Збираємось до ПБ -2

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Fistawka, 13 Червень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

А я напевно таки буду купувати одіяльце-конвертик літнє нарядне, хоч маю плєди і ажурний і кольоровий махровий.
    Спершу не планувала, але потім подумала, що мені на хрестини треба буде десь дитину класти. Ну можна було б теж плєд використати, але всюди де я була на хрестинах, діток хрестили в конверті, бо воно таке штивніше трохи.
    Сестра малого хрестила в 2 тижні, не мали конверта, то хресний боявся взяти дитину, малий вовтузився, а плед мякенький... То їздили додому за цупким рушником, склали в кілька раз, щоб дитину покласти на нього.
    Може дурня, сама незнаю, але і муж вперся, що нам треба одіяло-конверт то най буде.

2. fantazerka

fantazerka Well-Known Member

Дівчата, а ви будете прати конверт на виписку-хрестини? Бо я збираюся прати весь дитячий одяг, покривальця і т. п. Але конверт у мене такий трохи мохнатий зовні: якщо провести рукою не в напрямку ворсу, то він кошлатиться негарно. То боюся, що від прання той мохнатий бік так покошлатиться в різні боки, що втратить будь-який вигляд. Але й попрати хочеться, бо дитинка ж буде крутити голівкою і торкатиметься внутрішнього боку конверту, а він такий трохи "помацаний" різними людьми вже.

3. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я прала все нове, на короткій програмі, але мусила попрати, бо від тої думки, що воно лежало Бог зна де, мені було не пособі...

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Hexe

Hexe Well-Known Member

я всьо перу:) хіба підкладете всередину якусь білу пеленку - то може тоді не періть.

• Корисно Корисно x 1
  5. Retaret

Retaret Well-Known Member

то може виперіть його руками легенько, в якомусь плині замочіть , а потім переполокати. То ж не є що треба якісь плями відпирати і шурувати капітально. То і вигляд збережеться і чисте буде.

• Подобається Подобається x 1
  6. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

Я б дуже хотіла на виписку, а може й на хрестини пізніше, закутати дитину в пледик (признаюсь мене давно надихнуло фото з Кейт Міддлтон), та я ніде не зустрічала таких, закину пару фото, може підкажете щось, може хтось такі купував для свого маляти?! ImageUploadedByTapatalk1426110092.008573.jpg ImageUploadedByTapatalk1426110119.938531.jpg ImageUploadedByTapatalk1426110129.677774.jpg .
    А ще натрапила на один сайт http://skrynya.ua/ru/catalog/tekstil-kovry/odyeyala-i-pledy/, там ніби є подібні роботи, але я зовсім не тямлю в техніці виконання тих робіт і матеріалі, хотілось би вживу побачити, пощупати на дотик.

7. Oddly

Oddly Well-Known Member

Думаю, такі пледики можна в'язати, а можна гачкувати.
    Я замовляла минулого разу гачкований - трохи акрил, а трохи шерсть у складі. То він досить цупкий вийшов, але м'який і теплий. Накривала і накриваю дитину, але замотувати - то трохи ніжнішого хочеться. Так, як у вас на фото
    Хоча, дитина в мене була зимова, то і теплішого чооось треба було.
    Може, навіть, тепер на літо підійде, гарну ідею ви мені підкинули

8. Kandya

Kandya Well-Known Member

Мені кума такий плед як крижму принесла. Не сама вязала -- куплений. Але він не просто вязаний (бо то вязане ніби кусається), а до того вязаного ще слой синтепону (чи чого там не знаю) пришитий і така простенька пеленочка. То виходить, що це в"язане -- на красоту, а простенька пеленка -- до тіла. Воно таке гарне, таке біленьке. Але на вулицю то не накривала -- бо влітку зажарко, взимку захолодно... Ото вдома взимку трохи в то закутувала

9. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Бачила такі на Південному, у відділенні з дитячими магазинами. Правда бачила лише молочного кольору, а не білого. Ми купили такого плану, але трохи густішої в"язки, використовували як крижму.

10. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Дорогувато виходить. В Сільпо акція - Памперс Преміум Кеа 94 шт за 350 грн. Я купувала теж раніше велику пачку в Космо, частину візьму в пологовий, а рештою дома користуватимусь.

11. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

12. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Останнє редагування: 12 Березень 2015
  13. JaNazarkova

А це не забагато 94 штуки? Маю на увазі їх встигнеш використати, малюк не виросте з них? Питання не суто до вас, мене цікавить на скільки часу і скільки памперсів потрібно отих найменшого розміру?

14. preciosa

preciosa Well-Known Member

Маю купон 30% знижки у Ватсонс на 2 товари одної марки, то може куплю, якщо будуть такі 27-29.03. По ціні за штуку виходить майже так як і у великій пачці, 10коп. різниці.

15. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я маю тільки 50 шт одинички, двійки - 200 шт. і потім вже трійки аж 450 шт.

16. JaNazarkova

Я не знаю скільки потрібно, але це здається таааааак багато!))

17. Марта2

Марта2 Well-Known Member

з тої одинички 40 шт в ПБ взяла, кажуть дівчата, що 30 залізно треба, решта на користування дома, і потім відразу на двійку перейду... ну а двійки певне маловато буде, та й то ще все залежить від дитини, як буде барбосик, то тоді трійка піде в рух)))

• Подобається Подобається x 2
  18. JaNazarkova

Не в тему, та хочу спитати на якому ви тижні? Бачу ви тут зараз сама активна))

19. preciosa

то я напевне візьму все-таки 2 по 33шт одинички Преміум Кеа. А ти які брала одиничку? Памперс Преміум Кеа?

20. Марта2

Марта2 Well-Known Member

саме такі ;)

21. preciosa

а всі інші?

Статус теми:
Закрита.