Відповідь: Заробітня плата ні не думаю. не досліджувала хто що пропонує на ринку праці, бо на разі мене влаштовує мій оклад.
Відповідь: Заробітня плата А bora нікого не випитувала хто де працює Мені в принципі ця інформація ні до чого. З моїм місцем праці не вгадали. До речі страхових ой багацько на ринку. А ще оператори зв"язку мають гарні оклади, Кока-кола, адвокатські контори, банки, будівельні тощо. При бажанні можемо розписати в яких напрямках кращі оклади на нашому ринку. До речі, є кілька досліджень в ЗМІ по окладах як посад так і видів діяльності фірм. Комусь цікаво?
Відповідь: Заробітня плата Чому, ця інформація мені здається значно цікавішою, ніж з/п. Можна було б звертатися, при нагоді Здається, уже десь є така тема?
Відповідь: Заробітня плата Шановна Ksani, в тому то і справа що я не питала конкретної назви фірми чи установи. Питання ким стосувалося профессії чи роду занять. А де - стосувалося того, чи то державна установа чи приватна фірма. А вже була така, яка була. Відповідь Софії-Соні Повністю задовільнила мою цікавість. В якому саме відділі освіти, в якій школі - мене це абсолютно не цікавило. А от шановна Kasia питалась наскільки я зрозуміла де саме я працюю, судячи з оцього На мою думку це трохи різні речі, хіба ні? Якщо я когось неправильно зрозімула перепрошую. Але так чи інакше мова в темі йде про рівень ЗП а не про назви фірм де працюють шановні форумлянки.
Відповідь: Заробітня плата друзі, треба бути коректним і якщо людина захоче- вона сама дасть ту відповідь , яку вважає за потрібне, не вимагайте лишнього!на рахунок з/п у Львові - думаю що порядок 3-4тис.грн це якраз той середній рівень, щоб зараз жити, але для кожного є свої межі і насправді знайти хорошу роботу з такою з/п - це вже повинен бути якийсь певний і досвід в роботі, певний рівень...
Відповідь: Заробітня плата На рахунок озвучення місця роботи.. Ну не уявляю собі я, що будуть до мене звертатись зі всього Львову, приміром по питанням працевлаштування, незнайомі люди, бо прочитають цю інфу в неті.. Як я зможу їм допомогти? Як їх рекомендувати комусь не знаючи їхнього рівня?? :confused: А де шукають людей на вільні вакансії , то форумляни постять інфу. Зрештою є гілка про фах форумлян. Цього хіба мало, щоб звернутись по проф. питанню при потребі?
Відповідь: Заробітня плата Справді, сьогодні, коли ціни необгрунтовано піднімаються, з/п повинна так само динамічно зростати, але, на превеликий жаль, це не так. І навіть на 3-4 тисячі я не знаю, як можна нормально прожити...Ми няні нашій платимо десь 2 тисячі на місяць, але я розумію, що це мізер сьогодні, тому ми обов"язково піднімемо їй ставку. Єдине, що я можу сказати-що зараз незле живеться програмістам, але толковим, а не просто кодерам. Ті, хто знайшов себе у цій галузі, хто вміє генерувати цінні рішення, тому й платять відповідно. А тим більше, що зараз такі компанії переважно спільні або з іноземним капіталом, або і взагалі іноземні. І з/п там вище середньої тут названої десь так в 2...4 рази.
Відповідь: Заробітня плата Якщо Ви займаєтеся пацевлатуванням, то мабуть обираєте кандидатів на співбесіду згідно резюме, а не згідно того, знайомі це люди чи незнайомі...:confused: Зрештою, ми тут всі анонімно, до Вас хіба у ПП зможуть написати. Але це справа добровільна, звичайно ж.
Відповідь: Заробітня плата Ні, не займаюсь. :umbrage: І направду би не встигала опрацьовувати ще чиїсь резюме. Я вже на форум як зайду то потім мушу наганяти роботу. Хоча коли писали в приват давно знайомі по форуму люди - в тому, що посильно не відмовляла.
Відповідь: Заробітня плата :xaxa:Та ще не пізно. Але не обовязково ж бути програмістом, щоб добре заробляти.
Відповідь: Заробітня плата О! Почитал я вас и придумал еще один щепетильный вопросик а кто из же из вас, женщины, зарабатывает больше мужа? Расскажу одну историю из своей жизни как-то в прекрасные 90е мой отец остался без работы. А мама начала ходить после своей работы и стричь людей на дому. Мой брат, тогда еще мелкий и истинноглаголящий спросил у мамы: "мама, ты что самец?" так вот вопросы: если же зарабатываете больше то как к этому относится муж? Как к этому относитесь вы не чувствуете ли себя "самцом"? Свой вариант истории мне тоже очень интересен
Відповідь: Заробітня плата Так то воно так, але це одна з найбільш оплачуваних галузей, у якій зарплати є з кількома коефіцієнтами середньостатистичних. Мала досвід пошуку і підбору програмерів :8: На даний момент у нашій сім'ї більше заробляю я. І на основній роботі, і підробітком. Наразі не бачу в цьому нічого страшного. По-перше, чоловік молодший за мене. По-друге, не таланить йому щось. По-третє, так вже склалось, що я маю професію, яка дозволяє мати непоганий підробіток. А по-четверте, за той час, поки я вечорами працюю, чоловік робить якусь роботу вдома, і вечерю готує. Та й ремонт весь на ньому був - сама б я ні за що не справилась. Ну і плюс бюджет у нас спільний, так що проблема в принципі постане тоді, коли захочу в декрет.
Відповідь: Заробітня плата Отлично, сразу имеем пример как нужно относиться к такой ситуации, спасибо за ваш ответ