Завершені вишиті роботи різної тематики

Тема у розділі 'Вишивальні процеси', створена користувачем Liliyah Romanova, 18 Квітень 2007.

1. Iskra

Iskra Well-Known Member

Відповідь: Завершені вишиті роботи

мій місьо (той, якого Еспозка бачила в багетці):girl_smile: нині вже подарований подрузі на ДН

2. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Раз завершена робота (її почала і майже завершила за тиждень відпочинку, а потім вже два тижні вдома той маленький кавалочок доколупувала) - дякую одній нашій рукодільниці ;) за натхнення, бо дуже вже мені сподобалось:

і два, завершена робота (нарешті оформлена і повішена на своє законне місце (не пройшло і пів року)- рамочку декупажила сама):

3. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

Покажу дві свої давніші роботи - завершила їх десь 2 роки тому, вставила сама в звичайні рамки, бо переходили в нову квартиру і не хотілось, щоб чисто голі стіни були, навіть не натягнула добре і не закріпила вишивку, бо збиралась в багетку віднести. От так і висять вже стільки часу. В квартирі зараз не живемо, тому фото старі і не дуже добре видно, як чоловік буде там - можливо перефотографує то поставлю кращі.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

4. silvia

silvia Well-Known Member

Покажу із старенького :
    котики-шкодники вишила за вечір показу Євробачення ( є така ціла серія)[​IMG] але не сподобались мені. Такого скорпіона [​IMG] вперше шила на чорній канві і розмічала білим маркером, який потім не змився, я терла його так, шо аж полиняла тканина. Чесно не бачила їм "примінєнія", аж тут брат попросив віддати йому раз мені не треба. Оце він їх і оформив. Сам.Ніби нічого так....

5. geregala

geregala Member

Покажу ще одну мою роботу - "Африканські танці", всього п'ять картин, але вишиваються легко, тому що небагато кольорів (чорним вишивала в три нитки, щоб не просвічував).
    [​IMG][​IMG]

6. irinkakosiv

irinkakosiv Member

Ну от, нарешті і я з вами. Це літо в мене виявилося явне невишивальне. Єдине чим можу похвалитися - це оформила коні. Ось вони :

7. Христя

Христя Well-Known Member

вчора ввечері надумала прикрасити кошичок на Спаса і получилися такі маленькі вишивки

8. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

Ще дві мої давніші роботи
    Ангел з дитиною - розмір вишивки 30х40 см, відшивала від готової роботи, вишивала майже пів року бо та картинка вишита була жахливо, шерстяними нитками, навіть толком хрестиків небуло, а щось таке поперетягуване. Але саме обідно, що нормальну схему цієї вишивки ще й з оригінальними номерами ниток (бо кольори підбирала сама) знайшла, коли вишивка вже була завершена. Одним словом, ось що у мене вийшло:
    [​IMG] [​IMG]

Прогулянка - вишивала під час вагітності, закінчила десь за місяць, взагалі вишивалось доволі швидко, бо дуже багато півхрестиків, розмір роботи 26х30 см

9. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

Ось і моя дачна поличка завершена,вишивалось довго,але легко,тепер в купку до неоформлених.

10. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Отак "оживила" старі подушки

11. geregala

geregala Member

Від цих робіт в мене зараз залишились тільки фото, вишивались всі на подарунок:
    -подушка то свекрусі, яка обожнює котів, вишивка з фото- племіннику,
    [​IMG][​IMG]
    -цей паравоз живе зараз в Італії, так само як дівчинка з метеликом, а картинка з побажаннями в моєї подруги.
    [​IMG][​IMG][​IMG]

12. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Ось результат мого вчорашнього нічного дошивання (не люблю я дед-лайнів, але деколи то корисно :) )
    Ще гаряченьке, щойно з-під праски:d64:
    [​IMG] [​IMG]

13. Kiara

Kiara Member

Це перша моя велика робота. Хочу похвалитися.

14. Христя

Христя Well-Known Member

Нарешті закінчила білочку синові в кімнату, тепер би ще оформити [​IMG]

15. Top-Olya

Top-Olya Well-Known Member

[​IMG] ось і моя вишиванка

16. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

И я вернулась, даже снова вышиваю :d64:, хоть и почти все свободное время теперь занимает нерукодельное хобби. Оформленный Питер:
    [​IMG] [​IMG]

17. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Моя нова вишиванка.

18. Ashlie

Ashlie Member

Моя остання робота:

19. maty

maty Well-Known Member

ось наша вишиванка-терміново закінчувала 24 серпня

20. Ashlie

Ashlie Member

MUCHACHA , шикарно:girl_claping:самі придумали? чи запозичили ідею?