Засоби особистої гігєни для жінок. Які?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Sonjax, 27 Листопад 2009.

1. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Відповідь: Засоби особистої гігєни для жінок. Які?

Останній раз придбала Котекс young, стало цікаво в чому полягає їх особливість. І мені вони дуже сподобалися. Раніше користувалася олвейз (були мені найнадійніші), але після них було і почервоніння шкіри і "натирання". А котекс янг виявилися доволі "делікатними", м*якенькими і надійними.

2. Kecan

Kecan New Member

Я останнім часом постійно користуюся всіма засобами Kotex і складається лише позетивне враження

3. Viktorina

Viktorina New Member

А я вже давно користуюся тільки" Kotex" і дуже задоволена, вони м"які ,зручні у користуванні і не дають подразнення та і добре вбирають. До них я перепробувала дуже багато різних прокладок і для себе визначила ,що мені "Kotex" найкращі,поки кращих не знаходила...:girl_tender:

4. Golgy

Golgy Member

маю питання до тих хто користується капами: а як нарахунок заняттям спортом (аеробіка для прикладу) в такі дні? можна це робити з капою?

5. Orman

Orman Модератор-бомба

ггггг, конечно, в мульйон разів зручніше ніж з тампоном. Я відскакала тиждень. (десь в темі є мій відгук про перше моє використання). Мала чисту годину (і білизну). Нічо не підтікає скачеш собі і радуєшся! Я взагалі про капу "забуваю". Ніяк не дає про себе знати.

6. Ashlie

Ashlie Member

Мені цікаво: хтось користувався урологічними прокладками як гігієнічними? і чи є між ними сильна відмінність?

7. Nyuhenya

Nyuhenya New Member

я, наприклад, ніяк не можу від них відмовитися...виходячи з дому о 8й ранку і повертаючись о 21й не маю змоги носити з собою по 2 пари змінної білизни :sad:
    А лікарі всі, як один, сказали, що у мене просто надмірні виділення і це моя особливість. То що ж робити? :sad:

є прокладки, на яких написано: top dry або cotton. То перші, точно неначе з гуми, а от другі - мабуть, самі ті, які Вам треба!

8. Відповідь: Засоби особистої гігєни для жінок. Які?

9. Aelita

Aelita Well-Known Member

І я віддаю свій голос за "Kotex". Поки не читала цю темку,не розуміла,чого мене переслідує молочниця(завжди користувалася олвейсами). Змінила прокладки на "Kotex" - з того часу нема подразнень і молочниці.

10. Orman

Orman Модератор-бомба

не користуйтесь щоденними і кількість виділень зменшиться - я прямо вам обіцяю :)

11. Vероніка

Vероніка Never give up

Дівчатка, підкажіть - капи яких фірм найкращі, і де можна придбати у Львові ?

12. Orman

Orman Модератор-бомба

у Львові у вільному продажі нема. Я зараз замовила мамі на сайті Мункап,можна прямо в них, або там є контакти українського офіційного представник у Запоріжжі тут можна подивитись. Вони висилають.

13. Відповідь: Засоби особистої гігєни для жінок. Які?

Замовила я вчора чашу Ladicup. Тільки що передзвонила мені приємна жіночка, я в неї ще уточнила на рахунок розміру (мені 26, ще не народжувала, тому вагалась між "S" та "L"). Вона мені порадила брати все-таки "L", але, якщо не підійде, вони пропонують безкоштовно замінити на капу іншого розміру (розрізану капу треба вислати їм поштою).
    Скоро буду ділитися своїми враженнями :girl_crazy:

14. Xroba4ok

Xroba4ok Active Member

І я начитавшись відгуків про капи і все, що з ними пов'язано, вирішила замовити Ladicup(ніц не рекламую)), використанням задоволена, впринципі користувалась лише 2 цикли, але різниця - ніц не тре, нема запаху, все чисто, виймати з часом привчилась і ніц не виливається як тут дехто переживає, ну звичайно, якщо не залишати все без нагляду :girl_curtsey:
    Хоча поки пристосовуюсь і задля певності в самі інтенсивні дні використовую ще прокладку для перестрахови)
    До речі, мені 23, ще не родила теж, але теж взяла більший розмір, оскільки великі виділення - так порадили по телефону, задоволена:girl_smile:

15. La esposa

La esposa Moderator

І я собі нині замовила Мункап (Маріє, дякую за наводку :girl_wink:), на тижні прийде, розповім про враження))))

16. La esposa

La esposa Moderator

17. Siania

Siania Love Life

Я теж колись користувалась котех, поки вони були котонові зверху, а зараз роблять як старі олвейз, з тої клейонки, брррр
    тому перейшла на олвейз сенсітів, не подразнюють. Чула гарні відгуки за натуреллу, ще не пробувала.
    А взагалі та капа ходить за мною, та все не наважусь її купити, в громадських місцях її реально міняти?:girl_in_dreams:

18. Orman

Orman Модератор-бомба

десь є мій допис про перше застосування. ВСІ туалети протягом тижня були громадськими :girl_haha: усьо работАє.
    Ну і, зрештою, я міняю капу 2 рази на добу - вранці і ввечері. То переважно буде домашній туалет.

19. Siania

Siania Love Life

Я вже написала тій тьоті з Запоріжжя, може спробую
    Мерсі:girl_wink:

20. La esposa

La esposa Moderator