Започаткувати бізнес у Львові: поради, допомога, консультації

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Уляночка, 20 Липень 2009.

1. Відповідь: Започаткувати бізнес у Львові: поради, допомога, консультації

Враховуючи розмір мінімальної заробітної плати у 2010 році, мінімальний страховий внесок для зазначених осіб становить у:

липні — вересні — 294,82 грн;

жовтні — листопаді — 301,12 грн;

грудні — 306,10 грн.

Не забуваємо віднімати від вище сказаних сум 84 грн (це якщо єп 200 грн)- котрі зачисляються в ПФ з єдиного податку.

за липень ― вересень 2010 р. — до 20 жовтня 2010 р.;

за жовтень — грудень 2010 р. — до 20 січня 2011 р.

Останнє редагування: 31 Липень 2010
  2. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

Відповідь: Започаткувати бізнес у Львові: поради, допомога, консультації

за липень ― вересень 2010 р. — до 20 жовтня 2010 р.;
    за жовтень — грудень 2010 р. — до 20 січня 2011

тобто треба платити щоквартально?

3. Редвумен

Редвумен Active Member

ні! платити треба щомісячно!

4. БЕЛЛАДОННА

БЕЛЛАДОННА Well-Known Member

ага, дізнались. Практично нереально. Хіба якщо в вас тато депутат. Вирішили просто взяти готовий магазин в оренду, бо з землею то може тягнутись роками :girl_nea:

5. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Так якшо нове місце то багато волокити,якшо місце де був кіоск,то лише переробити документи,так простіше.

6. БЕЛЛАДОННА

та взнавали ми і за такий варіант, все рівно треба проходити сесію, то десь рік часу, крім того великий ризик взагалі лишитися ні з чим...можуть просто відмовити продовжити оренду.

7. olja_zaj

Дивно,в мене коліжанка мала кіоск,недавно переробила документи на магазин,вже працює 3 місяця,наскільки я знаю якшо той кіоск внесений був в схему,то набагато простіше було,можливо все тепер набагато складніше,я вже 2роки нічим не займаюсь.

8. БЕЛЛАДОННА

Я маю на увазі саме переоформлення землі, що знаходиться у держ. або комунальній власності. кіоск переробити на магазин це справді легко.

9. olja_zaj

Я зрозуміла,тому і написала вам легше собі підшукати який кіоск в гарному місці і переоформити на магазин,бо з 0 справді дуже важко.

10. Відповідь: Започаткувати бізнес у Львові: поради, допомога, консультації

http://www.dtkt.com.ua/show/0sid0202.html

в цій статті детально розписано про доплати в пф, для тих хто на ЄП і на Фіксованому податку. З наведеними сумами і термінами в таблицях.

Особисто я буду сплачувати разово за квартал. Хто хоче - хай плотить помісячно.

11. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

А фіксований податок - то скільки?

12. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

А звідки Ви взяли, що платити потрібно щомісячно. А за липень Ви що вже платили?

13. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Що до сплати в пенсійний фонд:
    Сплата страхових внесків здійснюється у строки, визначені частиною 6 ст. 20 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», а саме: щокварталу, протягом 20 календарних днів, наступних за останнім календарним днем звітного кварталу.

звідси http://zvit.lviv.ua/archives/1091

14. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Дівчатка може їхтось відкривав ТзОВ, яка процедура, термін і ціна? Можливо знаєте людина, яеа це робить за кошти?

Останнє редагування: 14 Вересень 2010
  15. Annette

Annette Well-Known Member

Ми в кінці минулого року відкривали ТзОВ. Процедура на перший погляд складна, але якщо все розписати, розпланувати, немає нічого такого особливо тяжкого.
    Для початку Вам необхідно звернутися до юриста для того, щоб оформити статут ТзОВ, оформити перший внесок (не менше 50:wacko: у статутний фонд і зареєструвати фірму у державного реєстратора на Валовій. А потім я взяла процедуру з отримання дозволу на виготовлення печаток, реєстрації в статистиці, в ДПА, в соц.фондах у свої руки, як бухгалтер. Якщо будуть питання по цій частині процедури реєстрації, з задоволенням допоможу.

16. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Будь-яке юридичне агенство це робить, але якщо маєте трохи вільного часу, то можна самому пройтись по органах, так буде значно дешевше.

17. Hichnic

Hichnic New Member

Маю дуже велике бажання започаткувати шось своє...маю на думці магазин з взуттям. Може хтось має досвід в такій сфері...що як!? Постачальника вже маю...правда взуття з Польщі, фабричне хороше взуття. Правда з мито дуже дорого провозити, і буде не вигідно...тому взуття буде без документів. Чи можлива така торгівля...як виходити з такої ситуації!??? Підскажіть будь-ласка!!!???

18. allusya

allusya Well-Known Member

Може хтось стикався і знає : чи є різниця у відкритті ТзОВ для ведення діяльності в Україні та зовнішньо-економічної діяльності?

19. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Різниці у відкритті юридичної особи немає, бо вона під юрисдикцією українського права, а для здійснення зовнішньо-економічної діяльності, думаю вам потрібна акредитація на митниці, відкриття валютного рахунку, проте все також залежить від виду діяльності.

20. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Дівчата, така проблема: коханий хоче відкривати просте кафе, але не у Львові, а може в Винниках. Стартовий капітал є, але не знаємо всієї процедури. Куди спочатку йти? Що треба, в скільки приблизно то все вийде по грошах?