Залетіти, щоб вийти заміж

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем lulu, 13 Листопад 2007.

1. рижик

рижик Well-Known Member

Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж

До речі, в топіку групи написано , що
    До чего дошел прогресс...

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Йой, а нас на форумі стільки вагітних - якшо комусь тре - пишіть, організуємо тест :)
    Але якщо чоловіка змусити одружитися, то хіба можна на щасливе життя розраховувати?

3. Neverland

Neverland Well-Known Member

Ем... А ви, особисто, вважаете, що якщо ваш син, якимось чином (можливо підлістю жінки) зробив їй дитину, то тепер все, мусить женитися і жити нещасним все життя? Якось неальо зовсім

4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ну в такому віці діти маму мало слухаються:) І я теж думаю, що якщо завагітніли, то треба обов'язково забезпечувати дитину, а одружуватися - ні. Ну це якшо дійсно зовсім випадково і без любові. Найкраще, звичайно, навчити не мати дошлюбних стосунків, але шось я не знаю, чи через 15 років таке ще взагалі буде...

5. bobryha

bobryha Well-Known Member

Може я і старомодна, але все ж придержуюсь думки :" Не хочеш мати дітей з цією людиною- то не спи з нею", думаю що так і буду дітей своїх так вчити, коли прийде час... і тоді вже не треба буде вираховувати чи то вона така ...*винувата:girl_smile:, чи він - козел. В зачатті дитини приймають участь обоє, і відповідальність однакова для обох.

6. Roxie

Roxie Галицька панянка

буду вчити з повагою ставитись до дівчат.. підлістю? ну якщо вже вибрав ту, яка є підлою, - то нехай одружується ))) відповідальність за свій вибір ніхто не відміняв.. і чого одразу нещасливим життям? кохався, залетіли, одружились - нехай шукають шляхи жити щасливо..

тобто вважаєте, що чужа донька це так, істота для забави? іграшка? повага повинна бути до жінки.. жінка - не предмет сексуального задоволення, а супутниця життя.. знаю, що з усіх куточків всі кричать, що жінка - іграшка (напівоголене тіло, чуттєві губи, звабливі погляди на рекламах), але то не привід їх всіх слухати.. дівчина/жінка - це майбутня мама, і як не хочеш з нею одружуватись, не бачиш в ній супутницю життя - навіщо лягати в ліжко? Доннер правильно сказав.. підтримую..

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у моєї коліжанки 19-річний син став батьком. З дівчинкою вони дружили ще зі школи, одружуватися ще не планували, але у 19 років коліжанка дізнається, що стане бабусею. Народилася дитинка. Син так і не одружився на матері дитини ( цього не хотіли ні він, ні вона. Він всю вагітність опікав майбутню маму, а після народження дитинки вони обоє зрозуміли, що сім ї у них не вийде. ТО для чого одружуватися? На сьогоднішній день участь у вихованні та утриманні дитини беруть обидвоє ( так само і бабусі-дідусі з обох сторін), але тим не менше- у кожного з цієї пари уже своє особисте життя. Як на мене- це куди чесніше, ніж одружуватися "по зальоту" і робити нещасною ще одну жінку і свою ж дитину. Про те, що "зробив дитину", значить має одружитися- це якось неправильно. Бо в ліжко лягали обоє ( не згвалтував же він дівчину).
    Ситуація друга : півроку тому у іншої коліжанки народився онук. ЇЇ донька разом із своїм хлопцем теж дружать ще зі шкільної парти. Коли у неповних 19 років обидвоє дізналися, що стануть батьками, прийняли рішення жити разом і виховувати дитину спільно. Пішли жити на окрему квартиру, хлопець окрім навчання у вузі ще влаштувався на роботу, щоб забезпечити дитинку. Одружуватися наразі не збираються, хоч живуть разом.

8. Neverland

Ні, не вважаю. Але також дуже добре знаю, що якщо жінка не хоче сексу, то їй його не нав"яжуть. Чоловіки використовують тих, хто так би мовити швидче "дає". Дівчина не винна, що її так виховали, чи навіть винна впринципі. Але і хлоп не винен, що десь так сталось. То не мусить він все життя потім жити з людиною, яку не любить. Інше діло - дитина. За неї відповідати мусить.

---------- Додано в 15:07 ---------- Попередній допис був написаний в 15:07 ----------

Бо переважно жінка сама стимулює таке чи провокує. А хлопцю втриматися в віці 16-25 років практично нереально.

9. сніжна

до дівчинки будуть так відноситися хлопці, як вона буде себе відчувати та поводити. В ліжко, у випадку чого, лягають обоє. Відповідальність за контрацепцію- на обох. Якщо народжується дитинка- участь у вихованні та утриманні теж на обох. Але до одруження це не завжди дотично. Своїй доньці я би теж завжди наголошувала, що вона повинна думати своєю головою. І розуміти, що у першу чергу, відповідальність за наслідки лежить на ній. Бо їй виношувати і народжувати. Тому, якщо хлопець відмовляється від тих же презервативів, значить він не дбає не лише про наслідки, а і про її здоров я. То чи тоді це та людина, з якою вона хотіла б бути далі?

