Засоби особистої гігєни для жінок. Які?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Sonjax, 27 Листопад 2009.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Засоби особистої гігєни для жінок. Які?

також вихід, а я щось не додумалась ... а де купуєте?

2. natorella

natorella Well-Known Member

в оксани-гуцулянки - всім рекомендую.

3. Текіла

Текіла Well-Known Member

Вчора заходила в 2 космо, не знайшла прокладок Кефрі( Довелось купити Котекс.
    Дівчата, хто знає-бачив де Кефрі продають для КД? Бо ніде не можу знайти

4. Ума

Ума Super Moderator

Дівчата маю ту капу з рік і так не призвичаїлась до неї. чи то розмір не мій (ніби брала для "рожавших"), але маю відчуття дикого дискомфорту. Отут натрапила на думку, що якщо повна, то тиск спричиняє. Але вона коли й порожня, то спричиняє мені неприємний тиск і я з нею мучуся. В принципі, я й з тампонами некомфортно себе почуваю... З чим то може бути пов"язано? я так сама собі придумала, що мені колись один гінеколог казав, щов мене матка в загибі. Ото думаю, що десь її загнуло так, що мені не комфортно чи що? :girl_haha: Думаю, ще раз спробувати подружитися з тою капою. Може щось порадите як позбутися того дискомфорту?

5. bora

bora Well-Known Member

Недобре розміщуються, напевно. В мене таке було коли не досить далеко запхала. Тому перевагу надаю т. з аплікаторами.

• Тупо! Тупо! x 1
  6. natorella

то все залежить як ви її вставляєте. я перші кд довго пристосовувалась як її вставляти

7. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

У мене буває, як невдало поставлю, то мус переставити. А ще може психологічний фактор бути, для заспокоєння спробуй гігієнічну щоденку поставити, типу "а вдруг авария", може допомогти ;) Взагалі, я поки собі власний зручний спосіб не підібрала, то було дискомфортно, а зараз все ок :)

---------- Додано в 01:17 ---------- Попередній допис був написаний в 01:11 ----------

Ви би бачили мене у дитячій інфекційній, коли нас раптово з малим забрали наші горе-медики. Я другий день лише користувалася капою... а ще у мене шиз на фоні інфекційних лікарень і взагалі мед.закладів, мені там усюди бактерії хвороботворні ввижаються :girl_haha: Але нічого, викрутилася з тим миттям. Хоча, для таких закладів таки краще мати одноразові прокладки.

8. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Думаю якщо у вас є ,як Ви пишите"матка в загибі"-цього ви не позбудетесь.Шукайте інші засоби. Та не користуйтесь тампонами.

9. Orman

Orman Модератор-бомба

нескромно так напишу, та ж кап не в матку треба класти :), а те місце куди треба може мати трохи інший кут щодо кісток тазу, але сама форма така як у всіх ...

ото написала :girl_cool: просто в мене теж загин, але з тампонами ніколи проблем не було

і взагалі той загин сильно ні на що не впливає.

10. Ума

Ума Super Moderator

та я так підозрювала :girl_crazy:

просто думала, що мій загин тисне потім на капу :girl_haha: (не знаю термінів достатньо, щоб пояснити)
    Зрозуміла одне, що ще треба пробувати подружитися

11. Ташка

Ташка New Member

Ото поначитувалася про ті капи, й собі думаю про придбання.
    Хоча, як запитала про те у своєї лікарки-гінеколога, вона так здивовано на мене глянула, типу "не чула такого ще"...

Загалом перевагаю теж донедавна надавала тампонам (зручно мені з ними. та й "аварій" не боюсь тоді), або олвейси (влфтку точно парять) чи натурела.

12. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Невже ті капи такі хороші? Зорієнтуйте ще, будь ласка, ціну та де купити. Дякую.

13. Orman

Orman Модератор-бомба

я собі думаю замовити отуточки

ну це не показник, наш лікарі багато про що не чули ....

Останнє редагування: 2 Квітень 2010
  14. Princess

Princess Well-Known Member

15. bioland7

bioland7 Well-Known Member

І як задоволені, користуєтесь?

16. Princess

Princess Well-Known Member

не подружилась поки. як вже тут писали - у мене є відчуття тиску (але я ж не народжувала, тому мож навіть найменший розмір мені просто не підходить - не знаю). а оскільки і так у ці дні купа дискомфортних відчуттів, то ще це додавати - якось мене не тішить. але знову ж, тут писали, що треба наловчитись. буду ще пробувати.
    по зручності користування - цілком ОК, звісно чим "цивілізованіші" умови, тим легше (наприклад, у мене на роботі з водою в туалеті може "не скластись" :girl_cray: ). зміну можна наловчитись робити зовсім чистенько (не з першого разу :girl_crazy: )
    ну і ше такий момент - допустимо я не хочу постійно з капою. так от - її що, щоразу кип*ятити після перерви у використанні в годин 10-12-15? з одного боку чистота і стерильність звісно краще, а з іншого - морочно трохи.

17. Lorelei

Lorelei New Member

Моя бабуся, і мама інколи використовували звичайну вату (в аптеці продають рулончики, які розкручуються), яку обмотували бинтом для особливих днів. І мені мама таке рекомендує, особливо, коли вдома, або вночі, то і натурально, і недорого, і досить надійно, бо шар в 0,6-0,7 мм вати буває краще прокладки.

18. ulcha

ulcha New Member

мене так само мама привчила на ніч завжди використовувати бінт з ватою. а вдень прокладки. дівчата, для підмивання раджу звичайне дегтярне мило(продається скрізь по 5 грн., є подорожче гривень до 20- там суцільні олії і все), не буде ніякої молочниці та ін. проблем. нащо переплачувати за рекламу ін. засобів

19. Orman

Orman Модератор-бомба

а ще краще просто водичкю літненькою :)

20. natorella