Заплатити двічі: хвороботворна їжа, дозволена в Україні

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Ука, 22 Жовтень 2010.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Заплатити двічі: хвороботворна їжа, дозволена в Україні

2. zetta

zetta Well-Known Member

бачила на днях Еко магазин. Макарони 500грм, 900грм -50-70грн. Баночки з варенням 40-50грн i вище.Ну i все решта в такому ж дусi.

3. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

тут вибір- або вмирати від Е-шок, або від голоду :girl_mad:! цікаво з чого ж ті макарони? то вже дешевше домашніх накрутити!

4. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

це просто заробляння на помішаних "натуралах". Пересічна людина знає, що собівартість домашнього макарону, на домашніх яйках, чи варення з садових ягід вийде значно дешевше. Це собі хтось погнав.

5. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

от-то ж...а робота?;) то вам не порошок водою розводити, то справжні ягоди... трудомісткий процес для виробництва)))))))))))))))))))))

6. zetta

zetta Well-Known Member

так то не на пересiчних напевно розраховано... Також вже е ферми де розводять огiрки, помiдори без нiтратiв. Все прозоро, дозволяють любi замiри проводити на наявнiсть хiмii.... продукцiя в них розлiтаеться. Я собi такого не купую. Але люди сосиски по 13грн iдять....... то вже направду страшно, ше й дiтям дають.

7. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Тому я милом не користуюсь, тобто кусковим а лишень рідким.

9. katrinka

katrinka Well-Known Member

я теж таке по своєму помітила, особливо реакція від купованого "солодкого", якщо "десь-колись трішечки" з"їсть- нічого. а, наприклад, після Миколая, кожен день по одній-дві цукерочки і за два тижні асматичний бронхіт. тому солодощі купую в дуууже обмежених кількостях, малий вже сам навчився себе обмежувати, навіть за моєї відсутності. сочки, соуси, готові блюда, ковбаси купую вкрай рідко.

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

11. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

12. kira lv

kira lv Member

Підкажіть хто що знає про зубну пасту дитячу. Я вже другу поміняла. Щось малого висипає і почалося те в акурат після того як ми почали чистити зубки. Може можна ту пасту робити вдома з чогось. Дитині 2 роки зубки чорніють, а він її практично всю з"їдає, як не стараюсь, хоч даю на щітку ну дууже мало. І ще навчіть будь ласка робити домашній майонез (дуже люблю), бо в мене якесь ... виходить. Тільки без гірчиці (не люблю).
    Тепер на рахунок мам, які сильно читають етикетки, дівчата Ви цілком нормальні. Я як почала то все читати похудала без дієт на 8кг і шлунок працює зовсім по іншому. Правда воюю з домашніми постійно на рахунок харчування дитини, як би Ви знали скільки нервів мені то коштує. Хоч тут однодумці є. ДЯКУЮ!!!

13. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

наприклад, зубний порошок, моя доня теж зуб.пасту їсть хоч постійно пояснюємо що це шкідливо ...
    а це точно є вже тут на форумі - пошукайте :)

14. Almariel

Almariel Well-Known Member

бачила рекламу сплату (рос паста) дитячу, що вона не шкідлива. але на дії її не знаю.

15. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а ми зараз трішки на домашню сметанку перейшли.. а то кілька разів купували радехівську - і ну тааака! крохмаль суцільний! а коли зіпсулась, бо довго стояла.. то перетворилась... хм... згодом виставлю фото, але ніколи раніше не бачила, щоб натурпродукт стояв 2 тижні і виглядав таким... вже дають ту гидоту, навіть не приховуючи, не маскуючи!! теж сварюсь тут, якщо бачу якісь зайві слова у складі сметани, масла та й всюди...

16. Suzi

Це добре, якщо виробник пише,що там є щось інше. На тій сметані ви бачили на упаковці вказаний крохмаль?

17. Пундик

Пундик Well-Known Member

Ми теж обмежили своє харчування тільки до їжі яка приготована дома,майонез роблю сама,ніякої випічки з магазину чи якигось цюць,печу солодке теж сама,яйця,сметану ,сир купуємо тільки домашні.Хліба майже не їмо,я печу якісь булки чи пиріг з гречкою чи капустою до рідкого.Ковбаси теж не купуємо,якщо хочеться чогось на хліб то запікаю шинку.Мяско замовляємо в знайомих і ним забиваємо морозилку на 2-3 місяці і маємо спокій.В магазині купує хіба що масло,ну і апельсини,лимони грейфрути,пємо якщо соки то тільки фреш-зроблені самими,овочі стараємся купувати на селі в чоловіка.
    Деколи попадаються незручні ситуації,типу прийшов в гості а нас хочуть напхати салатами з майонезом,консервованим горошком чи кукурудзою(ми це теж не їмо),то вічно віднєкуємся типу не голодні :). Я настільки привикла до їжі приготовленої вдома,що бувають випадки коли десь шось таки приходиться кинути в рота,бо ж небудеш між всіма сидіти з пустою тарелею,то потім шлунок болить....а деколи і тошнота сильна буває.

18. Suzi

19. Пундик

Пундик Well-Known Member

Останнє редагування: 30 Листопад 2010
  20. Seppy

Seppy Active Member

А я тепер ризукую, бо наших домашніх курей покрали ще весною, а нових ніяк не заведемо, а на базарі раз купила в баби всі до одного були протухлі. Тепер купую в магазинах і часом дуже файні попадаються.