Запитання і пропозиції до адміністратора

Тема у розділі 'Організаційні питання', створена користувачем MARTINI, 6 Вересень 2008.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Запитання і пропозиції до адміністратора

я роблю собі так
    натискаю сендер в папці вихідних чи вхідних і от
    чи ви шось інше мали на увазі?

2. inka

inka і.Неrb-то до мене)

В мене в гілках зникла можливість виділяти текст іншим кольором? Чи то не тільки в мене?

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Ні, Не тільки.
    Пів форуму молилося спільно:

Бо народ з форматуванням не давав ради.
    В гілку "Вітаємо" заходити страшно, про спонсорське форматування навіть не згадую.
    Нині бачив текст, якому призначено чорний колір.

Бог любить нас! (с)

ЗІ: і Адміністратор теж. :)

Останнє редагування: 3 Грудень 2011
  4. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Вибачте, я не зрозуміла- то так буде постійно? Чи доки перебори з кольорами- не виправлять. І хто ідіоти?

5. levandivka

levandivka З яйцями...

Інко! Ви загляньте в гілку "Аффтар пєши істчьо". Тяжко сподіватися на виправлення фігурантів. Та й нові користувачі прибувають, для яких нормальне форматування - неосяжна арифметика.

Виборче законодавство змінили, об'єднуватися їм немає сенсу. [​IMG]

6. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Чи можна зробити так, щоб у нових дописах відображалися суто форумні теми?
    А серед стопіццот СП/куплю/продам пропадає бажання шукати якусь тему для спілкування.
    Наприклад, одним блоком йдуть оновлення форумних тем, іншим блоком - СП, комерція, Барахолка?

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Точно!
    І Вернісаж окремим блоком, щоб не перешкоджав барахольницям.

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

насправді ,я теж давно про це хотіла написати. Бо читати ДП стає неможливим.Принаймні чи можна зробити так, щоб комерційні та СП -теми не включалися у перелік "нові дописи"( так, наприклад, існує на ін. форумі- торгові теми "скупчені" в одному розділі з оголошеннями і не висвітлюються у пошуку нових тем)?

9. levandivka

levandivka З яйцями...

Вони б і зараз не захаращували б форум, якби НАШІ ФОРУМЛЯНКИ не флудили у комерційних темах, особистою перепискою, наприклад, а писали тільки те, що важливо для форумлянок. Комерсантам воно вигідно, піднімати тему в топ, а чим думають форумлянки - "так никто и не узнал, потому что Кролик был очень воспитанный".

І зараз торгові теми забиті "Відписала Вам в ПП", і вічно в топі.
    [mod]Яким боком воно може цікавити інших читачів теми!?[/mod]

Останнє редагування: 4 Грудень 2011
  10. Just me

Just me Member

Зате тепер все, що було будь-яким кольором (або стилем) будь-коли виділено дуже мальовничо виглядає. Щось на зразок ... або .... Гра: знайди потрібне:girl_impossible: Вміє наш народ у крайнощі впадати

11. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Дійсно, виглядає тепер текст суцільною массою. Може дозволити хочаб виділяти текс темносинім та темно зеленим кольорами- вони не будуть різати око. Посиденьки живі, позитивні- вони не можуть бути чорно-білими, та ще й на вулиці барв бракує- а тепер і тут.

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Достатньо НОРМАЛЬНО форматувати текст, не влаштовувати СМС-чат, ставити розділові знаки, розриви рядка...

Останнє редагування: 10 Грудень 2011
  13. Іриска

Іриска Well-Known Member

маю таке питання на рахунок барахолки: чому темки про купівлю/продаж лише закриваються, а не видаляються. Писала багато раз прохання видалити ту чи іншу тему про продаж речей, бо вже були продані.... Теми закриті, а мені далі пишуть, чи продається річ. Чому після продажу не можна видаляти тему? а лише зачиняти? це створює незручність продавцям, бо не всі бачать, нажаль., що тема закрита((( і надалі пишуть, пишуть, пишуть....

14. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Іриско, я приблизно пам"ятаю відповідь, колись читала)) Не видаляють, бо так більше випадкових гостей попадає на форум. Хтось шукає в Гуглях, наприклад, шубу 56 розміру з курячого пір"я, а тут бац - а в нас таке вже хтось продавав, продав (ну то ясно, хто ж таку шубу не купить)), тема зачинена, але не видалена, отже людина гавтоматично потрапляє на ДП. А як видалять тему, не потрапить.

15. Женічка

Женічка Well-Known Member

16. levandivka

levandivka З яйцями...

Бо як і Ви, не читають, а "пишуть, пишуть, пишуть...."

17. zetta

zetta Well-Known Member

всьо ясно, головне шоб сюди потрапити а про зручність вже потрапившим замовчується.

18. levandivka

levandivka З яйцями...

Жіноча логіка завжди відрізнялася від логіки... :)
    Як і на все, що відбувається у світі, є "33 причини", чому дописи на форумі не видаляються. Оно Вам треба?
    Писано 100 разів, усе, що принесено на сайт/форум, належить сайту. Не плутайте форум з власною записною книжечкою, яку можна патрати на власний розсуд.
    Пишете на форум - розумійте, що воно там буде і без вашої присутності чи бажання. Не викладайте інформацію, якщо не готові витерпіти її існування на форумі. Барахолька то переживе. :)
    Вбивати контент без поважної причини - глупота. А сліпота новачків, які не потрафлять читати/розуміти - не причина для видалення контенту

Останнє редагування: 10 Грудень 2011
  19. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Якщо відкинути маркетологічні спокуси типу "авось прийде більше людей, щоб купити, зареєструється тут і можливо лишиться і можливо написати щось мудре", то такий контент, як куплю/продам я б нещадно стирала одразу ж після купівлі/продажу потрібної речі. Бо він не несе ніякої цінності для постійних користувачів форуму, коли річ вже продано/куплено. Він лише захаращує форум.
    І так в нових дописах постійно СП, куплю, продам....

Якісь дослідження проводилися, скільки людей, які зареєструвалися тут через "барахольні" пропозиції, згодом надовго залишилися на форумі і почали активно і змістовно дописувати?
    Хоч 5 таких є?

20. natorella

natorella Well-Known Member

тут главноє не какчєство, а колічєство