Відповідь: Завал! або паскудні кліпи Чудова тема. Тільки от якби то тих горе-виконавців заманити на ДП, щоб наші відгуки почитали Стосовно кліпу Н. Савка пахне російський дідом Морозом (нічого особистого: у мене чоловік русскоязичний ), снігурки у халатах а ля . яке у цьому відношення до Різдва у Львові? Стосовно то мізки у Бьянкі зигзагами ..... ну а какАлла.... Без коментарів.... (хто какала, чому,де.....) П.С. домовилася з чоловіком, що дитині фільми і мульти по DVD показувати будемо, жодного м1....... Ще раз переконуюся у цьому.......
Відповідь: Завал! або паскудні кліпи їм своїх матів мало, ще треба англомовні вставляти. Дешева вульгарщина. Найгірше що молодь на тому виховується.
Відповідь: Завал! або паскудні кліпи класичний кліп, таких уйма і в нас і закордоном, попит нинче на голі дупи і на красіву жизнь а може навпаки хтось подивиться і побачить як то огидно зі сторони виглядає, і не буде тянутись до тієї "красоти"
Відповідь: Завал! або паскудні кліпи просто нема слів....я коли вперше побачила, а точніше почула це, думала зомлію Перший і другий кліп - жах! І як таке можна вмпускати, а тим більше створювати:confused:
Відповідь: Завал! або паскудні кліпи кліп пошлий, потрібно більше цензури на телебаченні , щоб таке не пропускати в ефір
Відповідь: Завал! або паскудні кліпи Ви ще цього мабуть не бачили: http://www.youtube.com/watch?v=Y_yflx4JF9U
Відповідь: Завал! або паскудні кліпи На Ютубі до кліпу того хлопчини (Романа Саланя) мої коментарі повитирали, та ще й закрили доступ вдруге написати. Пропоную усім там "відмітитись" Хоча, сумніваюся, що це змінить їхнє бачення "прекрасного"...
Відповідь: Завал! або паскудні кліпи це торба..а яке у нього вимовлення слів напочатку...феееее...Не знаю,з чим це пов'язано,але у нас у Львові чомусь той несмак в такому повсюди...Ну ті ж Вушка.чи Заліско,Князь.Про Васильціва я просто промовчу... І ті всі дівчатка-блондинки-Федишин і т.д.не знаю так добре.Федишин запам'ятала,бо вона вже вкотре на новий рік буде "виступати" в ресторані готелю Львів,а я там все з аршрутки виходжу,от і кожного разу бачу величезну афішу... Так все то примітивно робиться,без смаку,нема в тому ніякої творчості...
Відповідь: Завал! або паскудні кліпи Цитата з пісні: " Совісті ти не маєш, Топчеш мене ногами Мозок мені відшибаєш Хочу назад, до мами" Бачу у кліп-майкерів мозок давно "відшибло" і не тільки у них..... Сумно
Відповідь: Завал! або паскудні кліпи Однозначно так, це ж "Кадрики"(?), передача, котра власне так і задумана - платіть гроші - і ваша дитина "в телевізорі". Причому там є явно талановиті дітки, а є явно "талановиті" батьки.
Відповідь: Завал! або паскудні кліпи клипы подобного уровня это кретинизм высшей стапени.Если есть деньги то сделайте что то нормальное а не вот такое.
Відповідь: Завал! або паскудні кліпи Мені ця пісня дуже подобається, а от кліп паскудний, якийсь нідочого http://www.youtube.com/watch?v=mV5xJT7BnzE&feature=related
Відповідь: Завал! або паскудні кліпи Як на мене, то кліп-завал якраз у цього співака, де зняті тільки дівчата на пляжі і сам співак крупним планом з кривляннями: http://www.youtube.com/watch?v=jakxHzKVl3I
Відповідь: Завал! або паскудні кліпи подивилась відео... У наших людей якесь спотворене почуття перкрасного...як таке можна дивитися??? а слухати??? добре, що у мене немає телевізора