Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж Сімейний кодекс України набрав чинності 01 січня 2004 року, на його основі втратив чинність Кодекс про шлюб і сім'ю, що діяв з 1969 року. ---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:03 ---------- Церковні заручини юридичної сили не мають
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж ще будучи на другому курсі, під керівництвом п. Зореслави у 1996 році я власне писала курсову по темі проекту нового Сімейного Кодексу, в розробці якого і брала участь професор Ромовська. У неї було багато гарних новітніх положень ( на відміну від 80% норм кодексу "тупо" здертих з Російського Сімейного Кодексу, частину з яких вдалося втілити у новому українському законодавстві. Але ситуація така, що більшість з цих норм- суто демагогічні і на практиці юридично щось довести - дуже важко. Стосовно ж конкретно норми про заручини, то та сторона, яка відмовилася від укладення шлюбу дійсно зобов язана відшкодувати іншій ті витрати, які вона понесла на етапі підготовки до весілля. Але якщо відмова була викликана аморальною поведінкою іншої сторони чи прихованням певних обставин ( наприклад, виявилося, що у нареченого є позашлюбні діти), то відшкодування не проводиться. Є і такий нюанс: не визначено. що можна вважати аморальною поведінкою ( деякі навіть адвокати сюди відносять навіть відсутність незайманості нареченої- тобто коли перед весіллям наречений дізнається, що його майбутня дружина втратила цноту). Одним словом, більше демагогії, непідкріпленої практикою. якщо це оформлено у органах РАГСу поданням заяви. Причому тут теж є правова колізія: подання заяви і заручини не породжують обов язку вступати у шлюб в подальшому, але в той же час, якщо одна із сторні відмовиться від укладення шлюбу, друга має право подати до суду за відшкодуванням витрат на приготування до весілля.
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж Все таки, є метод "наказати" товаришів , які відмовилися в останній момент. Точно, про це я і читала.
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж якби це було істиною і зустрічання були такими щирими і все таке інше, то і теми "залетіти, щоб вийти заміж" не було би Бо залитіла ж у період зустрічання, а це любов. Який же тут заліт?))
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж Одна назва теми вже чого варта... Більше схоже на шантаж. Я не вірю в майбутнє таких шлюбів взагалі.
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж а ще приворожують Чому нема такої теми ? ИМХО, залітають дівчата, які впевненні, що їх нема за що полюбити, і що по іншому ії в дружини не візьмуть.
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж Nyashka Дуже "Громко сказано". Є пари котрі довго зустрічаються, будують стосунки, і навіть якщо дівчина завагітніла, то просто пришвидшується весілля і все. Невже всі дівчата котрі виходили заміж вагітні ? Абсурд як на мене
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж це тоді не відповідає темі гілки)) ми ж тут обговорюємо якраз ситуації, коли спеціально залітають щоб одружитися
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж Цілком згідна. Прсто так категорично написано.Чи я так собі прочитала
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж Я вважаю, що з більш-менш порядним хлопцем варіант "залетіти" проходить, і він таки одружиться. Та все ж, перш ніж думати про те, чи залітати, щоб вийти заміж, варто взагалі подумати, нащо ми виходимо заміж... вагітність - це 9 місяців, потім буде маленька дитина, потім велика дитина і ціле життя разом... купа роботи над стосунками, яку собі мало хто уявляє. от тому і розпадається частина таким чином створених сімей
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж хех.. я би тішилась, що таке "щістєчко" забрала собі друга ))) потратити 4 роки то багато, ясне діло.. обідно.. але краще потратити 4 роки, ніж 10 чи більше, і потім ділити з ким будуть діти і кому будуть маєтки.. на то все ще більше нервів піде.. ---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:04 ---------- ну якщо вони йдуть на такий крок спеціально, "втіхаря" від хлопця, тоді може Ви й праві - в них низька самооцінка, невпевнені в собі і т.д... але якщо вагітність наступає через недотримання/недостатнє знання правил контрацепції, або через спільне бажання хлопця і дівчини (знаю пару, де хлопцю дозволили б одружитись тільки у випадку вагітності, бо в 23 роки вважали малим ще) тоді я зовсім не згідна з Вами.. трохи в тему розкажу байку.. співробітник розповів, що його колєга якось тойвово з одною дівчиною.. він - ніби пурєдний львівський хлопець з хорошої, пристойної сімї; вона - звичайна собі дівчина з далекого села (десь в тому селі на весіллі познайомились).. вона завагітніла.. сказала, що він мусить одружитись, бо в її селі її засміють.. він організував весілля для її родини, був за молодого, пожив місяць-два після весілля з нею, але печатки ставити не хотів (поставив таку умову).. Всім потім сказали, що вони розлучились.. Тому, залітати, щоб вийти заміж (тобто усвідомлено з боку дівчини, але нічого не підозрюючи з боку хлопця) - глупість.. Деколи і порядний на перший погляд може вчинити зовсім непорядно.. Але я не знаю чи то вона спеціально завагітніла, чи випадково (швидше випадково).. Взагалі-то, несправедливо з боку дівчини, яка чинить непорядно, чекати порядності від обманутого нею хлопця.. Але то я говорю тільки про випадки, коли дівчина свідомо "залітає", не порадившись з хлопцем.. Я розумію, що він повинен нести відповідальність; раз займається чим не положено, то нехай буде готовий і до вагітності, але все ж..
