesta Well-Known Member

Трусики і прокладки чіко, прокладки Bella mama - Антошка
    Трусики і прокладки Baby ono , прокладки чіко - Карапузик на Південному

13. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

а в нас вийшло навпаки - ми 56 розмір 2 рази від сили вдягли і вже не влазимось, короткі для нас. Зараз носимо костюмчики ті, що на 0-3 міс. І реально бодіків практично не використовуємо. Найкраще йдуть чоловічки, на крайняк - штанці і кофтинка.
    З шапочками я взагалі круто прогадала. Підійшла тільки та, що подруга віддала. Решту або замалі, або завеликі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Я бодіки вдіваю, як маєчку під все.
    В нас та сама ситуація, ще досі носимо 56))

15. Virchuk

16. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

17. Virchuk

18. olenachyzho

olenachyzho Well-Known Member

Народились ми в серпні в шалену спеку.Виписувались взагалі в рушнику з червоною лєнтою класному бодіку з вишивкою і повзунятах.зараз в чотири
    місяці ми такі великі що носим одяг який по розміру жесь на 8 9місяців.

Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk

19. aspazija

aspazija New Member

В
    мене зараз 35 тижнів,народжувати на початку січня.Купували теплий комбінезон і зимову шапочку,щоб було тепло коли будем гуляти.І крім того звичайно конверт в коляску,його ж можна відразу і на виписку.Але брали не на овчині,а на синтепоні,бо кажуть багато дітей мають на овчину алергію.Та й синтепон нічим не холодніший.

• Інформативно Інформативно x 1
  20. Kofeinka

Kofeinka Well-Known Member

Одноразові трусики на Некрасова в аптеці пульс (та що на кпп біля медінституту) є Canpol, а в біомеді на Мечнікова є BabyOno. Ціна приблизно однакова ~80-90 грн.

21. катенок

А я вирішила в трусиками інакше. В мене є щось 3-4 пари реально такі, що треба вже викинути.І трусики я ніколи не купую такі впритик, а завжди вільнуваті.бо так мені зручно. Тому якраз все підходить. От їх і візьму - як одноразові - зразу в смітник. А додому куплю тих 3-4-5 пар нових вже на післяпологовий період.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.