Започаткувати бізнес у Львові: поради, допомога, консультації

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Уляночка, 20 Липень 2009.

1. Редвумен

Редвумен Active Member

Відповідь: Започаткувати бізнес у Львові: поради, допомога, консультації

мені здається зараз вже ніхто (крім пенсіонерів) не читає газет. Всі в інтернеті. А де його нема (н-д в селах і то не факт), то там народ і паперову не буде читати. Газети - то бізнес минулого.

2. Ann

Ann New Member

хотілося би для мам шось цікавеньке,чисто львівське. для їх діток... шо, де, коли, по-скільки. З інету не виріжеш купон на знижку))))
    Купуть ж журнали Мой малиш, Ліза....

3. Natalya

Natalya Well-Known Member

Я читаю (до пенсії ще трохи далеко), правда я їх не купую, а отримую безпосередньо з друкарні, де працює свекор :)

4. Редвумен

Редвумен Active Member

хіба в неті не можна почититати що, де і по-скільки. А купон на знижку можна отримати безпосередньо в магазині або попередньо зареєстувавшись на сайті.

чесно? не знаю хто їх купує. там всі статті передерті з інтернету або інформація з таких форумів як цей!

5. Ann

Ann New Member

от Ви б читали львівську газету для мам, в якій всі новинки для діток, для мам і т.д? ну, припустимо, за 2-3 грн

6. Редвумен

Редвумен Active Member

Супер! Але таких як ви небагато! А для бізнесу потрібно мати свою аудиторію і тираж на кілька тисяч!!

---------- Додано в 15:37 ---------- Попередній допис був написаний в 15:33 ----------

я б ні! поясню чому! По-перше, щоб вкластися в 2-3 грн, ви не зможете рекламуватись, отже, я не буду знати про вашу газету. По-друге, за ті гроші чи ви будете мати "хороших" журналістів, щоб писали мудрі статті? - сумніваюсь. Отже, будете списувати з нету. А це і є 3-я причина, чому я не буду купувати :)

7. Ann

Ann New Member

це для початку така ціна. потім кількість сторінок буде збільшуватися. Журналісти є мудрі, і агенти є, які на початках будуть працювати на добровільно-безкоштовних засадах))) Можливо це все по дитячому виглядає, але як на мене цікаво мало би бути

8. Natalya

Наприклад? А тоді я відповім на ваше запитання.

9. Ann

Ann New Member

наприклад, стаття про те що відкрився новий ігровий центр для діток....
    Новий магазин там то і там то для вагітних.... знижки на взуття там то і на стільки то.... приїздить, чи приїхав новий цирк.... якісь гуртки цікаві для діток....психологи.... курси..... юридичні поради мамам....

• Подобається Подобається x 1
  10. Редвумен

Редвумен Active Member

тобто з часом ціна буде зростати??? і на скільки відсотків? і якими темпами?

11. Ann

Ann New Member

цього я ще не в змозі сказати.....

12. Редвумен

Редвумен Active Member

шкода! бо від цього залежать ті поради, які ми можемо вам дати. Ідея - це добре! Але від фінансів нікуди не дінешся. Якщо ми говоримо про бізнес, а не про доброчинство.:girl_smile:

13. Ann

Ann New Member

Ця ідея прийшла до мене нині. Тому я не готова наразі давати такі точні фінансові прогнози)))))

14. Natalya

Я не купляла б таку газету. Але це не означає, що ніхто б не купляв. Для мене:
    Я досить зайнята людина, щоб заради одних-двох штанів (а більше, вважаю, для 3-4 міс. очевидної вагітності не потрібно) купувати газету і їхати в інший кінець міста за ними;
    Про це на цьому форумі пишуть, на який я і так вже серйозно підсіла :);
    Це цікаво, але про це на вулиці, в транспорті, як правило, купа реклами (цирк же ж мусить заробити);
    З усього Вами переліченого, це було б для мене певно найцікавіше;
    Маю своїх спеціалістів, яким довіряю;
    Знову ж таки, молоді мами рідко шукають способу витратити свій вільний час. Якщо мені потрібні будуть конкретні курси, я буду саме їх шукати. хто зна, коли Ваша газета напише про те, що саме мені саме в даний час потрібно.
    Ви вже склали бізнес-план? Знайдете кошти на друк великогог тиражу, розкрутку? Зможете заохотити рекламодавців?

15. Редвумен

Редвумен Active Member

Ясно! Відразу вам можу сказати, що ідея зі зміною ціни є однозначно провальною! Якщо ви плануєте газету по 2-3 грн (для нижнього сегменту населення), то тої стратегії треба буде і дотримуватись. Бо коли ви збільшете ціну, то втратите своїх клієнтів (з нижнього сегменту) і не будете мати нових. Пропонувати один і той самий продукт різним категоріям не можна :)
    Будете мати ще якусь інформацію - ще щось підкажемо :girl_spruce_up:

16. Ann

Ann New Member

Ви зайнята людина.... а є люди, які сидять вдома, в яких немає інету...і багато грошей...

---------- Додано в 14:28 ---------- Попередній допис був написаний в 14:27 ----------

Дякую. Я теж про це думала, що ціни міняти неварто.... В мене дуже сира ідея, непідтвердженя нічим абсолютно. Наразі на голому ентузіазмі))))

17. Natalya

Так,.. хоч багато грошей і без нету - дивно. Пропоную Вам провести опитування, хоча б на цьому форумі (хоч то і не буде дуже показово, бо тут всі інтернетизовані).

18. Ann

Ann New Member

:girl_haha: я хотіла написати ... і немають багато грошей....)))))))))))))))))
    дякую за пораду. Але я вважаю, що це не тут треба опитування робити))))

19. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Я б теж ,мабуть, не купляла, навіть за 2-3 грн. - свого часу десь пів-року купляла газетку-журнальчик "между нами ,мамочками", яка коштувала 1 грн., і "Мой малиш", і ще якісь такі спеціалізовані журнали, але згодом надоїло, бо назбиралась маса макалатури, хоч і цікаві журнальчики, але з часом інформація в тому чи іншому вигляді повторюється ,дублюється...та й на форумі цікавіше в 10 раз читати :).

20. Текіла

Текіла Well-Known Member

Дівчата, а хто реєстрував своє пп? Можливо писали уже в темі...Які поради, рекомендації? Через кого реєстрували? Як щодо звітності подальшої? Мені потрібна реєстрація пп платника ПДВ