Запитання і пропозиції до адміністратора

Тема у розділі 'Організаційні питання', створена користувачем MARTINI, 6 Вересень 2008.

1. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Запитання і пропозиції

трошки бракує позначок де хлопчик, а де дівчинка......
    з нашими аватарчиками новенькими ніколи не здогадаєшся хто є хто :)

• Подобається Подобається x 2
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Мартіні, а можна обмеження на 10 малюнків у дописі розтягнути?

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Можна, маєте 25

• Подобається Подобається x 3
  4. Olenka

Olenka Well-Known Member

Мене також дратує той рожево-сливовий колір...
    А ідея з годуючою мамою замість гламурної леді мені подобається і відразу популяризація ГВ, не с па?
    А мене не пускаю на ЛФ... що робити?

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

Не ображайтесь, але я більше за ту леді, що там є))) просто з кавою отакза столиком всі ми такі гарні сидимо, а дітей не всі ще мають))) хоч не заперечую, що це найбільше щастя...

• Подобається Подобається x 5
  6. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

На жаль, не вгодили верхньою частиною фасаду! Одразу кидається у вічі-кольорова гама малюнку вгорі є занадто контрастною до решти частини сторінки. І саме зображення немає абсолютно ніякого відношення ні до саме ЛЬВІВСЬКОГО жіночого форуму, ані до ПОСИДЕНЬОК!
    Дівчина нагадує студентку з англійського парку, що розклалася на соковитій траві аби перепочити, підготуватися до занять, чи написати листа коханому.
    Цю чи подібну лежачу кобіту ніби вже бачила на одному угорському жіночому форумі...

В моїй уяві картинка на горі має "випромінювати" стару львівську атмосферу, галицький панянський дух! Має бути щось, що є саме Львівським і відрізняється від будь-якого іншого українського форуму. Бажано, скажімо, дати графікою малюнок міської вулички чи площі, і десь за вуличним столиком панну чи панянок в капелюшках, з парасолем, що попивають щось з горнятка (певно що каву, проте я полюбляю чай) і ті СПІЛКУЮТЬСЯ наживо-бо ж дякуючи все частішим форумівкам, форум стає дедалі більш реальним.

Ще підтримую Ольгу в проханні дати світліший тон , принаймні, на місце допису. У мене кольори дуже насичені, важкі. Спобую поки що змінити власні налаштування, бо чорний з темно- коричневим і невідомо яким бруднуватим під дописами кольором дуже втомлює око.

Зауважила, що тут на ДП бракує теми на кшталт "Звичний день"ЛФ

Ще маю запитання: чому зберігаються "мертві душі" у списку Учасників на обидвох форумах? У більшості з них-жодних дописів....

Останнє редагування модератором: 11 Вересень 2008
  7. Liliyah Romanova

Запитання і пропозиції

Зірнице, а як приблизно ви уявляєте реалізацію такого проєкту?

А що заважає відкрити її? ;)
    А тут такий момент цікавий: у мене на робочих моніторах форум відображається інакше (на кожному моніторі інша насиченість кольорів), а на домашньому ще інакше. Думаю, треба просто змінити налаштування на компутері. :)

8. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Люди я не розумiю про що ви говорите, у мене на домашньому i на робочому компi все нормально з кольорами. Приємний свiтло малиновий колiр, i нiякого сiрого чи коричневого фону. Може дiйсно щось з компом не то??? :confused:

9. Liliyah Romanova

10. Alias

Alias Well-Known Member

Чому цитується весь допис . а не частина, яку я виділила? Що не так я роблю?
    Хотіла сказати, що згідна з Зірницею про картинку на горі, щоб там було графічне зображення вулиці, але категорично проти панянок у капелюшках і парасольками.Ми ж сучасні дівчата, нє?:)

Я собі уявляю так..бруківка, на задньому плані якась відома будівля Львова і за столиком дві панянки попивають каву

11. mamatu

mamatu Well-Known Member

В принципі, я не дуже проти нововведень.
    зауваження:
    неможливо цитувати частину тексту у швидку відповідь. це головне зауваження, бо доводиться в новому вікні писати;
    недоступний ЛФ, вічно сервер перевантажений.
    Все решта - дрібниці і можна звикнути, що я і роблю...

12. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

На жаль, не є технічною людиною, уяви не маю-як!
    Думаю, використати чиїсь готові малюнки (якщо компютерна етика позволяє, але "лежаче дівча" теж не оригінал...) , зкомбінувати...Пошукаю щось у себе, може і знайду...
    Проте, Левандівка писав, що вже "париться" над тим!!!...

Дякую за поєднання в один допис- власноруч не вдалося- не працювала функція "Скасувати"!

13. галичанка

галичанка Well-Known Member

Скажіть, будь ласка, а де поділась тема "Вітання з новонародженим"? [​IMG]

14. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

А можна щоб в коричневому варіанті, була все-таки дівчинка, що п"є каву, якось приємніше. А знаєте ненавижу рожевий, але видно звикла, бо той варіант мені більше від коричневого подобається.
    Але , то дрібниці, головне приємне спілкування;)

15. Liliyah Romanova

Ех, зразу видно, що ще не львів"янка...
    От скільки ходиться Львовом, завжди хочеться зазнимкувати щось інше, не всім відоме, а те що буде показувати затишок Львова...
    Зрештою, до чого панорама Львова на посиденьках? Це ж не туристичний сайт про Львів. Так само і старовинні фото не пасуватимуть, бо то антикварний форум.
    Ідея вже приблизно вималювана є, але ще треба реалізатора. Дуже надіюся на Левандівку, але треба молитися за його очі... :shy:

Я вже писала, що то недогляд був. Вітальних гілок тут немає. А та гілка взагалі пропала... :sad: Отаку маємо втрату. Треба наново робити. Не гнівайтеся. :sad:

16. Alias

Alias Well-Known Member

:)Вітальна вже є, але тільки з Днем народження
    Лілю, присягаюся, що стану львів"янкою, чого б мені то не коштувало.

17. Гелена

Гелена Well-Known Member

питання: що таке "д/н"?
    мені за нього навіть карму додали, але теми такої нема :rolleyes:

18. Liliyah Romanova

Я у вас вірю, але погляд на Львів у вас поки туристичний. ;)
    Переконана, що пару місяців у Львові й ви зрозумієте, про що я говорила... :shy:
    Вже було. Казали, що "допис не існує". То ті, що на ЛФ лишилися. :)

19. Ольга

Ольга Well-Known Member

Питання до дівчат - навіщо Вам дві великі лінієчки, якщо у Вас одна дитина? На лінійці про ГВ можна вказати, що годуєте _імя_ дитини с-ки то часу :)

Мартіні, Вас дратують лінійки, але на деяких гілках, особливо де консультують дівчата по ГВ лінійками зручно користуватися - видно вік дитини, менше офтопів буде.

20. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

В мене питання до модераторів...чи можна зробити щоб кавовий фон залишався автоматично раз і назавжди, ато я його кожен день наставляю...мене це вже дратує...може я щось не правельно роблю???