Збираємось до ПБ -2

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Fistawka, 13 Червень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

А я напевно таки буду купувати одіяльце-конвертик літнє нарядне, хоч маю плєди і ажурний і кольоровий махровий.
    Спершу не планувала, але потім подумала, що мені на хрестини треба буде десь дитину класти. Ну можна було б теж плєд використати, але всюди де я була на хрестинах, діток хрестили в конверті, бо воно таке штивніше трохи.
    Сестра малого хрестила в 2 тижні, не мали конверта, то хресний боявся взяти дитину, малий вовтузився, а плед мякенький... То їздили додому за цупким рушником, склали в кілька раз, щоб дитину покласти на нього.
    Може дурня, сама незнаю, але і муж вперся, що нам треба одіяло-конверт то най буде.

2. Марта2

Марта2 Well-Known Member

1-2ка - Преміум кеа, а 3ка - одна пачка така зелена Памперс Ектів бейбі, і дві пачки Памперс Бейбі драй.

• Подобається Подобається x 1
  3. preciosa

preciosa Well-Known Member

Читаю відгуки і думаю, що може 1ку взяти одну пачку 33шт і одну 2ку, я щодо тої акції. Багато пишуть, що тільки в пологовому брали 1ку, а потім 2ку. Бо ніби-то преміум кеа трохи маломірять... Треба буде - ще докуплю...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Завжди можна докупити при потребі, візьми по одній пачці таких і таких, а там побачиш як піде.

5. Retaret

Retaret Well-Known Member

ффуххх... в мене нині складальний день о_О я вже ледь жива з того всього.
    наскладала один зелений кульок ашанівський, один такий менший простий з ручками на род.зал. і ще один розміру ашанівського, хіба може трохи вужчий.
    Народ, я буду там як циганка з тими торбами? Чого то так багато?? :pardon:
    І то мені ще лишилося докласти всякі дрібнички - посуд, чай-каву (думаю чи то треба). Якщо таки буду їхати ще до пологів і сидіти там тиждень, то доведеться ще і одягу певно добрати в якому би там бути.:scratch_one-s_head:

блін, шось те складання стільки сил забирає :wacko:

6. Hexe

Hexe Well-Known Member

а я ваще купила 3:) підгузки від 4 кг бо очікуємо пампуха:)
    мала народилась 4кг, то я брала памперси 1(якась маленька пачка чи 28шт чи якось так) то більше не докупляла - тої пачки вистачило,потім вже купувала 2.

мені страшно. я дещо склала в пакет. написала собі список, того що тре(поки без ліків):
    родзал:
    -простинь
    -пеленки одноразові
    -сорочка(тре уточнити чи свою брати чи купувати набір)+ халат(? чи треба)
    -тапки
    -вода
    -одяг малюку+підгузки+вологі серветки

в палату:
    -постіль
    -посуд
    -рушники,косметичка(купила собі шампуньки, гель для душу в пробниках - так менше місця),фен(маю такий малесенький)
    -сорочка\халат
    -трусішки+прокладки
    -дитячий одяг+підгузки
    -дрібнички(зарядне, блокнот)

решту можуть донести при потребі(термос,одяг якийсь додатковий,підгузки,серветки і т.п.)
    окремо в пакет складу одяг на виписку собі і малюку - лишу його вдома, потім привезе хтось.

ви може собі окремо складіть стратегічний пакет на такий випадок:) може не тре буде:)

• Корисно Корисно x 3
    • Подобається Подобається x 2
  7. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Раджу мати в палаті рідке мило та паперові рушнички. Лікарі всі миють руки коли приходять (якщо те мило є :girl_in_dreams:).
    При переведенні в палату зразу медсестри просять медикаменти, можуть купити самі за аші гроші (там є септил, перекис, хлорофіліпт, вата нестирильну і багато рукавичок, штук 15)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Корисно Корисно x 1
  8. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Звичайно, що залежить від ваги малятка, але в перші дні так багато памперсів йде. Знаю, що пачки малої мені не вистачило в пологовому (була 4 дні). В нас малюк народився 3160, то точно мала одну малу та одну велику пачку 1. Потім перейшла на двійку.
    Знаю, що на цій акції памперси дуже активно розгрібають.
    Ну і по темі, я вже практично все спакувала в ПБ. Єдине, ще треба буде докупити набір на пологи чоловікові. Ну і посортувати, що в родзал, а що потім з собою - поки все в одній великій коробці.

Останнє редагування: 12 Березень 2015
  9. lovikyou

однораови пеленок в мене всього пішло десь 12-13 шт.

