Запитання і пропозиції до адміністратора

Тема у розділі 'Організаційні питання', створена користувачем MARTINI, 6 Вересень 2008.

1. Lamara

Lamara Well-Known Member

Відповідь: Запитання і пропозиції до адміністратора

попередні сторінки не читала, звиняйте (тимчасово маю інтернет мобільний, дуже не розженешся)...
    Просто дивно мені, чому такий каламбур.
    І якщо вже це питання неодноразово піднімалось, то може варто прислухатись?
    П.С. Мені не заважають комерційні теми, навпаки, хочу щоб вони існували та допомагали нам економити реальні гроші. Але ці теми з СП мають бути доступними для пересічного форумлянина, і зрозуміло що де шукати.
    Є такі розділи, до яких я навідуюсь випадково, оскільки мені вони нецікаві. І деколи попадались на очі дуже цікаві теми з СП. Навряд чи я змогла б дізнатись що тема СП буде жити у цьому найменш популярному розділі ( для мене особисто).

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ви щось наплутали все в одну купу. Для СП є окремий розділ. Форумляни там організовуються в групи аби дешевше щось купити. А є комерція, де організатор купує в одному місці дешевше, а форумлянам продає дорожче, це такий бізнес. І щоб не було тикання пальцями і косих поглядів та вигадувань, хто скільки заробив і чи заробив, у нас ці два явища (СП і комерція) чітко і по-чесному розділені.

sent from my Galaxy SIII

3. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

але не завжди. є сайти які оптовим покупцям дають знижки і навіть з націнками дівчат всеодно виходить дешевше

пам'ятаю, висловлювалась ваша думка що ніхто на захоче відвідувати окремий розділ з комерційними темами. я, наприклад, так не вважаю. люди постійно щось купують і будуть купувати. теж була б не проти якби був той окремий розділ з поділом на підрозділи.)))

4. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Ага, дехто варить-пече, шиє-вишиває, ліпить-малює, а зовсім не купує для перепродажу... Ото геть в барахолку, на мою думку, не пасує.

5. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

а я була б проти - з точки зору маркетингу то неправильно
    стимулювання попиту повинне відповідати тематиці, коли йдеться про певну галузь і відмежування її від тематичного розділу на форумі то втрата для рекламодавця.
    Такщо, Мартіні, най буде все як є (с Чубайко єремійський)

6. Lamara

Lamara Well-Known Member

Богданка, з точки зору маркетингу я з вами згідна повністю, та при одному але - якщо ти продаєш, чи перепродаєш. Я говорю зовсім про інше. Дівчата - орги з тем СП ( будьмо відверті) не ризикують ні своіми грошима, ні часом, не повертають товар в магазин ( в першу чергу це відноситься до закупівель з закордонних сайтів). Вони не є продавцями! Тому вважаю що потрібно зробити окремий розділ.
    До прикладу тема гуцулянки чи данчик, азди, кольоровоі і т. п. Іх теми можуть жити в трьох розділах - Дівочі почиденьки, Для матусь і татусів та Господарка. То є нормально?
    Для таких тем має бути чітко виділений розділ. І втрата доходу з боку рекламодавця саме цього напрямку - це не аргумент. Навпаки, вважаю що більше охочих буде, оскільки усі СП будуть на одній сторінці.
    Адміністрація, проведіть голосування серед форумлян, впевнена що більшость буде за створення розділу чи теми для комерційних СП.

7. zetta

zetta Well-Known Member

сиджу на одному сайті , а в нього окремою гілкою є інший сайт, там сидять орги (організатори ) закупівель, в кожного купа різних закупок. от як виглядає мій кабінет , зручно дуже. а на головній сторінці всі орги і їх товари.
    всього близько 70 оргів і в кожного по декілька закупівель. ну і ше , як прийшов товар нема ніяких роздач (колись були) тепер вони зняли приміщення, посадили там людину, називається ЦВЗ центр видачі замовлень. приходжу в будь який час 3 10 до 19 і забираю. як товар лежить більше місяця штраф 20 грн за тиждень / за одиницю товару.

8. zetta

zetta Well-Known Member

я ніде не лажу по темам, не шукаю коли стоп, коли платити і тд. зайшов в кабінет все бачиш. не ясно написав пп оргу і отримав відповідь.

9. Lamara

Lamara Well-Known Member

Зетта, я про те саме тут товчу , це реально зручно!
    Навіть на іншому форумі, де багацько львів'ян, і то впорядковано що де яка закупка проводиться.
    Адміністрація посиденьок, ви б навіть розробили якусь платформу для СП, і заробіток у вас примножиться, впевнена.

Зараз я в Росіі, і навіть у моєму захалусті є окрема гілка для СП. Якщо цікаво - гляньте http://sochisp.ru/ , тільки треба пройти реєстрацію

10. Bogdanka

Lamara, Ви маркетолог:)

11. Bogdanka

12. Bogdanka

Ламара, а Вам особисто яка різниця? Ви в тих СП участі не берете:connie_pull-pigtail пагаваріть?

13. MARTINI

Я не розумію, в чому складність?

Розділ СП для тих, хто хоче зекономити на покупках. Всі без винятку СП знаходяться тут і тільки тут.

Комерсанти здебільшого в розділах Барахолки.

Комерсанти, які мають більше грошей на форумний маркетинг, розміщують свої теми в тематичних розділах форуму, щоб бути ближче до потенційних клієнтів.

Як на мене, все логічно і прозоро.

Не забувайте, що Посиденьки це форум для спілкування, а не спеціалізований сайт для купи-продай. Тому функціонал тут в першу чергу орієнтований на спілкування.

14. Lamara

Lamara Well-Known Member

Богданка, мене спитали в кармі- " нашо тобі воно"?
    Шкода що ви так трактуєте....

Все , зрозуміла, нафіга вам щось міняти, і так сойдьот. Лишилась того ровера

15. MARTINI

Може колись і наша барахолка відбрунькується в окремий сайт. А поки що у нас форум

16. marjana lv

marjana lv Well-Known Member

Чи є можливість (чи планується) в пошуку вибрати опцію - "не шукати в комерційних темах", бо іноді потрібний допис дуже складно знайти лише тому що ключевий запит 100500 раз дублювався в комерційних темах?

17. MARTINI

Ні, комерційні теми нічим не відрізняються від не комерційних. Зате засобами розширеного пошуку ви можете вибрати, у яких розділах шукати, виключивши, скажімо, Барахолку

18. SoLana

SoLana Well-Known Member

В мене прохання до пана адміністратора :) - а дівкам такого файного прапора як на львівському форумі можна подарувати?:girl_smile:

19. MARTINI

Такого? :)

Слава Україні!

20. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

думаю вже можна зняти ;)