Збираємось до ПБ -2

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Fistawka, 13 Червень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

А я напевно таки буду купувати одіяльце-конвертик літнє нарядне, хоч маю плєди і ажурний і кольоровий махровий.
    Спершу не планувала, але потім подумала, що мені на хрестини треба буде десь дитину класти. Ну можна було б теж плєд використати, але всюди де я була на хрестинах, діток хрестили в конверті, бо воно таке штивніше трохи.
    Сестра малого хрестила в 2 тижні, не мали конверта, то хресний боявся взяти дитину, малий вовтузився, а плед мякенький... То їздили додому за цупким рушником, склали в кілька раз, щоб дитину покласти на нього.
    Може дурня, сама незнаю, але і муж вперся, що нам треба одіяло-конверт то най буде.

2. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

3. katysik

katysik Well-Known Member

100% правда :) Я, якщо чесно, чогось думала шо то всі шиють, а виявляється то я одна така дурна :girl_crazy:, ну шо зробиш - молоде, зелене, недосвідчене :girl_haha:

• Корисно Корисно x 1
  4. sanches

sanches Well-Known Member

5. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

6. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

я як прийшла до мами за простинками.. вона зробила квадратні очі.. перший раз про таке чує.. в них колись все по іншому було ... вони сумки не пакували,наперід не домовлялись.. а наступили схватки- викликали швидку і в родзал..
    а взагалі як на мене -добре що не знає- менше пхається-менше нервів..

7. rununkulos

моя теж торби не пакувала,але вже як вдома- то всі вони собі робили такі..
    це правда-не пхається,бо незнає і не треба, але хоча б пояснила, які брати, де брати,а як нема-то що купувати рулон якогось простого матеріалу?!

8. natorella

natorella Well-Known Member

а шо вам мішає так зробити? чи думаєте домовлений лікар краще пологи прийме?? сумніваюсь, а гірше - може

9. ГаЛоЧкА

10. rununkulos

наприклад, нюансів може бути багато:
    недозаповнена обмінна? не знати,який лікар буде на пологах? ДЛя таких людей,як я(з району)необхідно,а то відішлють до чергового на той день ПБ,а так є по Львову, та й зрештою проконсультуватись десь треба,Юякщо в моїй ЖК не має Г.який би коли-небудь приймав пологи:sad:((((

11. ГаЛоЧкА

невпевненість, страх, невідомість, відсутність особистого досвіду і досвід знайомих і родичів..

12. natorella

а якшо домивились - то як? все пройшло?
    є ж купа розповідей - почитайте - і домовились і все мало б бути ок, а лікар не так все робив, бо ви одна з....

13. ГаЛоЧкА

не знаю.. розкажу після пологів..
    тут вже є шось внутрішнє.. інше..

14. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

Усім привіт.
    Можливо хтось має список у ПБ на Джамбула. Переглядала попередні сторінки і щось не змогла знайти.
    Народжувати на початку жовтня і вже б хотілося щось прикупляти по трохи.
    Буду вдячна.

15. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

речі для малечі і засоби гігієни - стандартні, писано-переписано на попередніх сторінках.
    Набір на пологи купляєте вже там в аптеці.
    Набір для дитини (ото, що забирає в дитяче відділення така дивовижна кобіта)

16. Margarett

Margarett Well-Known Member

Де вони стільки того всього і дівають ?
    Згадалось мені своє перебування там.
    А ще таке у моїй палаті було (хтось раніше теж описував тотожне): "Мило для рук у ємкості з дозатором, мішечки на сміття і рулон (великий) паперу щоб руки витирати.".

То дійсно трохи треба фільтрувати з тими закупами.

17. natorella

якшо про лікування - згідна
    а пологи - не хвороба, хворобою їх роблять мама і лікар
    більшість може народити сама спокійно, але то вже питання маминої підготовки, якотра заключається не в рахуванні рухів, складання списку і проч, а в читанні інфо про пологи, в випитуванні інфо у мам, котрі мали позитивний досвід
    треба читати ше про то шо робити з дитиною ПІСЛЯ народження, бо як почитаєш в свіжих мам - аааа, велика дитина - даємо суміш, мала дитина - даємо суміш, ааа воно плаче - мало молока- даємо суміш
    нє там копаєтє (с)

18. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

Списки чималі, ніби все елементарне, але за раз як на мене все не купиш - треба розпочинати скуповуватися.
    Дякую за допомогу:)

19. ГаЛоЧкА

пс. якщо Ви родили без домовленостей і все у Вас було кул з першого разу- то великий вам респект і уважуха!

20. Gudz

Gudz New Member

Думала похвалитись що вже пакунки усі готові,все вчора купила навіть зажим для пупка знайшла...але бачу ще не все:girl_impossible:
    Дякую за такий цінний список!!!:girl_smile:

21. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

я б цього не купляла, дитині воно не потрібно.

Статус теми:
Закрита.