Збільшення мигдаликів (аденоїди) у дітей

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Meriroma, 28 Квітень 2010.

1. daydream

daydream New Member

Відповідь: Збільшення мигдаликів (аденоїди) у дітей

дівчата,може хтось недвно був в Висоцької Роксани на прийомі, і знає чому вона зараз не приймає??тел. відключений і приватний кабінет зачинений,може хтось шось знає,принаймі коли буде приймати?,бо дуже треба...

2. pfadfinder

pfadfinder New Member

чула від подруги, що поїхала кудись-там на півтора тижні. З понеділка має бути.

3. Klava

Klava Member

Дівчата, в кого в малих після лікування аденоїдів покаращення спостерігається потребую поради. Лікуємось гомеопатично вже три місяці - за цей час дитина ротом не дихає вже понад два місяці, чує теж добре, навіть шепотіння. Але до того лікувались в Юрочка (ефекту було мало, лише під час власне пшикання спреїв і була призначена операція) і паралельно робили аудіограму. Були заблоковані обидва вушні канали. Зараз суб"єктивно все значно краще, а результат аудіограми - то же - заблоковані канали. Чи то так вже важливо? І чи у дорослих і здорових вони розблоковані? Бо я коли закриваю ніс і пробую "продути" вуха, то повітря теж не виходить крізь них. А мало б по ідеї.

4. daydream

daydream New Member

дуже дякую за відповідь.

5. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

маю питання до батьків, чиїм дітям робили аденотомію: скільки коштує операція ( можна в пп).

6. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

в мене знайома місяць назад робила, дитині 4 роки - Охматдит - 1000 грн, моїй братовій в Параскеви лікар той же самий казав 3000 :eek:

7. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Мабуть будемо і ми видаляти аденоїди... Вічні зелені соплі, та ще й на одне вухо вони тиснуть і коли загострення, то падає слух.
    Думаю в кого видаляти? У Висоцької, Шаробури чи Юрочко? Також цікавлять відгуки про Заброварну-Микитюк на Орлика?

8. Tagonga

Tagonga New Member

Дівчата, хто лікується у Висоцької, цікавить питання: були на прийомі і вона дала нам краплі в ніс в шприці, десь 10мл - що це за краплі??? Як завжди все хотіла розпитати і в кабінеті все вилетіло з голови, а хочеться розібратися з призначенням...

9. kitty

kitty Well-Known Member

Теж цікавлять розцінки на операцію. Будемо робити в Чорнобильській в Шоробури. Не підкажете, скільки коштує?

У нас Аденоїїди 3 ст. і постійно мучимось зі слухом і плюс до того змінюється прикус. Лікар порадила видаляти, бо слух то погіршується, то покращується. Вночі практично носом не дихаємо, а як і дихаємо то так хропимо і сопимо, що мабуть сусіди чують. З будь-яких соплів виходимо тільки з отитами і то при тому, що ми того носа постійно промиваємо і не запускаємо. Маю надію, що після видалення, буде легше з тим диханням.

10. Borsychok

нам вже зробили в Охматдиті.
    теж були 3 ст.

мав робити Юрочко, але в той час поїхав кудись на курси, і порадив молодого лікаря - свого учня Новосільського Романа.

зі слухом було все добре, а з носом аналогічно - храп був такий, що ввечері телевізора не було чути(
    а зараз зовсім не храпить, але деколи ще спить з відкритим ротом, надіюсь то звичка, яка мине.
    100%

11. Arabika

Arabika Well-Known Member

Читала я читала про аденоїди і висновок такий-консервативне лікування аденоїдиту- це лише бізнес лікарів. Якщо є часті отити, затруднене носове дихання, хропіння, зупинки дихання під час сну, то лікування одне- оперативне.

12. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

от і я здалася - завтра їдемо на консультацію і будемо видаляти...малому нічого не кажемо - під загальним наркозом хочу.
    лікували-лікували 5 років а толку ноль.

13. Arabika

Arabika Well-Known Member

Подивилася ще Комаровського

14. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Нам призначили видалення на вівторок, на Ужгородськіц, в Соколовськоі Марти Юріівни...буду вдячна за відгуки про цю лікарку
    Робитиме під загальним наркозом зранку, а ввечері вже маєм бути вдома вже

15. Borsychok

ого, а ми три дні були, але робили в охматдиті: перший день доздавали аналізи, на другий зранку операція, після якої ще ставили капельниці зранку і ввечері і на наступний день зранку. а на третій день в обід виписали.

16. greeniam

greeniam New Member

Всім доброго дня!

Підкажіть, хто робив видалення аденоїдів/гландів дітям у Чушак І.М. за допомогою шейвера - яка вартість консультації та операції? Буду дуже вдячна за інфу!

17. LiliyaGal

LiliyaGal Active Member

Дівчата, ще питання про мазь, яку рекомендує Висоцька (від польських лорів, що коштує 290грн). Як її правильно мазати в носик 3річній дитині? Вона казала по 20хв., а потім що змивати? Додзвонитись зараз чомусь не можу до неї в кабінет, може у відпустці.

18. Tatiana Lev

Tatiana Lev Active Member

А комусь лікар казав чітко про причину масового збільшення у дітей тих аденоїдів, набряків носа і т.д.? Хто ту таємницю знає? Чому наші діти мучаться невідомо чого?
    Майже всі лікарі-- то є бізнесмени--- чи оперативно лікують, чи консервативно.

19. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

таємниць - не знаю. Певні висновки свої маю.
    Я вважаю, що зараз стан екології і всього оточуючого світу, густота населення і мутації вірусів змушують організм захищатись, включаючи "тривожні режими" імунної системи - чи то лімфатичної тканини (аденоїди, мигдалики), чи то у вигляді алергічних реакцій чи то у вигляді системних імунних захворювань. Аденоїди-мигдалики є своєрідним бар'єром, що захищає дитину від подальшого проникнення інфекцій. Щоб позбавитись проблеми назавжди, потрібно переїхати у сільську місцевість, займатись органічним землеробством. Це теж вихід, але на сьогоднішній день я планую наступні 20 років провести у містах. Тому все, що можу зробити наразі для дітей - не заважати їхнім організмам адаптуватись до середовища, в якому ми живемо. В смислі - не лікувати "противірусними препаратами", не робити щеплень, не створювати парникових умов, дати їм здоровий спосіб життя - такий, яким я його розумію в реаліях нашого життєвого вибору. При цьому постійно "тримати руку на пульсі", час від часу консультуючись з фахівцями, щоб зважити всі "за" і "проти" видалення. Звісно, приймаючи рішення про видалення, ми маємо зважити і стан дитини, і потенційну користь і шкоду.
    це сугубо моя думка, тоже не сперечатимусь

20. Tatiana Lev

Tatiana Lev Active Member

cjomcjomka, дякую, що не полінувалися стільки писати. І зі всім я легко погоджуюсь.
    Море- допомагало. Два місяці влітку за 10 км від Львова-- ніс ніби новий. Потім школа, недосипання, і т.д. -- нові рецидиви.Але вже не страшні-- навіть до лікарів не йду, бо лише нервую після того.
    Головний висновок--дитина з кожним роком росте, лімф.тканина зменшується---просвіт збільшується. Але не за рік часу.

Лікування--- Висоцька--ще на Озаркевича (конвеєр),
    Дунілова-(завелика "доза" як для дитини гомеоп. ліку),
    ПАні старша з Виговського(повний відстой),
    лікарка з Виговського--прізвище забула, але дуже популярна--(агент аптеки конкретний + імуностимулятори.)
    Лікар на Чупринки дит.лор-(гормон+ антибіотик+ ще щось.)
    ЛОР в діагн.центрі залізниці---мовчки дивився на 2.5річну дитину з сумом і пригніченням ( і я здогадуюся про що він думав) і дав людську пораду, яку не кожен лікар вимовить.)--не інтригую, просто не хочу писати, бо це може йому зашкодити.
    Дорослий лор в госпіталі Винники( не зав.)--- ніжний, огляд ендоскопом), показання на видалення, бо іншого не знає.
    Гомеопат класичний---вивід з дуже кризових ситуацій, усвідомлення ,що не все так жахливо, як лякають.
    Здається, що нікого не забула зовсім.

Висновок. Ніхто з лор не вилікував---або я відмовилася від них. Гомеопатія в аптеках----не ліки зовсім, а суц. бізнесс. Класичний гомеопат--- порятував. Та чуда----оп, і дихаємо до кінця життя вільно---лише мрія. Організм реагує як лакмусовий папірець на всі гидоти, які йому підпихають. І тут-- хоч лусни. Але поволі реагуємо вже легше на то все і маю надію на краще.

Дитина активна, весела, і в розвитку не відстає---то були залякування лікарів.

Ортодонт. Тут проблеми. І доброго знайти---як і лора. Мама винна в тому, що лор не вилікував. Про те, що все життя сама дихаю носом за двох, а зуби росли, як в лор-проблемної дитини.---не чують.Бо висновки на їх користь, звісно.Ще Одна говорить одне, інша-протилежне.

Інколи думаю, а чому стоматолог може мати неправильну щелепу, і його дитина теж--- певно, до лора не ходили. І чому не об"єднати їх в одному кабінеті, хай радяться між собою чи сперечаються і дають комплексну пропозицію.

І котрась дитина двічі вирізала аденоїди і щелепа неправильна, пластинка, брекети. І вже 12 років і ніс не так дихає, як треба. Інша ні разу не різали і все добре потім. Ще інша---дихає відмінно, а щелепа з сюрпризами.

Ото написала. Може не дуже впорядковано, але в емоціях--- бо потім полінуюся то все висловити.

Щодо причин тих набряків лімфи--- в нас від щеплень почалося( це моя думка---на 90% лікарі її не поділяють), дитина на них недобре реагувала, а я не зупинилась відразу. Доступу до інформаціїї ще не мала, лікарів серйозно сприймала. Тоді наробила дурниць. Потім відмовлялася щепити і не слухала, що дитина може померти. Тепер ситуація в поліклініках вже ніби змінюється. Але теж по-різному буває. Куди я не загляну --то це в дит.поліклініку від залізниці на Левандівці. Тепер ми на ЧУпринки---там навіть стіни приязніші до людини.)))) + І спадкове може бути--одна гілка в родині---там проблеми з тим від аденоїдів, гайморитів до пульмонології.

Ще. Тут були ? відгуки такого плану---ми полікували аденоїди--- і більше не треба вже, бо нас все о"кей вже 5 років? Або зробили вирізання--- дитина вже 5 років як без проблем. Чи всі, кому пощастило, вже на форумі не пишуть? Про покращення на 5-20 днів я не кажу.))) І часом перечитую тему про проблеми дорослих в лорів. Там читаєш--не перечитаєш. І теж ні кінця, ні краю.)))

---------- Додано в 17:33 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ----------

А як вона в приватному кабінеті своєму, де її вже не виганяють-підганяють, не розповіла толком що робити? І що то за мазь, її складники ви можете прочитати на баночці---там є інфо ? І чому люди так часто не можуть дозвонитися до неї? (це не наїзд на пані Роксану, а звичні запитання по роботі приватного кабінету, де люди залишають гроші)

• Подобається Подобається x 1