Залетіти, щоб вийти заміж

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем lulu, 13 Листопад 2007.

1. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж

Була в нас історія в школі. Дівчина з 11 класу і вчитель біології. Вона завагітніла від нього. Закохалася у нього по саме нікуди. Він же ще той "бабник. І вона була для нього чергова із..." І вирішила одружити на собі дівчина таким чином. Результат: Дівчина лишилася сама з дитиною(одружуватись з нею не захотів), а вчителя з школи попросили. Народила дитинку наприкінці 11 класу. Платить батько дитини аліменти - і на тому спасибі. А сам собі гуляє, як вільний вітер ідосі.

2. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Бувають в житті різні випадки. В моєму селі сусідка завагітніла в 14 років від 18-ти річного хлопця, ледве закінчила 9 клас. Одружилися, народився синочок, на вигляд щасливі. Моя тройорідна сестра завагітніла, але хлопець не схотів одружуватися, що вже в селі про неї говорили, аж сумно ставало. Народилася щудова дівчинка, проте тато ні разу не приїхав щоб її побачити. Дивно мені, як дівчата роблять аборти і про це ніхто не знає, вони є чесними дівчатами, виходячи заміж вдягають білий вельон, а дівчата, які не захотіли робити аборт народили діточок, все життя мають тавро мати одиначка. Вибачте, якщо когось образила.

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І в мене була одна знайома історія. Ще в університеті одна моя одногрупниця, досить розумна, цікава дівчина вчилась. Виросла без тата, він їх давно кинув. І тут почала з хлопцем зустрічатись, а він на ліво ходив. От вона й завагітніла, думала до себе його прив"яже. При чому не стридалась і відкрито про це говорила. Думаєте перестав гуляти? Ні, гуляє й далі. А дитина без тата росте і нецікаве то дитя їй взагалі. І так вийшло, що сама росла без тата і її доня так. Сумно((

4. zaderyshka

zaderyshka Member

Маю такий приклад також, дівчині 15 років було,а хлопцеві 18.Завагатніла, одружились, за рік розлучились, бо чоловік не хотів ні за дитиною доглядати ні шанувати свою дружину.
    Я вже писла в якійсь тему, що під час навчання мала знайомих, які не приховували того, що приїхали вчитись до Львова, щоб гарно вийти заміж і вирватись з рутинної роботи у селі. І для цього одним із найуспішніших методів була вагітність.
    Я собі слабо уявляю як можна відважитись на дитинку просто для того, щоб вискочити заміж. Дитина має бути наслідком і полодом любові, а не інструментом для достягнення своїх особистих цілей. Звісно що, своїх дітей вони люблять аж ніяк не менше, але все одно, вагітніти, щоб "захомутати" хлопаку, то є діло дуууже ризикове і невдячне.

5. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Пригадала ще один випадок все в тій же школі, як... хлопець .. "залетів", а точніше ""попав". Йому 16, а їй 21 було. Знову закохана тільки дівчина. Ну одружила вона його на собі, коли той закінчив школу. Погодився бо думав "про людське око" Молодий батько пожив рік з новою родиною і розійшлися. І жив з ними так: сварилися, гуляв... Не витримала дівчина і подала на розлучення. Від добра добра не шукають Особливо коли це побудовано, в таких випадках, не на взаємній любові.
    Або як ще кажуть в народі: "Насильно мил не будеш". Так і виходить.

Останнє редагування: 4 Липень 2011
  6. Orman

Orman Модератор-бомба

але ж вона дурне зробила. Що не бачила на власному прикладі що дитиною нікого не втримаєш?

7. Roxie

Roxie Галицька панянка

і ще знаю випадок коли дівчина залетіла від одруженого, щоб він розвівся з жінкою.. але з жінкою він не розвівся і та дівчина сама тепер виховує дитину..

і взагалі - спеціально "залітати" то підло.. будувати стосунки на брехні із самого початку - це те ж саме, що робити фундамент будинку із піску.. ну може навіть і одружиться той чувак.. може навіть із кохання, а не просто "про людське око", але все життя приховувати той факт, що вагітність була підступно запланована, а не випадкова все одно коли-небудь вилізе.. і як тоді будувати довіру в стосунках? як після того чоловік зможе довіряти своїй дружині, якщо вона обманула його в такій важливій справі??

коли справді кохаєш - обманювати не будеш.. а якщо вирішила обманути, і таким чином вийти заміж - то не кохання.. то якась манія..

