Заробіток ціною роз'єднаних сімей

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Hruska, 2 Вересень 2009.

?

ви готові свою дитину покинути на довгі роки заради заробітку грошей?

1. так, тільки так я зможу забезпечити їм гідне майбутнє

1,8%
  2. так, якщо на це буде крайня необхідність

13,2%
  3. ні, буття з дитиною для мене важливіше за гроші

66,8%
  4. ні, боюся, що за кордоном мене обдурять

0,9%
  5. навіть не уявляю, що би зробила

17,4%
  1. Nila

Nila New Member

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

ні я не хочу тут жити і щоб вона тут жила

2. olerusya

olerusya sweet candy ;)

чесно кажучи, не розумію як Ви не можете знайти там роботу... Може в Вас занадто великі "запроси"? Беріться за будь-яку роботу, а як з часом устаканиться, то й дитинку до себе візьмете. Сидячи в хаті ще й з чоловіком стосунки зіпсуєте.

---------- Додано в 13:16 ---------- Попередній допис був написаний в 13:15 ----------

тут то де?

3. Женічка

Женічка Well-Known Member

а чоловікові важливі тільки ваші стосунки в кількості двох? це для нього СІМ"Я? а дитина тоді хто?

4. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Мені здається, чоловікові важливо мати можливість утримувати сім*ю. Якщо він ТАМ
    , яка дасть можливість забезпечити жінку і дитину, то мабуть треба жінці брати дитину і їхати до нього.

5. Женічка

теж вважаю, що якщо робота хороша і чоловік забезпечує сім"ю, то для її збереження тре переїжджати всім членам родини.
    а те, що чоловік називає вас егоїсткою і не пускає до дитини, говорить лише про його егоїзм.
    можна, звичайно, і не переїжджати. мій свекор вже 20 років закордоном. забезпечує від і до. але тут своя сторона медалі, самі розумієте.

6. Nila

Nila New Member

Він також сильно скучає за дитиною, але як він говорить, що час швидко летить і дитині крім любові і уваги потрібно дати освіту, купити житло
    Можливо, дома я працювала бухгалтером, а зараз йти прибирати чи няньчити чужих дітей мені не хочеться, тим більше коли свою залишила дома

---------- Додано в 13:42 ---------- Попередній допис був написаний в 13:36 ----------

Дома дитина відвідує дитячий садок, гурток танців. А тут що будем разом сидіти дома. ну і звичайно мовний барєр, я переживаю за неї що її буде важко так я к мені

7. Suzi

То не сидіть вдома. Займатесь собою, дитиною, вчіть мову, облаштовуйте помешкання.

8. Женічка

не ображайтесь, але це якось дивно звучить. дитині найкраще з мамою і з татом, а мовних бар"єрів для дітей не існує взагалі. рік півтора і ви ще будете просити її вас мови навчити. це найменша проблема. я, стара баба у 20 років, приїхавши в Німеччину і не знаючи ні словечка, чере два місяці розуміла на побутовому рівні практично все, а малеча взагалі я думаю за пів року буде почуватись, як риба у воді.
    мій чоловік, дивлячись телевізор у дитинстві, уявляв, що Фреді Меркурі його тато. думаю, що тим все сказано.

9. terezka

terezka котяка-вишивака

можливо таки варто почати з малого? мову підівчити, а тоді вже й шукати щось краще. Зрештою, якби вивчити їхню бухгалтерську систему то можна й потім йти бухгалтером чи помічником.

дитина буде разом з батьками, це однозначно краще, ще й діти швидко мову вчать, і друзів дуже легко знаходять

10. Яруська

Яруська Well-Known Member

Я думаю, що ваш чоловік має рацію. А діти дуже швидко акліматизовуються, так що ви більше напевно за себе переживаєте. Але врахуйте, що якщо ви поїдете сюди, то гаплик сім"ї буде однозначно.

11. Nila

Nila New Member

Мову я знаю, а що б знайти кращу роботу, потрібні документи, в даний час це практично не реально

12. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

а мені навіть в голові не вкладається, як свою дитину залишити на когось, нехай на найріднішу рідню, і поїхати не відомо на скільки.
    фінансово забезпечити майбутнє дитини, то звичайно добре, але потім дитина вам то не згадає, бо буде то сприймати, як належне, а ось пропущені моменти батьківського виховання, присутності і любові будуть "аукатись" впродовж всього життя.
    я би навіть дня не роздумувала ,забирала б дитину з собою і були б разом з татом.
    як ви для порівняння ставите в один рядок садок, гурток танцювальний і маму з татом??? я думаю, там, де ви зараз знаходитесь, теж є українські сім"ї з дітьми, якісь спільноти. а мову дитина схопить набагато швидше за вас, то не є проблемою.

13. Nila

Nila New Member

От сиджу читаю дописи і плачу, таке враження що мене ніхто не розуміє. Чужа країна, чужі звичаї, зовсім в мене нема знайомих, настільки важко мені... В вечері прийде чоловік з роботи і знов одне і теж, що я тільки плачу, йому також важко, а в мене нерви я уже зриваюсь за любого слова, не знаю як буде дальше таке враження що сім"я і тут може розпастись. Хоча ми живем вже 5років, і ніколи такого не було( два з них він за кордоном)

14. Женічка

Ніла, не плачте. ви кажете, що не знаєте, який вихід з тої ситуації, а виходів просто море!!!!!!!! у нас багато форумлянок закордон виїхало і кожна з них перейшла і через мовний бар"єр і культурний, і нічо, всі живі здорові. перш за все знайдіть когось для спілкування, наших скрізь МОРЕ!!!!!!! почніть працювати, ну хоть трішки десь і то на пару годинок. вийдіть на вулицю, озирніться, не все так смертельно.

15. Nila

Nila New Member

Дякую дівчата за поради, і дуже добре що є такі форуми де можна вилити душу

16. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

а ви самі можете чітко в словах виразити, в чому ваша проблема полягає, крім того, що ви себе шкодуєте, я щось ніяк не зрозумію. щоб боротись, то треба знати за що...

17. Suzi

А Ви спочатку самі себе зрозумійте - чого Ви хочете. Сім*ю зберегти? Додому повернутись? Піти на роботу? Тут чи там? Що робити з дитиною - в садку без батьків, в садку з мамою, але без тата. Чи змамою і з татом, але без садка?
    Тоді може і плакати не треба буде?;)

18. Smorodynka

Smorodynka Member

А скільки вашій дитині рочків?

19. Nila

Nila New Member

От в тому то й проблема, що я не можу зрозуміти що в даний час саме головне. В голові каша і не можу нічого з собою зробити.

---------- Додано в 14:25 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ----------

Літом буде п"ять

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А чому ви поїхали до чоловіка?
    Ви якось обговорювала можливі варіанти розвитку подій?
    Бо це як на мене треба було зробити в першу чергу, зважити всі за і проти і разом, на сімейній нараді визначитись з пріорітетами і відповідно вже чи всім разом їхати чи їхати комусь....