Збільшення мигдаликів (аденоїди) у дітей

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Meriroma, 28 Квітень 2010.

1. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

Відповідь: Збільшення мигдаликів (аденоїди) у дітей

малій припікала тиджень тому, сьогодні знов їдем на огляд, казала можливо повторим припікання

а гомеопатію Вам випиувала? нам виписала на тиждень, далі буде видно

2. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

так
    пили курсами, місяць пили щодень, два місяці не пили - досить довго - два роки щось
    ми вчора припікали і в п*ятницю ще ідем - цієї ночі вже не хропів але носик майже не дихає.

3. mokhnatska lesia

в малої коли закладало носик, то було таке якесь похрюкування, таке було десь 2 роки, а цієї осені після літа і моря все пройшло, не знаю чи там розширилися носові ходи чи що там змінилося, але вже "не хрюкає", бо було так, що я звечора заснути немогла
    доречі, сьогодні встала мала з трошки закладеним носиком, подивимося, що скаже Дунілова про аденоїди, бо минулий раз не видно було, а після літа цікаво чи не змінилися (маю на увазі чи не виросли до 3 ст., бо тоді кажуть тільки видалення)

4. Meriroma

в нас від весни і до минулого тижня теж все було супер, носик дихав, не хрюкав, не хропів, не соппляв. І ми були на морі, і щороку буваємо - море дуже допомагає, але от повністю позбутися тих періодичних набряків поки не можемо.

5. mokhnatska lesia

а яка причина тих набряків Вам хтось сказав? бо поки що нам не можуть сказати, Дунілова каже алергія на зміну погоди і при огляді видно було, що слизова вже не сприймає ті всі пшикалки, тобто алергія на лікування

6. Lamiya

Lamiya Active Member

Чим ви припікаєте аденоїди? Можете розказати детальніше?

---------- Додано в 12:37 ---------- Попередній допис був написаний в 11:19 ----------

Про цей препарат різні відгуки в інтернеті, але особисто нас він помагав, малий починав краще дихати носом.

7. Meriroma

ой, я вже і не пам*ятаю, теж щось таке

плюс при потраплянні будь якої інфекції чи вірусу відразу іде загострення аденоїдів

сріблом припікає Дунілова вроді. Таким чином призупиняє їх ріст і зменшує набряк

8. Shprotka

Shprotka Active Member

Дівчата, може хтось має контакти Висоцької, що лазеротерапію проводить, - скиньте, будь ласка, в ПП.

9. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

в нас була 3 стадія, ще й слух пропав майже повністю, прокапали трави, які дала травниця з Зимної води, з"їздили на море і все пройшло. Тому не спішіть вирізати, спочатку варто спробувати без операції обійтись.

10. mokhnatska lesia

зараз яку стадію ставлять? чи проблем вже немає з ними?

11. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

нам теж 3 стадію поставили.
    але поки призначили лікування, вже бачу покращення.

12. mokhnatska lesia

якщо не секрет, то хто і що?

13. Borsychok

Крім того в малої з"явився правобічний гострий отит. Призначав Юрочко. Не знаю, чи тут можна писати які препарати виписав, то має лікар призначати індивідуально.
    Лікуємося 6 днів, дитина почала дихати носом, бо останніх 2 місяці це був жах, навіть були зупинки дихання під час сну на пару сек.((( Не знаю, як буде далі, надіюсь обійдемось без видалення, бо знаю по собі що то за процедура(((

Останнє редагування: 26 Листопад 2013
  14. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

ми навіть не перевірялись, дитина почала добре чути і носиком вільно дихати. Доречі та травниця мені зразу сказала, якщо прокапаєте усе можете забути за аденоїди. Ми прокапали, на морі прогрілись і маю надію що забудемо за ту проблему.

---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ----------

ми два роки постійно лікували отит, лежали з запаленням в Охматдиті, навіть трохи різали, щоб гній вийшов. Як потім виявилось все це було від аденоїдів. Тепер дякути Богу все добре.

15. mokhnatska lesia

ми також лікувалися в нього цілий рік, а потім пішли на консультацію до Дунілової, лікує гомеопатією, результат також видно, поки що тримаємося її, Юрочко в вересні казав пролікувати запалення вушка і прийти подумати знову про видалення, поки що пробуємо лікуватися

перший раз казав видаляти в середині квітня, призначили операцію і відмінили, закладеність була дуже сильна, нічого не лікувавши все за 3 дні пройшло, і аж в середині вересня знову заклало носика, зелені соплі і...отит, який вилікували без АБ (звісно дякуючи Юрочкові), але все призначення на ніс не подіяло, поки я все не відмінила і знову через декілька днів все пройшло

16. Borsychok

нам поки про видалення не говорив нічого.

17. mokhnatska lesia

а давно в нього лікуєтеся? чи

бо нам також говорив лікувати а там буде видно, витримали 7 міс., та й те що призначав вже не допомагало, навіть 1 раз призначав гормональний препарат, бо мала зовсім не дихала носиком, не могла ні їсти, ні пити

моя мала в захваті від нього, улюблений лікар, але поки що лікуємся в
    Дунілової, хоч малій не подобаються ті процедури припікання, які вона робить.

18. Borsychok

ні, тільки 6 днів:)

19. mokhnatska lesia

дав би Бог, щоб взагалі до лікарів не зверталися, чи хороші вони, чи не дуже.

20. Borsychok

то точно!
    ми звертались до нашого дільничого ЛОра в поліклініці в різний час останніх 2 роки, то вона постійно мені говорила "що ви від мене хочете, дай Бог моїм внукам такий ніс, як у вашої дитини. Про що тут взагалі можна говорити?