Відповідь: Заробітня плата Я знаю, що мій чоловік комплексував би з цього приводу, тому навіть боюсь більше нього колись заробляти. :no: Те що маємо відсутність заробітку в якийсь момент вважамо тимчасовим і не загострюємо увагу. Але в принципі для нього це неприпустимо. Тобто у разі такої ситуації думаю він поїде заробляти десь в Африку, або навіть не знаю:9 В Сибір може..Не хотілось би з цим стикнутись серйозно. Але у Львові менше ніж деінде цінують знання іноземних мов, досвід керівництва та знання виробництв.. Все таки зв"язки-дах треба мати у відповідних сферах.
Відповідь: Заробітня плата А по-моєму, від комплексів тре звільняти, а не потакати їм. Це ж що, якщо вам запропонують файну роботу з більшою зп, ви відмовитесь??? П.С. Я теж зовсім не проти, щоб мій чоловік заробляв більше :ninja:
Відповідь: Заробітня плата В принципі я забула про кар"єру коли вийшла заміж. Добровільно. Я знаю, що певні посади вимагають відряджень тому навіть не розглядаю їх. За існуючу роботу - тримаюсь. Просто так не полишу..лиш би в Африку не довелось летіти.. Комплексів треба позбуватись але це не вийде за тиждень, чи навіть рік. поступово намагаємось змінити його погляд на це..але..
Відповідь: Заробітня плата Да нет просто интересно у меня похожая ситуация. Жена дизайнер и зарабатывает в разы больше, но финансовые вопросы, банковские, организационные выполняю я, так как она этого делать просто не успевает можно сказать мы работаем на одну "фирму" еще хочу добавить, то что моя жена зарабатывает больше не говорит о том что я зарабатываю мало. Просто обеспечив ей условия работы она после года бездействия превзошла себя прошлогоднюю в несколько раз. Такой график работы позволяет мне заниматься ребенком. Мы с ним прекрасно справляемся в банках, на встречах с клиентами и т.д
Відповідь: Заробітня плата Я не заробляла менше чоловіка, але в мене завжди був т.зв. стратегічний запас, яким чоловік користувався в своїх оборудках при потребі. Мені дискомфортно "висіти на шиї" тому в нас просто є купка, на якій лежать гроші і при потребі я беру без запитань (зараз в декреті тому й без свого вкладу в ту купку) Стосовно мого ставлення до рівня з/пл... Я би не хотіла заробляти більше чи просто заробляти, коли чоловік без заробітку. Поясню: 1 - почувати себе самцем - не в моїх інтересах. Хочу бути жінкою! Сама суть бути замужем - ЗА мужем, за плечима... 2 - в кожного є труднощі, які треба вміти пережити. Зовсім не проти допомогти чоловікові в пошуку себе і в тому числі заробітку, чого хочу і від нього. Зараз я розумію, що якщо добре візьмусь за роботу і самоосвіту, то можу заробляти і більше за чоловіка, але тоді будуть обмежені моєю увагою як чоловік, так і (що важливіше - син). Чи зумію збалансувати цей процес також сильно залежить від чоловіка. 3 - сорі за обмеженість, але якщо чоловік сидить вдома і не заробляє, то нащо тоді він?:feminist: Маю негарний досвід своїх батьків. В 90-их у всіх були труднощі з роботою. От мама і крутилась, як білка в колесі, а в тата труднощі... Так йому стало добре з тими труднощами. В кінцевому результаті батьки разом не живуть і в мене тата 10 років практично не було. Вини мами тут не бачу зовсім, хіба те, що поставилась з розумінням і дозволила розслабитись чоловікові і сама стала "самцем" От і я про те ж! Тільки зараз я наївно (чи не дуже???) сподіваюсь, що не забула, а відклала :no:
Відповідь: Заробітня плата совершенно верно, сидеть дома и не работать это не по мужски, больше этот вопрос затрагивать не будем т.к. это очевидно
Відповідь: Заробітня плата Але якщо така ситуація затягується то є всі шанси покласти "зуби на полку"
Відповідь: Заробітня плата вот к чему я вел, есть травмирующая ситуация, надо знать как из нее выйти или принять ее правильно, чтоб семья не была разрушена этими обстоятельствами
Відповідь: Заробітня плата Є 2 виходи. Сказати чоловікові "сонечко, все нормально" і запрягтись на всі 150-200% самій. А можна з тими ж словами заробляти, щоб не зуби на полку, але спільними зусиллями шукати справу для чоловіка. І, за перепрошення, не створювати йому комфортних умов вдома (така я злобна тьотка!). Бо може почати виконувати хатню роботу з гордим виглядом годувальника чи навіть того не робити з трагічним виразом ображеного спеціаліста
Відповідь: Заробітня плата эх гордыня, вот с чем нам всем надо бороться, я в библии не силен, но вроде это один из грехов которые душат человечество
Відповідь: Заробітня плата Не гординя просто чоловіки є різні. Одним так добре ходити на роботу получати що там бухгалтерія нарахувала, і чекати щоб вдома було наготовлено прибрано діти доглянуті, і жінка нормально зарабляла, бо ті гроші що він отримує на один день. А вчитися, думати і шукати ту роботу де можна зарабити щоб утримати сім"ю не може бо вже ж вивчився. В декрет теж ні, бо я мужик. Я заробляла до декрету більше ніж чоловік і він розслабився. зараз ті 140 грн що я отримую. ясно що менше, але він і немагається шось робити щоб більше заробляти. Тому я бачу що мені треба йти на роботу, бо скоро зуби будуть на полиці.