8. hrystusja

От власне! Вийшло так, що наступила на ті ж граблі, що й її мама.

9. Venezianka

Venezianka New Member

З боку дівчини - це нечесно. Якщо люди зустрічаються довгий час, планують весілля, і тут так сталося - це одне. Але коли обманюють про "безпечні" дні, і мовчать по 2-3 місяці вагітності - це друге.
    Хіба сім"я, побудована на обмані, буде щасливою?
    Я зі своїм першим коханням (нам було по 19) тому і розійшлася, бо його мама боялася, щоб я його по-зальоту не одружила на собі, і пиляла його постійно. Я і не думала таке робити, хотіла закінчити навчання. Але то ж сільські поняття....
    Маю багато знайомих жінок, які мають чудових діток, яким ніякий "зальот" не допоміг втримати хлопця, вони так і не одружилися.

10. likeangel

likeangel Member

мого знайомого одна жучка захамутала, сказавши що вагітна.....зіграли величезне весілля, а через тиждень вона сказала що помилилась....:8: то як же можна помилятись з 3-4 місяці?:confused:
    зараз вона насправді вагітна.....та які там стосунки тепер я не вкурсі:confused:

11. Raven

Raven Мама малятка

Ящо вагітна, то якісь точно є, а решта - час покаже.

Останнє редагування: 4 Липень 2011
  12. Siania

Siania Love Life

Це дуже підло і по-дурному.
    Те саме, якби хлопці спеціально вагітніли дівчат аби втримати. Може людина ще не готова стати батьком/матір'ю, є ж якась довіра у стосунках, я цього зовсім не розумію.:connie_pull-pigtail
    Якщо це сталось випадково - інша справа, але такі злі помисли - нема кохання в людини що так робить.

13. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Маю одну знайому, яка завагітніла щоб втримати біля себе хлопця не з бідної сім'ї, скажем так. Але до добра звісно це не привело... Зараз вже розлучені. Дівчинці 3 рочки. Тато забирає малу інколи, забезпечує. А у мами за той час змінилось вже кілька "чоловіків". І хіба та дитина винна? І незнати скільки їй ще прийдеться мати "татусів"... Бо мама вчить дівчинку всіх називати тато. Бо й сама певно надіється що кожен наступний вже останній. Сумно...

Як на мене, то дитина ніколи не втримає чоловіка в сім'ї.
    А вийти заміж, щоб потім розлучитись...і кому це потрібно?:confused:

14. olerusya

olerusya sweet candy ;)

оце стопроцентна правда! якщо стосунки і так не міцні - то поява дитини тільки погіршить ситуацію, на жаль... знаю море таких випадків, а от протилежного - жодного...:girl_sad:

15. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Знаю одну жіночку. Перший раз завагітніла, з тим парубком вони вже давно зустрічалися і мова про женячку була, але вони не одружилися і вона зробила аборт. Потім вона вийшла заміж, знову ж таки по зальоту, і довго вони разом не прожили, може трохи більше року.

16. Orman

Orman Модератор-бомба

нє не "вийшло", вона ті граблі сама змайструвала, а потім на них стала ...

17. hrystusja

і до речі часто так буває. В мене є кілька таких знайомих прикладів.
    Людина яка виросла в неповній сім"ї, без тата, який їх кинув, настільки фанатично хоче мати чоловіка біля себе, що задіює любі методи. Тільки результат виходить зовсім не на користь щасливої сім"ї, а навпаки...
    Пригадую, як вона казала -"Інакше він на мені ніколи не жениться, а я хочу, щоб він був поруч".

18. Materynka

Materynka Well-Known Member

Читаю тут різні історії, і знаю на прикладі ще одну. Ну не збирається хлопець одружуватися з дівчиною, може й не має до неї почуттів. Вона ж думає, що у них взаємне кохання, вона залітає, і хлопець змушений одружитися. Так і живуть. У всіх по різному: хтось до пори до часу, в когось може просинаються якісь почуття...

19. La esposa

La esposa Moderator

Знаю випадок "вийти заміж щоб залетіти" :)

жінка з вищою освітою, успішна, розумна і зовсім розчарована в чоловіках, захотіла мати дитину від "породистого" чоловіка - гарного, як голівудський актор, але тупого і недалекого хлопа з села. Зробили велике весілля про людське око. Зараз вагітна, діло йде до розлучення. Все свідомо, узгоджено і цинічно.

капець повний.

20. Venezianka

Venezianka New Member

А якщо дитина успадкує не його красу, а тупість і недалекість???