Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж ще ні одного мужчину не вдалося втримати дитиною. Тут деякі дівчата без дітей, ніяк не можуть особисте життя владнати, а таким чином дуже сумнівно буде побудувати сімейне життя. Тим більше я вважаю, що кожна жінка, варта того, щоб на ніій одружувались через кохання до неї, а не чрез "зальот". Друге діло, коли молоді люди планують весілля, а ще й по ходу виявляється, що кохана вагітна.
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж А моя знайома так дуже-дуже хотіла заміж і ніяк немогла вмовити свого коханого при том що 3 роки зустрічались! Але вот вже завагітніла і на кінець одружились! Але мені цікаво яке буде майбутнє!
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Одружити чоловіка на собі,який не хотів женитись,та ще й під таким тиском-то потім оного чудового дня можна почути :"радуйся,що я взагалі на тобі женився!"Окільки загнаний в кут чоловік- то тяжкий трафунок. Тим більше,що зальот завжди вважався жіночою-проблемою, а чоловічою-милістю. І кому воно таке потрібно-"одолженіє" на ціле життя?
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж в мене є знайома, котра завжди говорила, що вийде заміж тільки за багатого і мало того, буде йому зраджувати. Йшли роки, а вона не то шо заміж не йшла (не було за кого), але й коханців на дорозі й видно не було. Ще через декілька років, дівчина стала самодостатньою, за допомогою батьків жила сама в обставленій по останній моді квартирі, працювала сама на себе і нарешті почала зустрічатись з кавалером. За одруження він навіть чути не хотів, а роки в неї все йшли. Так вчіпилась за нього, хлопака не приглядний, отримує не високу зарплату, ше й з таким характером, шо й ворогу не побажати. І от залетіла вона, і тільки тоді, вони розписались, при чому в районному загсі (який для неї був завжди признаком бідності)
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Знаєте, колись нам викладач розповідав історію. Одна його студентка заявила, що коли вона захоче заміж, то це не проблема - напоїти хлопця, і буде привід одружитися. Так в її житті і сталося, женила таким способом вона на собі хлопця, тільки коли через рік її наш викладач зустрів - чоловік з нею розвівся, а вона залишилася сама з дитиною... Дівчата, не жартуйте з такими речами, мало того, що собі життя згубите, ще й гріх перед дитиною будете мати, що без батька росте...
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Для кожної є своя дорога. І не виключено, що комусь таким чином дійсно вдасться влаштувати своє особисте щастя Знаю випадок, коли чоловіка мало не насильно одружили з дівчиною, яка сохла за ним, а він її категорично не хотів. Минуло вже більше десяти років. Розуміння, повага, троє дітей. Слово любов не кажу. Воно не є визначальним. А знаю ситуації, коли зустрічалися по 6-7 років, всепереможне кохання тощо. Фінал - півроку в шлюбі ледь витримали... Колись бачила по телебаченню. У людей на вулицях питалися, чого вони хочуть побажати близьким. І один чоловік побажав своїй дитині, дівчинці восьми років, щоби одружилася з нормальним чоловіком і була щасливою. Не кар"єри і не добробуту, а лиш сім"ї нормальної...
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж як на мене, це просто несправедливо стосовно чоловіка. тут хтось говорив про те, що чоловік, який не спішить одружуватися, егоїст. але якщо мамзель це аж так не влаштовує, то можна просто зібрати валізу і піти геть. може кавалер і одумається ) а свідомі "підстави" деколи закінчуються сумно. одна знайома баришня дуже хотіла вийти заміж за свого кавалера - тюхтія, але з багатими батьками. от вона йому і влаштувала "сюрприз". хлопець вже й радий був би одружитися, а батьки стали рогом: одружишся - залишимо без спадку. він подумав і вирішив, що дітей ще настругає, а без батьківської підтримки не проживе. а оскільки баришня дитя без батька виховувати не хотіла, то її авантюра завершилася абортом. так що цей номер не завжди проходить.
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Дорогі дівчата!Я переконана,що КОХАННЯ розставить все на свої місця.Але за умови ,що воно-ВЗАЄМНЕ!!!(це дуже важливо)І тоді вже не потрібно кожен день ламати голову над тим,яку би то вибрати позу,кімнату,день....щоб вже точно сьогодні залетіти.
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж В мене є знайома, яка залетіла в 15 і вийшла заміж, зараз її сину 18 років, а вона єдина жінка в житті свого чоловіка. Їх сім"я для мене є якимось певним прикладом (вони досих пір плекають одне до одного теплі почуття і рідко коли сперечаються)! і таке буває !