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж Roxie, повністю погоджуюся з вами. Як казали трошки раніше - я про те "залетіти", що у цій темі обговорюється і висловилася. А всі стосовно інших варіантів "зальоту" - то теж маю свою думку не дуже добру. Але не настільки категоричну в плані самооцінки. То скоріш про розумові здібності людей вже А хлопець 23 роки - це хто йому наказує? Батьки? він повністю залежить від них? не може утримувати свою сім"ю? Ну то й правильно казали. ---------- Додано в 13:11 ---------- Попередній допис був написаний в 13:08 ---------- пробачте, але не розумію, як це - "випадково" ? ---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ---------- А хлопці хай не будуть дурними. І вередунами "ой мені презерватив не подобається, давай так". Чого ж тут радитись...раз сам йде..
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж якщо хлоп не хоче дитини, то 100% зробить все, аби не було вагітності, і прослідкує, і календарик вивчить, і презерватив купить, і ще купу всього, на випадок якщо презерватив порветься, перестрахується сто раз. А от ті "не порадившись", звучить смішно. Я ще розумію: напоїла, зв"язала і скористалась, і потому хлопець подав заяву у міліцію про "насильницькі дії", але щось такого не чула м. Зазвичай стрічаються чи просто сплять і все добре, а як завагітніє, одразу ж "не хтів, вона спеціально, хоче вженити".
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж на той момент залежав тим, що не мав окремого житла, роботу мав.. а ще в їх сімї чоловіки швидше 28-30 не одружувались, значить йому порушувати то правило теж нікак ніззя було.. ))) от вони з дівчиною порадились і "залетіли" ))) я не кажу добре то чи погано, розповіла для прикладу.. живуть щасливо десь біля 5 років.. ого.. я думала, що просто не буде з нею кохатись )) а то виявляється які ті хлопи шустрі - все вміють заради сексу без зобовязань )) та ні.. я говорила про ситуації, коли дівчина власноруч проколює презерватив; перестає пити таблеки; запевняє, що безпечні дні тільки б завагітніти і "пришвидшити" одруження.. серед моїх близьких коліжанок таких немає, але якось чула від неодруженої молодої жінки, що вона спеціально схитрувала і завагітніла від одруженого, щоб він залишив сімю.. а він сімю не залишив.. є в мене знайомі які зустрічаються десь 8-9 років, живуть разом.. зустріла я того хлопця і зайшла розмова про сімю.. питаю чи вони ще не одружились, він сказав що ні і не планує.. я питаю, що буде робити якщо вона завагітніє, то він так впевнено каже "не завагітніє".. я вже більше ніц не розпитувала.. але чи можна бути таким впевненим?
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж моя знайома припиняла пити таблетки, аби "піймати", придумувала про "безпечні дні", але її партнер займався сексом тільки у власноруч принесеному презервативі+якісь там креми для жінки що убивають сперматозоїди (якщо раптом що), і добре знав коли дні які, і таблетки вона могла і переставати пити, але ніц то не дало. Бо він слідкував, а не просто "займався сексом"
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж Класний чоловік. Серйозно. Це вказує на його порядність. Він чесно не хотів робити їй дитину і потім кидати. Я думала, таких не буває
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж дитину він їй зробив, уже навіть не одну, але після весілля стрічались роки зо три перед тим
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж Бо він слідкував, а не просто "займався сексом" Що там кавалер. Моєї дуже близької родички законний чоловік таким промишляє. Щодо презервативів не знаю, бо якось не зручно питати. А от дні так вміє вирахувати, що ще не кожна жінка собі так порахує. Ну і ще там щось додаткова "застерігає". Сам календарик на місяць складає і все капут. Не знаю чи то так боїться батьківства, чи ще не доріс? А хлопу під 40. Ото і таке є.
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж то просто респект! Оце кохання! Він не заплямував ні дівчину, ні дітей, які б потім недорахувалися парочки місяців від розписки батьків до народження. І яка вона щаслива, що він на оті дурниці їй не попався Справжній чоловік.
Відповідь: Залетіти, щоб вийти заміж він справді відповідально поводився ))) шкода, що навколо значно більше протилежних.. такі приклади швидше винятки, принаймні при нашій сумнозвісній статистиці народжуваності серед неповнолітніх та одиноких матерів (маю на увазі фактично одиноких, бо серед них є лише формально одинокі)..