---------- Додано в 12:14 ---------- Попередній допис був написаний в 12:09 ----------

фізіологія навіть хлопців і дівчат у віці 16-25 років різна. Для дівчини у цей період інтим- це необов язково: я то є, нема, то немає ( це при умові , що вона ще не розпочинала своє статтеве життя). У хлопців- це період гіперсексуальності, коли гормони керують мозком ( вибачте за грубість). Тому у відносинах хтось має бути мудріший:pardon:

10. Яруська

Яруська Well-Known Member

Гм. Мені от якось здалося, що ця тема чимось показова...думки мам синів і мам дочок абсолютно протилежні.
    Ой дівчата, ще трошки і будемо ми в темі свекруха-бабуся воювати, тільки вже з позиції свекрух-тещ)))))

11. Roxie

Roxie Галицька панянка

ну то хай любить її ))) в мене трохи інший підхід.. любов то не пристрасть, що прийшла і пішла незалежно від нашого бажання.. любов може прийти, якщо люди захочуть любити один одного.. ІМХО

а любити дитину мусить? увага турбота.. модель сімї.. хіба "відповідати" за дитину значить - лише давати їй гроші і час від часу їздити кудись на вихідні? хіба бути татом заключається тільки в тому?

12. Яруська

А ето как?:girl_haha::8:
    Ото побачила я якогось чувака і вирішила його возлюбити! І нумо любити його, бо так захотіла. Ну розсмішили чесне слово...

13. Roxie

Roxie Галицька панянка

а як закласти так, щоб вона почувалась впевненою? для мене це значить показати їй таку модель, де б жінку (тобто мене) поважали, любили.. а як закласти дівчинці таку модель сімї, якщо мама - самотня і немає такого чоловіка поряд, який буде любити маму? дитина (хлопчик чи дівчинка) повинна бачити поведінку обох батьків в сімї і коли одного з батьків немає - то наверстати закладення тої ролі в дитячій голові досить складно.. тому я вважаю, що сімя має бути повною.. а щоб сімя була повною і не народжувалась дитина без батька - хлопець теж повинен нести відповідальність за сексуальні контакти.. і бути в них розбірливим.. а не більше - дівчина, чи більше - хлопець...

---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:21 ----------

ну ж лягати в ліжко з ним ніхто не каже ))) значить і дітей не буде.. значить і одружуватись з нелюбимим не доведеться ))) в чом проблема?

не смійтесь - колись більшість одружувались без почуттів (пристрасті) і жили в любові ))) якось ж так виходило, що могли полюбити в процесі життя ))) хіба зараз людська природа змінилась?

природа не змінилась, але змінилось те, що пристрасть плутають з любовю ))) і думають, що як пройшла пристрасть - любов теж пішла.. (не люблю більше - давай развадіцца) а то виходить, що до любові там просто і не дійшло.. то все дуже глибинно.. і не в цій темі.. але полюбити без пристрасті - цілком реально ))) і бажання тут - найважливіший фактор..

Останнє редагування: 19 Вересень 2013
  14. Яруська

Ну флудити, так флудити...:girl_flag_of_truce:
    То з жіночої точки зору, та і то колись же так і було, що видавали дівчат за нелюбів і доводилось і лягати і возлюбляти.
    Але, з пацанячої точки зору ліжко-любов, це дві великих різниці, а що там дівчина собі намріяла, то вже інше питання...

15. сніжна

Відповідальність за інтим- так. Але це не тотожно "покаранню" у вигляді "одруження без почутів, бо так треба". Яку модель поведінки в такому випадку буде бачити дитина у сім ї? Тата і маму, які один одного не люблять, які живуть разом лише через дитину ? Чи може бути сприятливий психологічний клімат у такій сім ї? Чи не почуватиме та дитина за собою комплекс "вини", що то все через неї і якби не вона, то та ж мама була б щасливою, бо тато по іншому відносився ?Мені важко укявити собі картину, де тато оженився " бо треба", а потім він усі найближчі ... надцять років дбає про добробут сім ї з щасливою посмішкою на вустах. Чоловік не живе за принципом "стерпиться-злюбиться". У нього інша психологія.

---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:30 ----------

так в тому то і суть, що видавали дівчину за некоханого. Бо вважалося, що з часом любов прийде ( а як і не прийде, то для жінки то необов язково. Основне, щоб чоловік дбав матеріально за сім ю. А те, що у нього там буде ще надцять коханок чи він періодично навідуватиметься у "будинки терпимості"-на це очі закривалися.). А от чоловіків вкрай рідко одружували "по принуждению". Хіба виникало матеріальне питання , яке треба було вирішити через одруження. Але далі все йшло по класичній схемі. Чоловіка на десятиліття "примусом" не втримаєш

16. Neverland

Я думаю треба, щоб дівчинка просто почувалась щасливою. Тоді не буде бажання щось довести раніше, ніж треба. А закласти це прикладом чогось - це неможливо по-моєму.
    Якщо мама при тому буде щасливою, а не "в пошуках постійних", то і в доньки буде впевненість.
    Повна сім"я краща за неповну, але нещаслива повна, гірша за неповну...

17. something

something Member

я вважаю, що жінка не повинна виходити заміж за нелюбимого. Це всерівно розлученням закінчиться. Чи для вас важливо, лиш би сусіди нічого не сказали?

18. Roxie

Roxie Галицька панянка

ооо... сусіди то останні про кого я би думала, виходячи заміж ))) чесно потішили, я щось і забула, що ще сусіди є ))) тобто сусіди і були останніми, про кого я думала виходячи заміж (я ж заміжня )))

в нас різні погляди ))) для мене відповідальність за інтим полягає в розумінні, що можна завагітніти ))) а не в тому, щоб потурбуватись про контрацепцію ))

---------- Додано в 15:49 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ----------

а лягати в ліжко з нелюбимим - цілком нормально?

19. Dominika

Dominika Well-Known Member

то як? виходить якийсь психологічний експеримент над людиною- полюбить її - не полюбить... а час то втрачений...і рани будуть гоїтись дуже довго.

20. something

something Member

багатьом хватає симпатії. Є ще фізіологічна потреба сексу. Не треба секс мішати з коханням. Кохання можна чекати до пенсійного віку, можна і недочекатись,а сексу хочеться набагато швидше