Заміж за іновірця?

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем pukhnastyk, 29 Жовтень 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Заміж за іновірця?

Тоді, мабуть, не знаю. Ті, яких знаю, або розлучилися, або просто життя якесь ніяке. Це ті, котрі із затятими атеїстами одружилися. Але є й такі, що чоловіка навернули своїм прикладом до Бога.

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

язнаю трьох таких: одна живе вже 7 років у нього на батьківщині, приїжджає сюди у гості та абсолютно не хоче повертатися назавжди. Інші дві вже живуть разом майже по 20 років, щоправда тут є особливіть: живуть вони на Україні, одна з них, завдяки чоловіку є власницею одного престижного у Львові ( і одного з найперших у ншому місті) салонів .

3. Liliyah Romanova

І вони виховують дітей у християнській вірі без перешкод?

4. сніжна

ті, що живуть у Львові- так. А дівчинка, яка живе за кордоном- поважає віросповідання чоловіка. Діти, відповідно,виховуються у дусі східних традицій. Але оскільки живе вона у Лівані, де багато християн, то це не є для неї особливою проблемою- там багато "змішаних", християнсько- мусульманських сімей. Навіть у родині її чоловіка так- мати -християнка, батько- мусульманин. Дітки- мусульмани.

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Мене б це спинило. Адже діти таки мусульмани, :sad: не те що Іслам це щось жахливе і його треба уникати.

Я собі так думала чи могла б я вийти заміж за іновірця? Напевне таки ні. Для кожного мужчини важливо щоб його еґо жило в його дітях, отже якщо батько єврей то для нього буде важливо щоб його дитина виховувалась в традиціях тої релігії в якій він виріс. Тому я думаю що одна з сторін повинна бути готова уступити або відмовитись від своїх переконань, або переконання щодо віри в такої людини напевне мають бути дуже слабі і для неї особисто перехід б будь-яку іншу релігію не буде проблематичним.

6. manka

manka Member

Моя близька родичка незадовго до весілля розійшлася зі своїм хлопцем, бо той несподівано пішов у баптисти. Про те, щоб вона йшла за ним навіть мови не могло бути: вона щира християнка, з маленької щонеділі до церкви ходить. Вважаю, що чоловік і дружина мають дійти згоди і бути одної віри, щоб в подальшому не виникало проблем у хрещенні дітей, у їх вихованні.

7. natscorp

natscorp Well-Known Member

Хочу уточнити: а його батьківщина - це де?
    Бо одна річ коли країни американського типу, а інша - мусульманські країни.

---------- Додано в 19:04 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ----------

Ані Лорак також має чоловіка-мусульманина, але не знаю як він дотримується своєї віри, коли вони живуть тут. І він сучасний бізнесмен, а в бізнесі віруючим важко

8. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Однокласниця моя ще в школі до них приписалась, перетягнула в їх віру всю свою родину, маму з татом, двох старших сестер і 2 братів менших. Чоловіка майбутнього також перехресила в свою віру і тоді одружилися і, не знаю як у них то називається, а по нашому - взяли шлюб. Мають вже двох діточок. Виховують в своїй вірі. Живуть дуже добре. Спілкуємось часто, у всьому решті нормальна людина.

9. LOook

LOook миється в бані

мій чоловік іншої віри...він мусульманин
    з одруженням було складно, але тепер все наладилось ми живемо у прекрасному шлюбі ось уже 2 роки)))

10. Orman

Orman Модератор-бомба

ну турки - мусульмани дуууууже умовні. Це я вам з усією відповідальністю кажу.
    Не всі звичайно, але на загал.

Ну і знову ж ми ж не знаємо яка Ані Лорак християнка.

11. Mavra

Mavra New Member

Погоджуюся, моя близька подруга вийшла заміж за турка. Щодо віри, то в нього не було няких умов, вимог чи претензій. Вона глибоковіруюча християнка, щонеділі ходить до церкви там, щоправда відправа на німецькій. Цієї зими приїжджала на Україну з дитиною, то похрестила її.

12. сніжна

я зазначала, що

13. Liliyah Romanova

Це суперечить тому, як традиційні церкви це сприймають. Фактично то є зрада своїй вірі.
    А в своїй вірі вона ненормальна?
    Баптисти також християни. Тут конфесія інша й ставлення до таїнств також.

Такий коментар ніц не вносить до самої теми дискусії. :dntknw:

14. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Особисто я можу точно сказати, що точно ніколи б не вийшла за іновірця (та й за іноземця теж).
    Мої погляди щодо багатьох питань, які стосуються в тому числі й віри, досить радикальні, тому я б не змогла не те що жити, а тривалий час спілкуватись із тим, хто не підтримує моїх поглядів на усі важливі для мене проблеми.

До того ж, людину однієї віри/національності легше зрозуміти, бо вихована на схожих засадах.

• Подобається Подобається x 1
  15. natscorp

natscorp Well-Known Member

І у вас все без пробем?
    Коли хочете їдете на Україну, дітей виховуєте як християн?

16. Liliyah Romanova