Збираємось до ПБ -2

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Fistawka, 13 Червень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

А я напевно таки буду купувати одіяльце-конвертик літнє нарядне, хоч маю плєди і ажурний і кольоровий махровий.
    Спершу не планувала, але потім подумала, що мені на хрестини треба буде десь дитину класти. Ну можна було б теж плєд використати, але всюди де я була на хрестинах, діток хрестили в конверті, бо воно таке штивніше трохи.
    Сестра малого хрестила в 2 тижні, не мали конверта, то хресний боявся взяти дитину, малий вовтузився, а плед мякенький... То їздили додому за цупким рушником, склали в кілька раз, щоб дитину покласти на нього.
    Може дурня, сама незнаю, але і муж вперся, що нам треба одіяло-конверт то най буде.

2. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

В нас від Бепантену була алергія, а Бюбхен і Судокрем нам в сам раз, помагає моментально)

• Подобається Подобається x 1
  3. Melja

Melja Member

Дівчата, а Ви робите саморобні прокладки? Чи тепер можна брати тільки урологічні?

4. preciosa

preciosa Well-Known Member

Я зробила 20 :girl_crazy:саморобних і купила 15 урологічних Сені Леді 5 капель. Ще маю Натуреллу Класік (Ультра - тонкі) нічні. Подивлюсь, які мені краще підуть...

5. Melja

Melja Member

Я перший раз мала 23 саморобних и Натурелу. Саморобні пішли всі за 3 дні в пологовому. Але я тоді навіть не знала про існування урологічних. Мені тоді лікар сказала тільки саморобні взяти. А тепер побачила, що є спеціальні, то чи потрібні ці саморобні? Дозволяють користуватись тільки урологічними чи так і вимагають зоб були саморобні?

6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Та вона не зовсім аж така прозора, просвічується трохи :)
    --- дописи об"єднано, 8 Травень 2015 ---
    Я взагалі нічим під підгузок не мажу, ні з першою дитиною, ні зараз, в мене таке враження, що та шкірочка під кремом ще більше запарюється. І взагалі, я така мама, що з дитячої косметики маю пів банки олійки Джонсон, і то ще та, яку на пузо мазала...

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Не примушують- можете користуватись чим бажаєте. В мене були спочатку урологічні, а потім Нутурела, така товстіша, але не довга.

8. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Деякі лікарі наполягають на використанні шматяних...

9. Prenatal'ka

Prenatal'ka Well-Known Member

В меінституті лежала на підтримці, то деякі лікарі справді дуже категорично на таких наполягали... Навіть мені одна докторка зауваження робила, але рішення все одно дівчата самі приймали, кому як зручніше

10. konfety

konfety Лучший изгиб на теле девушки - это ее улыбка!

Я беру саморобні, урологічні та звичайні на 5 капель + одноразові трусики на 3 дні. На перших родах переконалася, що тканинні не парять, як звичайні.. так, не зручно, але пару днів можна потерпіти, на самих початках, далі вже можна звичайними заміняти..загалом беріть і те і друге, ви самі відчуєте, з якими вам комфортно.

• Подобається Подобається x 2
  11. Tetty

Tetty Member

Мені лікар не наголошував на прокладках, які хочеш, такі й бери. Але коли є шов,то з полотняними швидше загоюватись буде. Так він пояснив

12. preciosa

preciosa Well-Known Member

В пб беру Памперс преміум кеа, а от сьогодні купила ще памперси Babydream 2. Недавно їх завезли у наш Ватсонс. Читала і схвальні відгуки на них. В магазині ще й відкритий підгузник показали і справді покриття таке м'якеньке, як у Преміум кеа. Цікаво, чи хто користувався такими? Бо і ціна нормальна і знижка зараз на них...Не знаю чи в ту тему пишу...

13. Raven

Raven Мама малятка

Файні, але при попісі так конкретно в об'ємі збільшуються. Як дитина вже ходить, ржач ше той.

• Інформативно Інформативно x 1
  14. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Стосовно аптеки , що в пб на Мечнікова,( червона, цілодобово), там ціни захмарні, провела в пб 6 днів, і дещо потрібно було докупити алярмово, то я просто була в ауті від цін

15. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Стосовно тих списків в тих аптеках на Мечнікова. Там така гарна співпраця з лікарями, що огого...в тих списках більше ліків, ніж потрібно і потім зайві просто повертаються. І співпрацюють вони так не з одним лікарем в пологовому. Але проблема в тому, що велику частину тих списків не у всіх аптеках купиш. Тай там вже знають, що і якому лікарю потрібно. Тому палка в двох кінцях...
    Хоча, думаю, то у всіх пологових так:sad: просто знаю саме за цю аптеку.

• Інформативно Інформативно x 2
  16. Melja

Melja Member

Дівчата, а в простинь в родзал берете, чи достатньо одноразових пеленок? Минулого разу брала, але її на крісло так і не поклали, поклали тільки пеленку одноразову і все.

17. Nadiya

Nadiya Well-Known Member

Радила б брати простинь в родзал. Мені стелили її на крісло... Та й так гігієнічніше. Пеленки стелили вже суто на низ.

18. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

ага, повертають, мені от саме в тій аптеці і не хотіли прийняти назад один препарат, сказала, що такого не практикують. Хоч моя лікар сказала піти поміняти на потрібний мені препарат.
    Я мала на увазі просити в лікаря список наперед (особливо в кого планований КР) і купувати самому , повірте зекономити кругленьку суму.

19. marianast

marianast Well-Known Member

Я не взяла з собою, то чоловік мусив вертатись за нею додому. Краще візьміть

20. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

То, певно, мається на увазі, що невикористані медикаменти повертаються в аптеку ЛІКАРЕМ, чи там акушеркою, бо навряд чи багато жінок, щойно народивши, звіряють по списку і забирають те, що залишилося.

21. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

От
    от власне саме це і мала на увазі. Там приписують додаткові баночки, так і заробляють.
    Думаю, якщо зібрати той список в інших аптеках, то вийде дешевше.

Статус теми:
Закрита.