Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж А яка різниця спеціально вагітніли чи "випадково"? Якщо люди хочуть залишити дитину, то залишають. Якщо при цьому достатньо мудрі, то не виясняють хто де що...Для "цього" потрібно двох... А якщо потенційний чоловік ше сам дитина, то ітак втече. І йому буде всеодно що дівчина там думала-мудрувала, щоб його втримати
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж тому що з такою підступною партнеркою неможливо жити в подальшому ..імхо.. бо якщо по зальоту але дівчинанормальна то все може бути..а якщо сімейне життя починається з підступу зради обману і тд і тп..це безнадійно... негоден з вами він може втекти тільки із-за самого вчинку..тобто він міг би бути не проти якби "так сталося" випадково...але його може обурити сам факт підлості зради обману... можливо я неправий ..це особисто моя думка..
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Нуу...якщо дівчина дуже хоче захомутати хлопця, то вона і не зізнається, що щось там мудрувала, якщо на то пішло. Так що хлопець і знати не буде А втікати втікають різні...Мене таке "щастя" минуло і ся тішу досі. Треба добре знати, хто є хто
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж можливо ви і маєте рацію 6-) хоча не завжди все можна приховати навіть таке інтимне... на жаль...
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Ніколи не зрозумію жінок, які роблять це навмисно! Якщо вийшло випадково (тобто, таке не буває випадково, але... грубо кажучи), то ще півбіди, обоє винні. Але, як жінка може додуматись до такого, вона ж насамперед МАТИ, яка ставить під великий ризик життя власної дитинки, життя дитинки в БЛАГОПОЛУЧНІЙ сім'ї. В більшості випадків життя в таких пар не складається (добре звичайно як все навпаки), тому це просто повна безвідповідальність, а відповідаєм то ми за свою дитинку, більше крім нас в неї нікогісінько. ЦЕ чистої води егоїзм.
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Різниця велика. Бо де замість повної і цілковитої довіри в парі з.являється така нечесність (ну таким чином же обманюють другу половин, що не кажіть), що на таких стосунках можна збудувати? Який фундамент, така будівля -на чому стосунки (чи таки сім.ю) збудують, така вона і буде.
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Дитина - у бцдь-якому випадку щастя. І розумні люди не будуть розбиратися чи навмисно була вагітність чи ні, а що коли дівчина все спланувала то хлопець менше дитину любити буде? Так дитина ж вже в утробі матері. Чи він менше буде любити свою дівчину/дружину? А якщо у неї були на це обєктивні причини? Скажімо за станом здоровя радять родити чим скоріше, а хлопець не планує поки дитину, або сама дуже хоче власне від коханого дитину мати? Завжди можна обвинуватити людину в егоїзмі, але якщо людина свідомо хоче продовжити свій рід і має сильні материнські почуття, то нехай. Чи роками чекати, поки коханий "зважиться"? Я вважаю, що в першу чергу жінка народжує для себе.
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Зі мною в пологовому лежала дівчинка,інакше не скажеш,їй 19 років,захотілося тій дитині заміж,а мама не впускала,то вона вирішила залетіти,хлопцеві 24,обоє такі ше дитячі...де їм діти виховувати. Ну,завагітніла,зробили вісілє,добилася свого,а про дитинку,якось не переймалася,шо то тре берегтися,шо на даний час легко виносити і родити здорове,то рідкість. І от на 30 тижні поступила з передчасними родами,але якось стримали,поприписували кучу крапельниць і ше всякого скріплюючого,сказали ліжко-туалет-ліжко,а воно мале дурне гонило по роддомі,через 4 дня вродила дівчинку,не стримали 1460г і казали молитися. І шо тут скажеш...де ті діти пхаються,шо хорошого добилася,де відповідальність. Надіюсь,шо з дитинкою все буде добре.
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж М да! Така дитинка має шанси вижити, але прийдеться їй помучитись місяць під колпаком! А хто його знає чи воно повністю здоровеньке виросте! Не дай Боже комусь такого горя! За то що та дівчина розуму немає, прийдеться дитинці мучитись! Як в голові нема, то з дупи не візьмеш!
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Мартуся, то ще квіточки ...я недавно була на хрестинах, то там мама 17 років мала. І її батьки взнали, що вагітна за 3 днів до родів. Вона перевязувалась ....от-то жах.... Сама ще дитина.... А батькам не хотіла казати, бо поступити хотіла, і коли тій масі тиждень був, вона з нею до Львова їздила, заліки здавати ....от-то жах...
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж боже, то ж як треба перев’язуватись щоб ніхто не бачив? :eek: та дитина хоч здорова?
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Та виглядає на здорову, і дай Бог, щоб такої була ... "Мамуся" її вчиться у Львові, а сама не львівська, тому перевязувалась лише на вихідні.... Я , не розумію, ой, так сі стало, в нас буде дитина. Хоча, точно знаю, що якби зараз завагітніла, то та дитинка була б бажаною для нас двох, хоча й трошки передчасно, адже весілля в серпні. Ми з коханим жартуємо, що вже б зал не прийшлось віддавати Дитинка всерівно вже б після весілля народилась)
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Як на мене то є різні речі - вагітність бо так сталось, чи тому що дуже хотілось дитини і байдуже в шлюбі чи ні - і вагітність для того щоб вийти заміж (коли ціллю є саме весілля і статус заміжньої, а вагітність - спосіб досягнути цілі). Розумні люди так не роблять.ІМХО.
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж А як прокоментуєте підступність з боку хлопця, коли він обманним шляхом все робить для того щоб дівчина від нього залетіла і таким чином одружити її на собі? Це реальна історія.
