Запитання і пропозиції до адміністратора

Тема у розділі 'Організаційні питання', створена користувачем MARTINI, 6 Вересень 2008.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ну я вже 2 рази отримала. В темі кап ще можу припустити, що не сподобалось людині, що я помилила одну букву, замість неї мені циферка вписалась. А в темі для майбутніх мам помилок не було ніби, а @Rosynka вирішила таки, що то безграмотно. То тепер так можна тицяти кому душа забажає. Ех, а я вже два рази хотіла ту кнопку втиснути, але подумала, чого людині настрій псувати, навіть як там нема розділових знаків ...

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Dolche

Dolche Well-Known Member

ну не скажіть. От наприклад, мені форумлянка поставила "безграмотно". Я стопідесять раз перечитала свій пост і помилки не знайшла. Попросила форумлянки вказати на помилку, виявилось дівчинка наклікала з телефону сама того не знаючи:girl_impossible:, обідно, за шо? Як на мене таки забагато їх, якщо вже так хотілося збільшити асортимент, то можна було і чотирма обійтися:d23:.
    --- дописи об"єднано, 19 Січень 2015 ---
    і я про теж :dirol:
    --- дописи об"єднано, 19 Січень 2015 ---
    от власне, що більшість помилок механічних. А в декого ще через манікюри довгі :d23:, які зачіпають інші кнопочки :girl_blush2:

Хоча часом і справді є дописи вже дуже безграмотні, але для бажаючих "звернути увагу" є відповідна темка.

3. Vittoriya

або через то, що одною рукою пишеться, бо малявка на руках весь день. Тих, хто пише безграмотно видно ітак дуже добре

4. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Може Tapatalk вам допоможе?

• Інформативно Інформативно x 1
  6. Rosynka

--- дописи об"єднано, 20 Січень 2015 ---
    Я ще давніше, пробувала з ним подружитися. Вже не пам"ятаю чому, але таки не вдалося його встановити.
    Буду робити другу спробу.

7. MARTINI

Я зараз подумаю якесь рішення з оцінками для мобільних користувачів
    Гляньте зараз. Якщо зайти з мобільного, то відстань між кнопками оцінок повинна збільшитися. Так важче промахнутися :)

• Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
  8. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Реально набагато зручніше! Хоча мені тапатолк краще йде, ніж браузер- таки зайшла поклацала. Нормально тепер попадається, дуже навіть зручно!

9. Rosynka

Справа не у відстані/промахуванні, мені їх ВЗАГАЛІ не видно, ні з малою відстанню, ні з великою. Тобто я бачу місце під дописом, знаю, що там теоретично має бути, але воно має вигляд просто порожнього сірого місця...

10. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

Ага, так краще. Не треба тепер розтягувати екран, щоб клікнути і не промазати. :-D

11. MARTINI

от @Rostuslavchuk бачить.
    з"ясуйте, який браузер у неї, і поставте собі такий самий :)

12. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

Ха, озадачили. .. Звичайний Переглядач ( значок у нього така синя земна куля) . Не знаю як він правильно називається, пише у мене в телефоні Переглядач ;)

13. MARTINI

Ок, тоді я.
    Позаходив на форум з мобільного (Андроід) трьома браузерами - штатним (синя земна куля), хромом і мозілою. У всіх трьох випадках оцінки видно. @Rosynka , ви мабуть Оперу використовуєте? Припиніть негайно :)

Останнє редагування: 20 Січень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

З Dolphin політ нормальний, оцінки видно (і справді- в мобільному варіанті зі збільшеною відстанню між оцінками стало набагато зручніше оцінювати). Дякую! @Rosynka завантажте собі Dolphin або Dolphin mini (вони, по ідеі мало місця займають) і викиньте геть ту Оперу:)

Останнє редагування: 20 Січень 2015
  15. Rosynka

Спробувала:) з нього мені взагалі форум розкладає на окремі сегменти.:girl_impossible:
    Завантажила Тапаток, вчуся.

16. lovikyou

Вкладок немає, але мені зручна навігація/ пошук, не бачу для себе в тому проблеми. Оцінки- клацаєте на допис, зверху на значок, де 3 вертикальні крапочки і там є Подобається

• Корисно Корисно x 1
  17. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

нє, ну дівчата, всі оцінки треб обдумано ставити. не можна ставити "безграмотно" за найменшу помилку.
    вважаю, що ця кнопка для тих, хто дуже вже ігнорує правила граматики.
    а мені подобається збільшений асортимент кнопок. тепер можна точніше висловити свою думку щодо допису. раніше мені не раз попадалсь дописи, за які не пасувало (на мій погляд) ставити ні дякую, ні клас і я нічого не ставила)))

18. Vittoriya

та я такої ж думки, тому і здивувалась. Але бачте, що не у всіх ті кнопки добре відображаються і випадково тицяються

19. lovikyou

Для мене "безграмотно" є ознакою допису, який несе не вірну, хибну інформацію. А про помилки граматичні вірніше написати в карму, тим більше, якщо це механічно.

20. Sanfina

Sanfina Member

от власне, що це ставиться "коли душа забажає", я ще поки що не заробила такої оцінки, напевно, тому що мало писала) та от зайшла на форум 12-річна дівчинка, щоб в темі про гуртки попросити поради, в її дописі не бачу жодної помилки, є одна опечатка, і вона відразу отримала "Безграмотно", чому? Що хотіла форумлянка @Luiziana таким чином сказати цій дитині? Що форум - жіночий колектив, а від жіночих колективів варто триматися подалі?:girl_sad:
    По суті ця кнопка нічого не говорить, бо дійсно безграмотні дописи лишаються без такої оцінки.
    І ще - якщо ви побачили в дописі помилку, яка вас страшенно роздратувала, пасувало б повідомити про неї автору в ПП, а кнопку "Безграмотно" використовувати для повністю безграмотних дописів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1