Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Моя бабця, яка виросла в українському селі, де непринято було, щоб дівка засиджувалася довго, завжди мені каже, що головне в житті вийти заміж, а як не важливо. Вже бачу, як ви всі з нею (наголошую, з нею, а не зі мною не погоджуєтеся), але такі були часи, таке людям в голови повтовкмачували, таке вони своїм дітям, внукам торочать, хоча свідомо залетіти, щоб вийти заміж - це вже крайня стадія, бо чоловіка навіть дитиною не втримаєш,
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж погоджуємося.Що жінка без чоловіка варта.Жінка покинута ,а чоловік вільний.Народна мудрість неомильна.
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Мiй чоловiк казав менi ще давно що вважає що це шантаж коли жiнка хоче женити на собi мужчину через дитину. Вiн каже що якщо б завагiтнiла вiд нього жiнка яку вiн би не любив то вiн би на нiй не женився. Вiн би платив алiменти iтд... але не женився. А я його спиталась що якщо ми ненароком залетимо то i на менi б не женився??? А вiн казав: "Нi, на тобi женюсь, бо тебе я люблю" Я йому на всяк випадок сказала що якщо я б вiд нього залетiла i вiн би не дай боже пiднiмав питання про батьiвство то я б його покинула любов чи нi, нiчого не доказуючи - ми i мася обiйшлись би самi! Але добре що у нас все добре
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Знаєте, я надіюсь, що таких дуреп, що вагітніють щоб заміж вийти буде чим раз то менше. Ні, навіть не так- я не надіюсь, а впевнена. Бо, по-перше, на досвіді інших вони взнають що це "охомутання" короткотривале ,а отже недієве; по-друге багато хто зрозуміє що можна залишитись матір'ю-одиночкою з щомісячними аліментами (в кращому випадку); по-третє, жінки стають сучаснішими і розважливішими, а не тупими і аморальними. P.S. По правді мені дуже стидно за таких осіб, бо я завжди (95 на стороні жінок і дуже радію їх успіхам :radist:
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж В дамской сумочке ВСЕГДА должен быть презерватив! (Хозяйкам на заметку от П.)
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Я не осуджую тих хто вагітніє незаплановано від необережності (не суди...), а тих, хто для того, щоб... Нема більшого щастя коли родиться БАЖАНА дитина!
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж а чому ніхто не думає, що навіть при таких обставинах дитина бажана? принаймі для жінки бажана, знаю навіть сім’ї де женилися неохоче по зальоту, але дітей своїх обожнюють обоє як би там не було, а і чоловіки і жінки люблять своїх дітей!!! і часто незалежно від того чи люблять одне одного
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Діти все відчувають. Якщо тато байдужий до мами (чи навпаки), то як би вони не обожнювали дитину - їй буде несолодко.
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж краще щоб тато з мамою мали хоча б хороші людські стосунки, я думаю це більш, ніж реально якщо вони є батьками однієї дитини, незалежно від того живуть чи не живуть разом багато хто навіть з колишніми має нормальні стосунки якщо батьки люблять дитину і нормально спілкуються між собою (по-дружньому), то і з дитиною буде все добре є батьки, які живуть окремо, але їх діти щасливіші за тих, чиї батьки живуть разом в вічних скандалах
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Який рівень самоповаги у жінки, яка свідомо вагітніє, аби вийти заміж? Вже не кажу про повагу до того, що був використаний як "осіменитель". І як поважати жінку, яка себе сама не поважає? Як на мене вкрай дурна затія. У випадках, відомих мені, наслідки були жалюгідними. Вдячний долі, що мене таке оминуло.
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж думаю, хороші людські стосунки між батьками, які люлять дитину , але не люблять одне одного- можливі хіба що на відстані. Бо жити під одним дахом з людиною, яку ти ніколи по-справжньому не кохав і яка примусово залучила тебе до того спільного проживання - це пекло.
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Може в мене погляди і відсталі, але я думаю, що спати можна тільки з людиною, з якою збираєшся одружитися. Це стосується як чоловіка, так і жінки. В такому випадку якщо і станеться незапланована вагітність, то не страшно. А якщо вагітність після короткотривалих несерйозних стосунків, то винні обоє батьків. І батько винен так само, не можна казати, що його використали. Він був присутній добровільно. Тільки дитини шкода.
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Я тебе підтримую! Мій чоловік у мене перший і надіюся останній в тому плані!
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж ніхто з знайомих дається так не попав...сам ставлюся до того дуже негативно а дівчина яка на таке здатне для мене огидна... :-( хоча з другої сторони не тре спати тоді з тими чия дитина тобі не буде до втіхи 6-) адже залетіти може будь-яка дівчина а тоді починаються аборти і розибті долі..якщо вже спати то спати тіко з тими кого б ти підтрима у випадку "зальоту"
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж ну то прийшлось би стати азіатом ... а як серйозно...то прийшлось би взяти на себе відповідальність за скоєне.. майбутня дитина ж не винна що хтось ось-так розважався ..а я категорично проти абортів та й здоровя дівчини важливе.. Додано через 1 хвилину азіатки також дівчата...як би втілював то теж би не з першою зустрічною
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж відповідав з точки зору неодруженого, а якщо з точки зору одруженого, так як було в тій темі, то є подвійні способи запобігання.. п.с. а якщо б був все - таки зальот то чесно кажучи навіть не знаю ((