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Ну, та чого ж має не бути. Багато пар одружуються по такій вимушеній причині, як вагітність дівчини. І що? Та хіба воно про щось говорить, чи якесь має відношення до майбутнього спільного життя? Тут головне, щоб кохання було взаємним. Моя співробітниця мала хлопця, зустрічалася з ним досить довго, як вона сама казала всю молодість. Причому двоє були вже не зовсім молоді, але хлопець не відомо по яких причинах не одружувався на ній. Він теж працював з нами і наші співробітники, особливо ті жіночки що постарше, часто питали його чому він не жениться. Відповіді були різні: то власного житла нема, хоч воно в їхньому випадку і не світило, то грошей мало. Не знаю доки б те все тривало, якби вона не завагітніла. Отак напевно дійсно завагітніла, щоб вийти заміж. Вони одружилися, ну ніби живуть не погано. Інколи очікування майбутньої спільної дитини може бути поштовхом, щоб узаконити стосунки. ---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ---------- Інша звичайно річ, коли дівчина спеціально вагітніє від хлопця, який до цих пір не мав з нею ніяких серйозних стосунків і таким способом хоче його на собі женити. Це підло.
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Сусідка мого коханого спеціально завагітніла від свого хлопця, але в цьому випадку для мене то було дещо дивакувато, пояснюю: вони зустрічались рік, збирались одружитись, але не вистарчало грошей на весілля і хлопець хотів поїхати на заробітки на місяць-два, то дівчина, як вона пояснювала, завагітніла від нього,щоб він часом не передумав поки на заробітках буде:8: Взагалі не розумію тих дівчат, котрі вагітнію щоб одружити на собі хлопця, якого практично не знають, але в цей випадок - загадка для мене ( точніше поведінка дівчини)...зараз мають хорошого синочка, живуть ніби не погано. Різні випадки бувають, і в кожному є своя причина, але чи гідна та причина такого поступку?
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Знаю одного хлопця, який одружуватися збирається лише тоді, коли дівчина завагітніє (при чому випадково), інакше він не бачить в тому сенсу. Мав дівчину з якою зустрічався 5 чи 6 років, вона його покинула, бо так не хотіла. Він важко переживав цей розрив, але далі притримується тої ж думки. Ми якось йшли разом додому (далеченько було йти), бо нам по дорозі+ добре його знаю (разом працювали), то говорили з ним на цю тему,то він і надалі збирається одружуватися лише "по зальоту". А коли я в нього спитала, що якщо завагітніє якась випадкова дівчина "на одну ніч", то що він буде робити, то сказав, що не знає...Не розумію я таких людей... Може колись дасть Бог на розум.
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж В мене в родині одна жінка дуже багато років тому, таким чином одружила на собі хлопця, який до того ж мав взяти шлюб з іншою. Вони навіть не товаришували, так просто був раз секс за клубом. Дівчиною моя родичка була дуже не гарна, а заміж треба було йти. Скажу так...винні тут обоє, що він, що вона. Їй не треба було вагітніти від зайнятого хлопця, у і йому навіщо було скакати в гречку, коли в самого весілля було на носі. Результат... Одружилися, вірніше його заставили силоміць це зробити, бо то село і що люди скажуть. Пройшло вже понад 30 років...3 дітей, онуки...а життя...це і життям важко назвати. Він почав сильно пити, п"є і досі, нічого не робить по господарству, має коханок...Можливо така плата..не знаю.. Тут одна річ є, якщо одружений силоміць, то щастя в таких сім"ях рідкісний випадок. Нажаль.
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Якщо чоловік не хоче одружуватися, то і вагітність його не заставить цього зробити. А інколи саме вагітність є тим добрим поштовхом до усвідомлення чоловіком потреби у сім'ї.
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж мала колись знайомих одних. зустрічались довгенько, хлопець сказав, що не одружиться з дівчиною, хіба, якщо вона завагітніє. завагітніли, одружились. і дівчина до дитини ставилась, як до "клею", котрим коханого приліпила, ну а про ставлення хлопця до тої дівчини після одруження важко навіть говорити. Впринципі, противно на таке дивитись, неприємно, якось все з ніг на голову.
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Мені здається, це поганий спосіб вийти заміж. По-перше, є небезпека, що молодий чоловік не одружиться взагалі, і дівчина стане матір'ю-одиначкою. Набагато спокійніше вагітніти вже від чоловіка. По-друге, сам факт заміжжя по зальоту не гарантує нормального сімейного життя. Тобто тут, по суті, все вирішує дівчина, не надаючи хлопцеві право вибору, ставлячи його перед фактом. Знаю одну історію, коли дівчина 17 років з села спеціально завагітніла від міського хлопця 18 років, який на ній вимушено одружився і забрав жити до своїх батьків у місто. Народила сина, але сімейне щастя було недовгим: спочатку чоловік став гуляти по іншим жінкам, потім, коли син уже підріс, назовсім пішов з сім'ї.
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Мій знайомий мусив залетіти з своєю дівчиною, бо батьки не давали йому одружуватись, казали що молодий ще (йому було 22 чи 23, а всі чоловіки в його сімї одружувались біля 30).. але то трохи інший випадок - тут "зальот" по взаємній згоді був )))
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Такий "зальот" був і у моєї двоюрідної сестри, А я стала щасливою хресною мамою після такої "угоди", та попри все я не вважаю цей метод, якщо можна так сказати,хорошим...
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Це я б сказала і досить ризикований метод. Може бути, що пара довго зустрічається, хлопець і в коханні клянеться і женитися обіцяє...а тут бац і дівчина, щоб пришвидшити процес вагітніє, а парубок "от нєожиданих обстоятєльств" дає дьору...і ніякої любові і женячки.