Заробіток ціною роз'єднаних сімей

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Hruska, 2 Вересень 2009.

?

ви готові свою дитину покинути на довгі роки заради заробітку грошей?

1. так, тільки так я зможу забезпечити їм гідне майбутнє

1,8%
  2. так, якщо на це буде крайня необхідність

13,2%
  3. ні, буття з дитиною для мене важливіше за гроші

66,8%
  4. ні, боюся, що за кордоном мене обдурять

0,9%
  5. навіть не уявляю, що би зробила

17,4%
  1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

@Kandya Це так, тут теж можна знайти роботу. А може дехто взагалі мріє і марить отим "закордоном"?) У нас на роботі про жінку розказували знайому, то кажуть що "вона готова там старих сеньйор підмивати, тільки щоб сюди не повертатись". І що "там як хтось з заробітчан додому їде товони мало не б'ються так трусяться над своїм робочим місцем, щоб інший ніхто не зайняв". Може тому заробітчани так часто сюди і надовго не їздять.

2. lesya SM

lesya SM New Member

Моя свекруха вже не була дома 5 років ,і вона не має бажання їхати сюди, бо тут каже одні витрати , а заробітку ніякого.Маю в родині ситуацію де син 37р. повністю на утриманню мами, це страшна картина коли тьотя 60 років працює на такого сина що пропиває гроші.А от як син заробляє і мама лиш деколи підкидає грошей ,то в цьому немає нічого поганого.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Freedom UK

Freedom UK Well-Known Member

Моя знайома років 8 тому виїхала в омріяні (!) Штати, будучи півроку як одружена. Через декілька місяців більш-менш закріпилась легально, почала чоловіка підштовхувати, щоб хоч загран зробив. Він щось думав-думав... через півроку подав на розлучення, після того ще рік жив у колишніх свекра та свекрухи, бо не мав роботи=грошей, а додому (до своїх батьків) в іншу область повертатись не хтів. Тихий та без амбіцій. Ось така дивина.

Ми з чоловіком інколи в роздумах підіймаємо тематику, що краще в Україні і не жити з таким соц.рівнем та тяжкою працею.. Але варіанти розглядаємо виключно виїзду разом, та й робимо дитячі паспорти. На всяк випадок. Чи на заробітки/пмж чи таки на закордонний курорт :)

4. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

Знаю приклад. Моя знайома поїхала в Ізраїль на заробітки як сину 17 років було. Ми як були в Ізраїлі з нею зустрілися, дивилися, як тяжко вона там живе...не то слово. В їжі навіть відмовляла, все сину...недавно приїхала сюди (то сину вже 26 десь було), пороздавала його борги, лишилась без грошей. А він тут напевне наркоманив, і попав в лікарню з передозом, не врятували(( то здогади, бо здоровий хлоп за 2 дні в лікарні помер, ну і вів себе дивно..і вона лишилася бідна сама тут. Допрацювалася...а дитині треба була мама, а не тільки гроші. От така сумна історія. Моя думка: сім'я має жити разом. І проблеми долати разом. Бо ти там - я тут - це не сім'я. І отакі сумні історії через нерозуміння. Не все купиш і профінансуєш. Гроші пливуть. А те, чого навчиш, залишиться...

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  5. lesya SM

lesya SM New Member

Все залежить в першу чергу від самих батьків і їхнього виховання.В житті є по всякому.МАю знайомого в якого мама ніде не їхала і дбала про нього з братом.То від нього нічого доброго про маму не чула,лиш що все сам собі купив і тепер вона мені нічого не дасть.От взяв і поїхав закордон з сімєю ,а мамині кредити на його весілля так і не віддав,вона свою пенсію лиш тратила на повернення боргу.

• Подобається Подобається x 1
  6. lesya SM

lesya SM New Member

І є купа випадків і в нас таких як чоловік може і в офісі робити в якійсь фірмі і знайти собі коханку ,незвертаючи увагу чи жінка дома чи закордоном, чи вона йому миє ,гладить і виховує його діток.