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж От власне шо ви народите лише для себе ! Як на мою думку дитина повинна мати обох люблячих батьків і вона заслуговує ше від народження великої любові як від мами так і від батька! А залетіти лише для себе можна і це не обовязково шось мудрувати шоб хлопець одружився якшо хочеш дитину то залетиш і виховуй її для себе для чого хлопця дурити ( до речі я притримуюсь тієї думки що дитиною хлопця не привяжеш), а на рахунок того шо людина егоїст старається для себе(материнський інстинкт, продовження роду) є таке але тоді я рахую шо майбутня мама свідомо має оцінювати свої зусилля шо вона може лишитись і одна коли виховує дитину ( якшо вона то тягне то вперед) але моя думка дитинка має бути за згодою обох батьків! Додано через 7 хвилин Нічого дивного бувають і такі хлопці я рахую шо тут все від дівчини залежить чи потрібно їй таке? Прото треба знати яка в них ситуація чому хлопець хоче таке( чи так сильно її любить, чи думає шо тим він поможе собі і їй) має бути якась причина для чого то йому.
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Ось не можу я зрозуміти того бабського бажання мати штамп у паспорті. Скажіть мені люди добрі шо від того міняється. "Вже нікуди від мене не дінеться", таяк я не захочу жити з людиною мене нічого не втримає, а 3 грами чорнила розмазані по паперу тим більше. А жити заради дитини. Невже ми думаемо, що діти такі дурні, та вони вже в 3 роки свідомо говорять про шлюби і розлучення у дитячому садочку. обговорюють серіал "секс у великому місті", синяк під оком учієїсь мами і новеньку каблучку на руці іншої. ну я розумію раніше так було принято , це була ніби ліцензія на "Законний секс" , а зараз що. Мне дивують наприклад вагітні кобіти в церкві, які силою женять на собі хлопа і з надутими губками нагло брешуть, що будуть любити і підкорятися чоловікові- ага "ЩАААСССССССС" . А ще злить стереотип, що якщо хлопець відмовляеться одружаватися з вагітною то він "СВОЛОТА" . Ну маю я такий приклад . Кобіта вирішила завагітніти, затягнула хлопа у ліжко (ми ж це вміємо), він теж не опирався, а за місяць сказала що вагітна, ридми ридала, що вона то не планувала, що у дитинки вже бється серце тому аборт ні-ні, а ще вона добра християнка то тим більше. Що вона молода і тепер це поламає все життя ітд. На що отримала цілком конкретну пропозицію, правда не зовсім ту що чекала. Хлопець зобовязується визнати дитину, забеспечувати дитину повністтю , забеспечувати повністтю необхідним (!) маму усю вагітність і в разі якщо мама буде кормити дитину, весь час поки кормить. Якщо кобіта хоче виховувати дитину, то придбати житло але не кобіті, а дитині і бути опікуном майна до повноліття дитини, платити всю комуналку. Щовечора за виключенням відряджень і відпустки, відвідувати дитину, за умови відсутності у місті телефонувати. Поки дитина маленька найняти няню. Вихідні дитина знаходиться з батьком. Загалом повний пакет, але шлюбу не буде і жити з кобітою він не буде. Спочатку були крики верески, але по бабській дурі кобіта рішила, що за час вагітності вона таки "привяже хлопа". Не вийшло. Потім була спроба шантажу дитиною . Потім були сльози і крики я кормляча мама.... Як результат коли дитині було 1.5 місяці, мама заявила що їй треба відпочити і відправила дитину з нянькою до батька, де дитина вже 5 років, мама не зявлялася і не дзвонила. Хлопець за той час одружився, чекають 3 дитину. Колись та кобіта була моєю подругою. З хлопцем і його дружиною товаришую і зараз.
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж я от замітила,що найчастіше у всяких таких легковажних жінок,попри всю їх ненормальну поведінку під час вагітності і таке собі несерйозне відношення до дитини, родяться здорові і красиві діти. А в тих батьків,які стараються мати дитину,бережуть здоров"я заради цього, нічого, не виходить..
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж Таку ситуацію я спостерігала збоку. Вони 4 роки були друзями, ще й мали спільну компанію, в якій проводили достатьо часу, а коли вона розійшлась зі своїм хлопцем, то цей герой почав приділяти їй увагу не лише як друг, бо дівчина йому давно і сильно подобалась. Коли вони почали зустрічатись в нього ніби дах зірвало, він так закохався і за кілька місяців запропонував їй одружитись. Вона не відмовилась, але хотіла зачекати з таким серйозним кроком. Дівчинка ця красива, увагою хлопців ніколи обділена не була, а він дико ревнував, хотів щоб вона належала тільки йому. І вирішив пришвидшити цю процедуру. Дивно, але йому вдалось з першого разу. Мене завжди дивувала тенденція що бажані діти даються тяжче... Вона зробила аборт. В мене є принцип не судити людей, бо опинившись в їх ситуації, може бути що я б відреагувала не так як теоретично розмірковується...
Відповідь: ЗАЛЕТІТИ щоб вийти заміж 100%,іноді щоб народити БАЖАНУ для обох дитину батьки проходять через 9 кіл пекла. Але,що не кажіть,ніде в житті людей нема так багато чудес,як у народженні дітей - і безнадійно безплідні батьки,на яких всі лікарі і вся сучасна медицина так би мовити "поставила хрест", коли вірять - народжують. Але використовувати народження дитини у корисливих цілях - то жорстоко по відношенні до самої дитини. Торгуватися її життям,шантажувати одне одного "це і твоя дитина". Та дитина - це чудо,це продовження тебе! В першу чергу треба думати,як їй буде добре,а не як буде тобі.