Відповідь: Заробітня плата У мене заробіток носить стихійний характер, тож серьозно ні я, а ні чоловік до нього не ставимось (хоча мій ноут ми купили з мого гонорару). Переважно мій заробіток йде на подарунки, приємні речі, або просто зливається із загальним "прибутком". Але я не вважаю, що я не працюю, адже я виховую, в першу чергу, наших дітей та створюю умови для роботи чоловіка. Нянька та дом.робітниця коштувала би на місяць близько 500 у.е (якщо не помиляюсь), тож не витрачаючи ці гроші, я їх начебто заробляю. Нехай чоловік не завжди задоволений своїми умовами (не різноманітне меню, за одягом практично не доглядаю ітд), але зараз дитинка ще маленька і все просто не встигаю.
Відповідь: Заробітня плата Прошу прощения заранее у всех. Просто общаясь с единомышленниками начинаешь думать что все живут как ты. Я на форуме получаю эдакую встряску мозга, выясняю как же все-таки обстоят дела в реальности. Спасибо за активное участие и извините если может кого задел своим вопросом
Відповідь: Заробітня плата Читаючи всі тутешні дописи і прикинувши ситуацію на себе скажу, що у моїй сім"ї справа була б не в чоловіковому ставленні до того, що я заробляю більше, а в моєму. За увесь наш "сімейний стаж" я двічі приносила додому більше грошей - при розрахунку з роботи і коли отримала декретні, відпускні, преміальні разом. Перший раз коли ліквідовувалось агентство, де працювала і мій розрахунок становив 9800 грн. Майже чотири роки тому це було суттєво, для нас - то взагалі. Моя голова розуміла, що це одноразово, що я без роботи, що невідомо коли її знайду (знайшла, до речі у той самий день), але емоції!!! Коли чоловік сказав, що може погасим трохи кредиту наперед, то я ладна була його з"їсти! Для мене це були МОЇ ГРОШІ. І ніхто не мав права до них! Слава Богу, вистачило здорового глузду всі ці дикі емоції тримати при собі. Але факт залишається фактом - на підсвідомому рівні мої гроші - це мої, а чоловікові - то наші. :8:А ще дай мені помісячно більшу зарплату, то я, напевно, такою стервою стала б!!!:xaxa::xaxa::xaxa:
Відповідь: Заробітня плата Моє ставлення до грошей в плані хто більше не є таким жостким, але може це ще тому що в мене немає чоловіка і спільної казни. На даному етапі моя думка така, що дві зарплати завжди краще, жінка повинна працювати і отримувати платню відповідно до своєї компетенції і то вже не важливо більша вона чи ні від того що заробляє чоловік. Ми просто не задумуємся що чоловіки теж такі люди як і ми і можуть відноситися до своїх кровних - моє не дам, тут треба брати до уваги той факт, що в мужчин на підсвідомому рівні закладені задатки мисливця який приносить додому впольоване і годує сім'ю, а ще важливим аргументом є те як чоловік відноситься до своєї платні, або може краще сказати що його платня це оцінка, його вартість, а може і відчуття комфорту. У будь-якому випадку я завжди буду рада коли мій чоловік попросить в мене в борг, наразі так не виходить бо він заробляє більше, але я готова і навіть хочу ділитися своїми кровними. І на останок ніколи не відомо як повернеться життя і кому буде потрібна допомога
Відповідь: Заробітня плата В нас завжди чоловік заробляв більше, навіть маючи однакові зарплати, він приносив досить, будівельник то є будівельник:xaxa:, потім відкрили власну справу, і спочатку було важко звикнути, бо він дирнктор, а я -всі решта:xaxa::ninja:, ну і звичайно без зарплати, вирішили питання просто, - нп себе витрачала скільки хотілось (правда ясобі все жалію, тому то нормально виходило), а решта разом. А зараз ситуація мене трохи гнітить, няні ми платимо, а явної зп як такої нема, тобто ми ж працюємо на себе і це важко вирахувати:ninja:, а я ходжу лише на пів дня
Відповідь: Заробітня плата В мене аналогічно! Мої - то є мої, а чоловікові - то наші. Я як декретні гроші отримую, то купляю щось собі і дитині, а чоловікові хіба з його з/п. Як я визвірилася, що він МОЇМИ декретними грошима розрахувався за пологи!!! Потім охолола, ситуація так склалася.
Відповідь: Заробітня плата ну нічого собі! ви напевно забули смайлик поставити?:confused: я заробляю більше від чоловіка, не набагато, але все ж я до цього взагалі ніяк не ставлюся, тобто навіть не задумувалася над цим ніколи хоча не можу сказати, що на чоловіка це не впливає; після того, як я вийшла з декрету в нас почалася "гонка вооружений":xaxa: