Завагітніти, виносити, народити: ускладнення і фактори ризику

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем truskaffka, 8 Вересень 2012.

1. TASJA

TASJA Well-Known Member

Дівчата, не можу додзвонитися до Прокопчук. На електронку вона мені скинула рекомендацію поколоти клексан по 0,2 п/ш 1 раз на добу. А я не розумію, що таке "п/ш".
    Буду дзвонити ще пізніше до лікаря, звичайно.

2. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Ви не вагітні? Так мені здається, що п/ш - це пів шприца. Але то треба уточнити.

• Подобається Подобається x 1
  3. TASJA

TASJA Well-Known Member

Вагітна. Сьогодні закінчується 8 акушерський тиждень. До цього часу вистачало аспірину 100, а вчора аналіз став таким, як до вагітності і будь-якого лікування.

4. katkas

katkas Well-Known Member

п/ш це підшкірно робити укол, в живіт

Надіслано від мого Lenovo A316i, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  5. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

О, бачте. Я зараз просто колю по пів уколу, то виходила зі свого досвіду.

6. Сонце

Сонце Well-Known Member

Так, це підшкірно доза 0,2.
    Робити укол вскладочку на животі... вліво/право від пупка.

7. Anjelkabam

Anjelkabam New Member

Дівчатка в мене така ситуація ...вагітність 14 тижнів вставала з дивану потекло в штани шось тепле потім кровотеча....на узі сказали відносно менше вод....і гематома...лікар каже шо міг бути надрив плідного мішечка...через тиждень на узі все добре гематоми нема і вод норма.В когось таке було..і як вагітність проходила далі.Дякую

8. Hebo

Hebo New Member

Дівчатка, підкажіть будь ласка - скільки коштує аналіз на вовчаковий в інституті патології крові (на Чупринки)? Чи оплата офіційна - в касу? Чи є попередній запис на аналіз до Красівської В.В.? Чи є контакти в когось ( безпосередньо до Валерії Валеріївни або в реєстратуру)?

9. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Попередній запис обов`язковий і то добре як через тиждень Вас запише.
    100 грн давала їй у руки після взяття аналізу. Результати вона прислала на пошту. Контактів не маю, можете зранку підійти до неї записатися. Вона собі в блокнотик все записує.

10. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Дівчата яке ваша думка чи ставлення до впливу інфекцій Уреаплазма Мікоплазма, Хламідії на виношування вагітності ? чи можливо їх вилікувати, недавно мені сказали, що коли імунітет слабне то і інфекція може проявитись... я шось нічого не розумію, підкажите?

11. Raven

Raven Мама малятка

Хз, я то мала, типу лікувала, воно проявлялось. Але виносила і народила норм. От хламідії, то проблема, наскільки мені лікар пояснив.

12. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

В мене теж була виявлена та уреаплазма, в 2013 році я її пролікувала, перездала то вже була негативна, а зараз кажуть знов здати бо могло відновитись, я вже заплуталась, та шо мені ті аналізи щоміся здавати...відновилось чи ні(
    Raven, а ви пролікували і перездавали аналіз, де вже її не було? а за скільки часу до вагітності ви її лікували?

13. Raven

Raven Мама малятка

Десь за рік. В чоловіка не виявили. Останнього разу в мене теж, я вже то не перездавала, бо вирішила себе не травити, там не прості аб тре пити.

14. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Дівчатка дайте тел Філіпюка з русових . дякую

15. Dream-baby

Dream-baby Member

0 (50) 508 75 45 Філіпюк

16. Hebo

Hebo New Member

я все з тим самим.... вовчаковий.
    Сьогодні говорила з Красівською В.В. Каже, що в інституті патології крові (на Чупринки) згоріла лабараторія. Я, принаймні, так зрозуміла. От дійшли і до суті питання - де ще можна здати такий аналіз якісно та отримати правдиві результати?

17. бетменша

бетменша Well-Known Member

точної відповіді не дам, але маю досвід з синево. там мені в більшості аналізів показувало, що вовчаковий є в низьких титрах. натомість у красівської жодного разу так і не виявили.

18. crissola

crissola Well-Known Member

Я також здавала один раз в Синево, там не так все детально розписано. В мене писало" слабо виражений". Ще знаю гематолога Кароль Юрія Степановича, також хороший спеціаліст на Чупринки. Не знаю чи в нього є можливість здати той аналіз і куди саме він направляє своїх пацієнтів, може й до Красівської власне. Маю до нього тел.якщо комусь буде треба , звертайтесь.

19. Hebo

Hebo New Member

власне в Синево - в мене все було в нормі... результат - 2 завмерлі вагітності ( при перездачі аналізів - виявилося, що саме через вовчаковий ( .... зараз на аспірині для розрідження крові. от якраз мала б після свят перездати, аби перевірити результати лікування. а виходить - що й нема куди податися. всі генетики тільки Красівську радили...
    --- дописи об"єднано, 29 Грудень 2016 ---
    так, будь ласка, дайте контакти. мушу знайти альтернативу. дякую

20. TASJA

TASJA Well-Known Member

Я говорила з Прокопчук на рахунок того, де здавати аналізи тепер. Вона сказала, що радилася з Красівською і вони з усіх приватних лабораторій радять "Діла". Зайшла до них на сайт, а там аналіз на ВА коштує 400 грн. Я в шоці...
    До речі, Синево Прокопчук відкинула відразу.

• Інформативно Інформативно x 1