• Корисно Корисно x 2
  10. lovikyou

Памперсів ми ту маленьку пачку цілу таки не використали. Халат мала не товстий (ніби велюровий) - вдягала коли виходила на коридор, особливо вночі там прохолодніше було. В палаті спека +24°
    В родзалі малюка замотали тепло-тепло (тепла розпашонка, чоловічок, шапка, носки, тепла пеленка і рушник) але жарко йому не було. Також в родзалі користувались для нього мокрими серветками

Це все про Мечнікова

• Корисно Корисно x 1
  11. Retaret

оххх... моє вагітне безсоння - конвертувала свої списки в ворд, може ше колись знадобиться, і тут поділюся - мо знайдете шось зайве, то тикніть мене в то.
    Знач так - я свої списки складала в основному з переписок, що є в цій темі, розписувала всі деталі, аби ніц не упустити:
    Род. зал:

Палата

Медикаменти

І то вийшло по суті 2 кульки зелених ашанівських, і на род.зал - 1 простий з ручками. Ті паперові рушники, папір, постіль - то найбільше місця жере. Ше взяла довшу таку футболку і туніку, бо нічнушка моя дуже довга, незнаю в чому там захочеться бути.
    На виписку - то ще окремий кульок (вже порівняно невеликий), лишаю вдома.

• Корисно Корисно x 1
  12. fantazerka

fantazerka Well-Known Member

Попрала я таки конверт в режимі ручного прання. І він не покошлатився!:girl_claping:Дякую вам всім за поштовх!
    А рукавички мають бути нестерильні, такі що продаються поштучно?
    А одноразові пеленки якого розміру ви використовували більше? Бо я на разі купила по 5 штук різного розміру: 40*60, 60*60 та 90*60. Не знаю, яких докупляти ще.
    А для чого використовують вологі серветки в родзалі? Обтирають малючка ними від змазки?

13. Hexe

Hexe Well-Known Member

так. принаймі малу ними витирали.

• Інформативно Інформативно x 1
  14. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

А нащо в палаті стільки рукавичок? На Джамбула після пологів у мене жодного разу не просили. А на пологи мала щось сім чи вісім пар.
    --- дописи об"єднано, 13 Березень 2015 ---
    У мене теж присили ті серветки щоб малого повитирати в родзалі.

15. lovikyou

Без цитат, бо з телефону:
    рукавички нестерильні були
    пеленки найбільше пішли 60-60, 60-90 ще залишились, то вони мені завеликі, я їх тепер розрізаю. Найменших не мала
    Так, салфетками обтирали дитинку.
    Ватні диски і палички мені не згодились, користувалася ватою простою

• Корисно Корисно x 1
  16. Марта2

Марта2 Well-Known Member

мої пеленки взагалі 80х180, буду ще й ними накриватись :girl_crazy:

• Смішно Смішно x 4
  17. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

У палаті використовувала палатна лікарка і педіатр.

18. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А для чого в род.зал дитині одноразові пеленки?
    Я тут вирішила по кульках то розкласти, і дивлюсь свій список(такого нема в мому), список дівчат, і побачила що @Retaret бере для дитинки одноразовы пеленки аж 4 шт

19. Hexe

Hexe Well-Known Member

я одноразові беру собі. одну може для дитини - якщо вони її понесуть витирати\вдягати,щоб було на що покласти.

а в палату - щоб на пеленальний столик покласти.
    я взагалі їх окремо не сортую. маю пачку 5шт - то візьму в родзал і ще кілька менших докуплю(мало лі шо,тут хтось писав,що в палаті казали без трусішок лежати на пеленці).

Марта2, а ви в який пологовий плануєте?

20. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Одноразові пеленки собі в палату теж взяла, я зразу на ліжко собі їх постелю, вразі аварії і вразі потреби "без трусів"
    ( я вже свої роздивилась і зрозуміла чого вони так величезні 80*180, там є такі спеціальні"вуха", які при потребі можна відчепити і під матрас заправити, прікольно)
    Собі взяла 5 шт + 1 дитині, їм вистаричть просто підстелити під дитину, тим більше ще поставила пеленки, там стелити буде чим))

Стрийський ПБ :)

• Безграмотно Безграмотно x 1
  21. Retaret

чесно - не знаю, але шось таке накомбінувала з того всього, що тут вичитала.
    Ще коліжанка мин.року казала, що їй взагалі в род.зал сказали чи не 8 шт. одноразових пеленок треба, а в неї були лише маленькі і то ніби не дуже добре було. То я вирішила відразу брати і великих і малих, що лишиться, то думаю віддадуть ))

Статус теми:
Закрита.