Залетіти, щоб вийти заміж

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем lulu, 13 Листопад 2007.

1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж

та чому зле, зовсім не зле. просто треба наголошувати на тому що це всеодно 100% не захищає від вагітності. от і все.

2. something

something Member

І головне, щоб жінка, в якої план з одруженняи не вийшов, думала про дитину, а не про своє самолюбство. і не перешкоджала (як це дуууууууууууже часто буває) зустрічам батька з дитиною.

3. Neverland

Neverland Well-Known Member

Не лиш там. Але ви певне, не були в ситаціях, де адекватні виховані чоловіки втрачають контроль. Добре, коли все добре. Але знати і мати на увазі треба. Бо в житті різні чоловіки трапитися можуть. Тому краще дівчина знатиме, ніж не знатиме.

4. KAPUCHINKA

так, це, напевно, найкращий вихід. бо якщо прокрутити трохи далі, то, той чоловік колись одружиться. Не думаю що його дружина буде в захваті від ситуації + з*являться ще дітки. то чому б принаймні не спробувати створити сім*ю вже. може не все так зле.

5. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

сплутали, про контрацепцію мають думати обоє, як і про ненадійність тієї контрацепції, як і про наслідки тієї ненадійності. Якщо кожен, лягаючи в ліжко, буде розуміти що цей секс може закінчитись вагітністю - випадкових зв'язків стане менше, тоді і стояти перед вибором - одружуватись чи ні з людиною, яку вперше побачив кілька тижнів тому стояти не прийдеться.
    І тут часто пишуть що чоловіка так легко схилити до сексу, я не погоджусь. Збудити в ньому бажання - легко, така природа чоловіків, але довести спокушання до реального сексу - не так легко, якщо чоловік не хоче, а згвалтувати чоловіка - взагалі неможливо. Тому давайте не будемо робити з чоловіків жертв, коли вони зважуються на ризикований секс, в них мізки не вимикаються, вони думають - пронесе.

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

певно я знаю краще, де я була ;) така в мене професія, що ситуації в життя бувають різні, я вже писала про гастролі наприклад, де любому чоловіку довзолено все, що він хоче, бо ітак вдома ніхто не буде знати. І дівки буває вішаються на шию, бо в них так само не в голові мозги, але нічого, якось витримують і не піддаються спокусі. То хто вони? які певно хорі :girl_crazy:

---------- Додано в 09:43 ---------- Попередній допис був написаний в 09:42 ----------

о власне!!!! Двоє!!

7. KAPUCHINKA

Знаєте, що я собі подумала. Якби законодавчо було затверджено, що чоловік від якого завагітніла жінка зобов*язаний на ній одружитися. То таких "випадкових вагітностей" практично не було б. Пропали б і "гормони", і "молодий вік" і "втрачання контролю" Всі-всі відмазки би зникли.

8. something

something Member

ага, а якщо двоє-троє вагітних від одного? а якщо відмовиться - тюрма))))))

9. Музик

Музик Мартуська

то як же треба не вміти тримати "мозок" в штанях, щоби завагітніли одразу троє дівчат? щось я цього не розумію. спить з одною, вона завагітніла, кинув, пішов до другої, завагітніла, пішов до третьої... і то Ви називаєте нормальним чоловіком? чи я таких не бачила, чи то все ж винятки може?

10. KAPUCHINKA

та чого тюрма, достатньо двох - трьох років громадських робіт, а шо. за песиками в парку і на вулицях поприбирати, клумби пополоти, сміття поприбирати, вулиці попідмітати, та любе. взагалі то це жарт. я це до того що коли є якість жорсткі рамки то і голова працює, а якщо суспільство приймає це за норму і ще й виправдовує, то і наслідки відповідні.

11. something

something Member

де я назвала таких нормальними? мене поцікавили нюанси, т.зв закону))))))

12. KAPUCHINKA

а взагалі то нема чого виправдовувати такі вчинки. чим більше вони будуть засуджуватися суспільством, тим менше тих випадків буде. а то починається "чому треба розплачуватися все життя" "вона сама винна" "обдурила"

13. something

something Member

ви можете не погоджуватись, але все таки дівчат тягне більше до поганих хлопців. Я лише агітую за те щоб дівчата були мудрішими (не розумнішими, а саме мудрішими), бо їм це під силу більше ніж хлопцям

І нехай ваші діти, ніколи не потраплять в таку ситуацію. Ображати нікого не мала наміру))))

14. loginka

loginka Member

..Батьками! які цікавляться, чим живе їхнє дитя і після того,як навчиться самостійно їсти і ходити в школу!

---------- Додано в 11:10 ---------- Попередній допис був написаний в 11:05 ----------

виховання дітей нікому і ніколи не буде ТАК потрібне, як їхнім батькам.
    Ні вчителям, ні вихователям, і часом навіть не родичам - яким легше дати 100грн дитяті на шоколадку, ніж купити її, а про вищі матерії й годі))) а от як витратить хлопець ті 100 гривень - отут вже цікаво)

15. something

something Member

знаєте,якби в нас закон ззалишав дітей з батьком, а не з мамою, то таких випадків теж менше б було. По закону ніби одинакові права, але лишають дитину мамі. Аборт жінка теж може зробити без згоди батька. Чоловікам в цьому плані пощастило набагато менше

16. terezka

terezka котяка-вишивака

Елементарно. Дітям рано займатись сексом, і жодне утримання і розуміння того, що секс це не забавка не стало причиною "лягання під всіх" та вуаєризму. Дівчатка, які у 12-15 років починають статеве життя - теж "переутримувались від сексу" чи як?

17. something

something Member

я думаю слово "дітей" вживалось у розумінні своїх дітей. а не вікове вказання

18. terezka

terezka котяка-вишивака

думаю "що з тих дітей виросте" - вказує на вік, адже не можна і припустити розповідати дітям що можна і треба утримуватись від сексу, бо коли ті виростуть відразу ж стануть збоченцями та лягатимуть під всіх. Все чітко і ясно написано.

19. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

А що ж такого відбувається в наш час, що утримання від позашлюбного сексу вважається неймовірною дикістю з такими страшними наслідками?

20. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Власне, підтримую! Зробили з сучасних кобіт якихось істот без моралі. Якщо зараз активно пропагується відверта сексуальність та сексапільність, теза, що секс це круто і він і в тебе обов"язково має бути, то це не означає, що всі жінки/чоловіки на ту рекламу ведуться. Чому відкидається можливість того, що мудра дівчина/жінка, яка дотримується певних моральних засад, свідомо може обрати для себе утримання та неприпустимість лягання під першого-ліпшого чоловіка? Не треба всіх міряти одним мірилом.