Засоби особистої гігєни для жінок. Які?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Sonjax, 27 Листопад 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Засоби особистої гігєни для жінок. Які?

А після пологів нею можна користуватися, бо за лінком не знайшла.

2. natorella

natorella Well-Known Member

треба добре пошукати, але мені здається, що ні((

---------- Додано в 00:52 ---------- Попередній допис був написаний в 00:51 ----------

англомовна спільнота там треба пошукати за тегами

3. kati

kati Well-Known Member

от ці моменти спірні...

тут думаю і до тампонів варто додати фразу "при правильному використанні".

але фактично капа також нестерильна, адже після кожного використання просто неможливо її простерелізувати.

а реально капи на скільки годин вистарчає?

хіба справді не викликає дискомфорту? бо дівчата писали інше....

4. Liliyah Romanova

Шукаю для себе якийсь варіянт вже зараз і нічого не можу путнього знайти. Тампони не можна, прокладки не пасують... Катастрофа якась. Буду шукати за тегами, може, якраз щось втішне про каппу знайду.

5. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

мені залежно який день циклу і які виділення. При рясних - до 4 годин, а вже при закінченні, зазвичай 10 годин.

особисто я справді не відчуваю дискомфорту і взагалі сумніваюсь, що повернуся до чогось іншого. Був раз, що прийшли "гості" несподівано, прийшлося вдягнути прокладку - то був капець якийсь, просто жах, а з капою - я щаслива))
    правда, після того, як "одягну" її, якби не підмивалась чи не підтиралась, обовязково ще якісь рештка капельок лишається, але протікання нема, припускаЮ, що така моя фізіологія))

а в порівнянні з тампонами - забула про дискомфорт, молочниці, пересушування, ото вибачте залізання пальцями (аплікаторів не любила)... та нууу, якщо гарно руки мити і саму капу, то не думаю, що вона аж настільки менш гігєнічна, ніж тампони

6. Liliyah Romanova

Перші 6 тижнів - категорично ні. Знайшла на сайті виробника у ЧаПах.

7. мамочка

мамочка Well-Known Member

8. Orman

Orman Модератор-бомба

от сьогодні купила кап і вже випробувала (в мене останній день, правда). Ну що я вам скажу - практично не відчуваю, а як звикну (бо я таки прислухалась до відчуттів), то точно не буду відчувати. Гггг, зате мала прикол з вийманням. Він виявився таки величеньким, ну але де наша не пропадала :)

ще повеселило що на обідку з внутрішньої сторони назва сайту, цікаво хто там її має читати?

9. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

де купляли?
    на скільки годин вистарчає?

10. Drizzle

Drizzle New Member

Зачот!
    Я позавчора теж замовила в інтернеті. Передзвонили, сказали, що вже вислали. Відзвітуюсь.

11. Orman

Orman Модератор-бомба

купила в Гуцулянки

а на скільки вистачає відзвітуюсь через місяць, бо в мене останній день місячних сьогодні

12. natorella

natorella Well-Known Member

але силікон не є середовищем для мікробів

під кінець - так. в перший день міняю кожні 3 години. вночі не встаю, зранку - мушу зразу як встала йти міняти

не викликає дискомфорту, відчуваєш її - так. легкий тиск

а може то від прокладок
    або дійсно - індивідуальне. я забула шо таке молочниця за той рік шо маю капу і не користуюсь прокладками/тампонами

13. odree

odree Well-Known Member

користуюся вже півтора року і ось що можу сказати
    так, але за час мого користування в мене не було жодного вагінозу!!! при тому, що зазвичай кілька разів на рік завжди мала молочницю, і перед і після місячних був дискомфорт, зараз цього зовсім немає. на мікробіологічному обстеженні з флорою все прекрасно :)
    можливо, якщо купити 2. але це і не є обов"язково, достатньо простерилізувати на початку перед використанням і по завершенню
    мені і на 12 вистарчає, хоч стараюся очищати частіше, і то не залежно від дня. залежить лише від характеру самої місячки
    абсолютно. жодного разу, навіть при першому використанні не мала. я взагалі не відчуваю. іноді дівчата пишуть, що їм хвостик трішки заважає, але це не проблема, бо його можна вкоротити і весь дискомфорт проходить.
    ні, не можна (але бачу, що ви вже самі знайшли

---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ----------

а щоденними прокладками не користуєтеся?

14. мамочка

мамочка Well-Known Member

користуюся
    але користувалася ними завжди, і фірми-виробника не міняла

можливо дійсно в мене просто якесь несприйняття того силікону...

15. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

розхвалили тут ті капи))
    я шось не можу таким користуватись.мені здається,що це здоровіше,коли кров стікає в прокладку і нічого не утримується всередині.

донедавна дуже мені подобались прокладки аро,та тепер змінився виробник і замість натуральної поверхні,там противна сіточка(((

натурелла подобається,особливо щоденні ароматизовані

там писали про інтимні салфетки.то чудова штука,коли немає змоги підмитись нормально. проте ніщо не замінить воду і гелі. імхо

16. Orman

Orman Модератор-бомба

виглядаэ щонайменше дивно таке зауваження

бо
    і

це все зовсім нездорово,
    і якщо порівнювати щоденне миття з гелем і користування ароматизованими щоденними підклаками, з максимум 7-денним на місяць використанням кап ... то тут здається очевидно, що здоровіше

для мене ще великий плюс кап в їх екологічності - знаєте скільки використовують пестицидів при вирощуванні бавовни ...

17. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

здоровіше тому,що все витікає, а не утримується.
    та й чом би мені не користуватись ароматизованими,якщо вони мені найбільше підходять.

і взагалі на вкус і цвет всі фломастери...

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

може й не дуже здорово, але коли реально нема змоги підмитися, то це просто спасіння! Я в дорогу далеку завжди купую серветки такі, почуваю страшний дискомфорт, коли не маю доступу до води. тільки це мене і рятує..

19. Liliyah Romanova

У мене від прокладок такі роздражнення, що з острахом чекаю післяпологового періоду. Навіть не уявляю, як я той час переживу. :sad:
    Далі точно спробую капу. Цікаво, чи в місцевих аптеках таке водиться.
    Суть не в смаках, а неграмотних висновках. ;)

20. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Молочниця може бути власне спровокована використанням щоденних прокладок.Моя гінеколог категорично заборонила мені користуватися Олвейсами,щоденними прокладками.Після того як почала дотримуватися її вимог+ натуральна білизна - про молочницю забула(вже 2 роки без неї живу,а то я з 13 років страждала нею,так чухалося,хоч на стінку лізь..)