Збила машина

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Finya, 16 Вересень 2011.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Збила машина

І будете їхати з Сихова у центр півтори години...
    І "швидку" 2 години чекати, доки доповзе.

Наспівуючи:
    Радуются соседи,
    Те кто пока не едет,
    А ходит пешком
    Близко и далеко,

Кто с хорошей жизнью не знаком

Останнє редагування: 17 Вересень 2011
  2. AilataN

AilataN жива

Зараз не швидше їдемо...на маршрутці якщо.
    А скільки реально може зекономити в часі водій, якщо буде гнати до одурі швидко і без дотримання правил. В два рази? Деколи 10 хв чистого прибутку. Не виправдовується, бо проблеми можуть бути більші, якщо звичайно жертви з-під коліс не всі будуть до хати бігти. От заканало мужику...
    ГГ, да ладно, плавали, знаєм, як воно...
    Певний час їздила по Західній Україні з водієм, "пощастило" , ненормальне воно було, замінити не мала можливості бо мені теж казали- чіпляєшся до людини, боїшся швидкості, хіба краще повзти по півтори години? Допоки то чувирло не зробило серйозну аварійну ситуацію на трасі, з жертвою.І швидкість то була й не дуже велика, 100-110 на трасі, хоча я казала- більше ста і я в машину більше не сяду, як відчувала. Як згадаю- себе догризаю, що не настояла на свому.

Останнє редагування: 17 Вересень 2011
  3. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Не раз переконувалась на приклад коли їду по трасі, не більше 100км/год, а мене обганяє хамло, летить нагло по сплошних, підрізає, створює аварійні ситуації, і тд. а в місто заїзджаєм одночасно, бо і так завжди там пробки та по місту те саме, десь можна розігнатись, але на світлофорах чи пробках всі однаково зустрічаються .... То для чого було гнати без правил і совісті?

4. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

дуже люблю велосипед, обожнюю, але на дорозі це найбільш незахищений учасник руху((( чомусь деякі водії взагалі не рахуються... На днях мене ледь не збили, напевне в дядька були невідкладні справи, бо так летів, що пішов на обгін справа, і наплювати на правила, на велосипедистів (невидимі?), добре на тротуар встигла вискочити.

До недавнього часу чоловік сміявся з мене, коли найбільш ризиковані ділянки я "переїжджала" з велосипедом в руках... ну а що робити, як доріжок спеціальних нема і не скоро будуть (а будуть?), не хочеться доказувати свою правоту водіння ціною власного здоров"я/життя, я ж в дітей одна;). Тепер не сміється, не гордує їхати через двори - там не підрізають, не втискають в паркани;)(

100%

5. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

6. levandivka

levandivka З яйцями...

є давнє правило "3-х Д"

7. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

8. levandivka

levandivka З яйцями...

9. Orman

Orman Модератор-бомба

але нормальних велосипедистів які їздять за правилами ще менше ніж автомобілістів. Вчора їхали два малолітні придурки рівно посередині вулиці Липинського :girl_devil:, якби можна там було стати то би вийшла з машини і дала в голву. Ногою.Так щоб на все життя запам"ятали.А як гарно потім ЗМІ напишуть - ай-ай-яй збили дитину на велосипеді (їм десь по 14-15).
    Два дні тому велосипедист їхав по зустрічній смузі на вул. Мазепи, не взірая...
    кстаті да, фіг лі з кільця нестись як всі знають, що зараз буде перехід

10. Tanyunya

11. sani

sani New Member

і Ви вчіть правила, бо такого поняття як обгін справа не існує! ;)

12. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

і найбільш недисциплінований.

метрова зона біля тротуару вважається велосипедною доріжкою, а де їхали Ви, якщо справа від Вас влізла ціла машина?

13. levandivka

levandivka З яйцями...

Після фірманів :lol:

ЗІ: велосипед - не учасник руху...

Останнє редагування: 18 Вересень 2011
  14. Orman

Orman Модератор-бомба

обгону справа нема є випередження і воно дозволено правилами

15. sani

sani New Member

обганяла, підрізала :)

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

з чого ви взяли що йдеться про обгін велосипедиста? Йдеться про те, що той мудак когось обганяв, не дивлячись на те, що правим узбіччям їде велосипедист

якщо заборонено, значить існує. нє? :)

17. sani

sani New Member

що заборонено? правила читали?
    що таке обгін?

тобто такого словосполучення як обгін справа не може бути! де справа ви знайдете зустрічну смугу?

18. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Так не про це ж мова. Просто на кільці рух напружений, інтенсивний і коли нарешті попадають на то кільце, мимоволі вискакують з нього швидко і дивлячись в першу в сторону звідки інші машини несуться. А коли зебра зразу на виїзді з кільця, просто не встигають скинути швидкість (бо по кільці мені здається всі їдуть скорше ніж по дорогам :) ) Я маю на увазі звичайних водіїв а не камікадзе, які ганяють без оглядки! Тому і бувають неприемні випадки..... Пішоходи так само повинні думати як ходять! Наприклад сьогодні дядько мені перед машиною вибіг з тролейбуса, я зовсім повільно їхала, але всерівно прийшлось різко затормозити, бо вдарила би його! Він навіть не дивився які машини їдуть! Йому треба було срочно на другу сторону і море мусить розступитись!

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

а як тоді називається те, що заборонено правилами? Об"їзд?

20. Tanyunya

Абсолютно згідна)) Більше того - всі повинні думати, як їздити, як ходити... Я стараюсь навіть зеброю переходити, коли немає машин, а не лізти, коли заманеться. Але дитину свою вчу, що за правилами має бути ось так, а в житті буває по-різному. І жодної гарантії, що інші дотримаються тих правил, нема. Нажаль. І коли я ступаю на перехід, зупиняється машина на дальній від мене смузі, а зате тойі, хто їде ближньою навіть не думає пригальмувати - про що тут говорити? Колись на Виговського-Кульчицької не працював світлофор, зебра всеодно є - одиниці зупинялись, решта навіть швидкість не зменшували. Люди збирались купками, щоб потім разом "ломанутись" на перехід, інакше ніяк. А там парк, мами з візочками гуляють, отакі ризиковані прогулянки.
    В нас гарантією безпеки ні для пішоходів, ні для водіїв не може бути нічого. Ні сфітлофори, ні зебри, ні лежачі поліцейські, ні стоячі, ні всі знаки докупи. Тільки власна обережність може деколи допомогти. Все далі заглиблююсь в оффтоп, але коли людей вже на тротуарах і зупинках збивають....