Збила машина

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Finya, 16 Вересень 2011.

1. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Відповідь: Збила машина

Ні, краще, мабуть, їсти чоколядку в травмпункті і плакатись, який я хороший пішохід, і які погані водії.

ТАК не є! Не завжди знак пішохідного переходу видно заздалегідь: то дерева закривають, то стоїть в незручному місці. Коли я їду по знайомих мені вулицях, то так я приторможую наперед, бо знаю, де знаходяться пішохідні переходи, але коли я їду, наприклад, на Левандівку, де я буваю раз в рік, то що мені плентатись 20 км на год. і приглядатись? А в темну пору дня, взагалі тих знаків не видно!
    Коли я за кермом, то найбільший мій страх, якраз і є, збити людину, бо від цього, як від тюрми, не застрахований ніхто.:girl_bye:

2. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

А коли без керма? Не маєте страху, що хтось, у кого відсутній страх збити людину і всі решта страхи теж, буде їхати, як йому заманеться? Останній гучний випадок - ДТП Стийська-В.Великого, що з того, що люди їхали за всіма правилами? Хтось інший ПРОСТО їхав, і було йому добре і весело, і не хвилювали його такі дрібниці, як перехрестя і світлофори, а чим все скінчилось? Ще чудо, що не постраждав ніхто з пішоходів, нікого уламком не скалічило.
    Я це все до чого веду - ідіоти є і серед пішоходів, і серед водіїв. І лише власна обережність може (і то не завжди) врятувати. А поки у нас країна, де правила дорожнього руху у кожного інші і можуть мати купу різноманітних доповнень і виправлень в залежності від індивідуального бажання, поки дурні малолєтки (і не малолєтки) знають, що їх відкуплять від відповідальності і ще не розуміють, що життя не купується, поки "дєвачкі" плутають педальки, поки п"яні мєнти їздять вулицями і самі ж свторюють небезпеку - про що ми говоримо?

3. Lyudvig

Звичайно, що маю. Маю страх, коли мої діти йдуть до школи, переходячи дорогу, коли я сама з візочком намагаюсь перейти по зебрі, звичайно, що так!
    Але я хотіла сказати, що в нас всі намагаються навчити водія культури на дорозі, а культури пішоходів у нас нема! Навіть коли водій збиває пішохода в місці не передбачуваному для переходу, всерівно зроблять винуватим саме водія, якщо його і не засудять, то постраждалий чи родичі, чи слідчий буде тягнути гроші довго і нудно.
    Я боюсь саме таких неадекватних людей, які переходять дорогу де їм заманеться, чи це мама з дитиною за руку( що взагалі в голові не вкладається), чи це п"яний, чи старенька бабця.
    І я абсолютно не захищаю безмозглих водіїв, таких взагалі треба не тільки позбавляти прав, а засуджувати і то надовго, можливо, що і пожиттєво, якщо він забрав життя в іншої людини.

4. levandivka

levandivka З яйцями...

От і їздіть, згідно дорожніх умов. Або не їздіть. :)

У нас жодної культури нема. Тільки у мене, 1,5 кг. Продати?

Не бійтеся! (с)
    Достатньо оминати, вчасно пригальмовувати.

5. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Насправді, мені здається, кожен нормальний водій найбільше боїться збити пішохода. Оскільки муж часто за кермом, купила йому відеорестратора з ЖПС, прийнаймні буде мати хоч якусь можливість довести, що пішохід (а ще частіше велосипедист) вискочив зненацька (якщо так і було), і що усе можливе для уникнення було зроблено. А то довести, що ти не верблюд, практично неможливо. Тьху-тьху, поки допомагав тільки при бажанні дайника приписати проїзд на червоне світло.
    +1 Не маю бажання доводит свою правоту, розпластавшись на лобовому склі :)

6. Lyudvig

Незнаю, мабуть, все таки вимагати письмову відмову, маю такий приклад: один знайомий зачепив зеркалом дівчину, яка перебігала дорогу, зупинився, спитав, чи все добре, дав свій номер телефону, на всяк випадок і поїхав. А ввечері дзвонить тато цієї дівчини і каже, що їй потрібен ноутбук, інакше вони пишуть заяву в міліцію, що він покинув місце ДТП. Ноут їй купили, відмову йому написали.

7. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Пан з ДАІ відкрив мені очі. Виявляється, водій мав запропонувати відвезти в лікарню. А там, в свою чергу, не мали брати в мене аналізи на вміст етанолу (тільки дарма вену кололи - і так не вдалося, бо від стресу кров не пішла в шприц) - це має значення для водіїв, не для пішоходів.
    Хочу швидше все забути...

8. Finya

Водій каже, що я САМА впала перед машиною. Моральні якості людини))) В принципі, я зрозуміла, що він собою являє, ще коли він просто стояв поряд: ніяких переживань, мук совісті.. тобі ж, ГОЛУБОНЬКО, не сталося нічого... Так само спокійно поводилася жінка в машині..

9. levandivka

levandivka З яйцями...

А Ви очікували, що харакірі робитиме?

Останнє редагування: 23 Вересень 2011
  10. Finya

Повинна була? на Вашу думку?

11. levandivka

levandivka З яйцями...

На мою думку, варто заспокоїтися, не роздирати власноруч душевні рани.
    Кіно файне подивіться, прогуляйтеся (не на переході!), вернісаж перегляньте...
    Садо-мазо приносить полегшення?
    http://www.youtube.com/watch?v=tVUITRgXBxM

12. Finya

Не знаю. Ніколи не стикалася з таким.

13. Alicia

Alicia Well-Known Member

Сьогодні вранці на зупинці кн.Романа срібляста лада збила жінку, що стояла зі мною поряд. Спершу я побачила цього водія, бо він виїхав на зустрічну смугу, об'їхавши маршрутку, і ледь не стукнувся із зустрічною машиною. По його губах прочитала триповерхові мати, і як тільки відвернулася, чую крик і жінка лежить на землі... :girl_impossible: Її так відштовхнуло, що всі коліна та дублянка були брудні і затерті. Люди кинулися допомагати, піднімати і записувати номер водія, який вже з'їхав з бровки, щоб їхати далі. Номер водія-злочинця - ВС 7446 АМ. Жіночка грозилася, що так просто це не залишить. Сподіваюся, що це дійсно буде так, бо такі водії заслуговують на позбавлення водійських прав до кінця життя!:girl_feminist:

14. IndigoChild

IndigoChild New Member