Закрепи у немовляток

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем RoksanaVW, 24 Вересень 2009.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

Відповідь: Закрепи у немовляток

Дитина цілий день була абсолютно нормальна, а під вечір після годування вирвала, поблідла, 20 хв поспала і знову "фонтан", та паралельно какання. До речі какашки мали неприємний запах причому два дні. А потім все стало на свої місця. Може, я щось не те з"їла? Хоча притримуюсь дієти.:girl_sad:

2. marianast

marianast Well-Known Member

Тут важко сказати. Коли наш малий почав рідко какати я перелопатила купу літератури, зазвичай в грудничків оте "некакання" не супроводжується будь яким дискомфортом, а тим більше таким
    Але не факт, що у вашої доці власне "некакання", те що вона 2 дні не сходила ще не показник. Я б на вашому місці здала усі аналізи.

3. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

marianast, дуже дякую, за пораду, але підкажіть будь ласка, які саме потрібно здавати аналізи.Бо я з медициною на "ВИ"))

4. Maternity

Maternity New Member

Так от висновки по нашому експерименту: почала їсти я ківі, чорнослив і пити кефір. В результаті від чорносливу в туалеті сиділа я, а мацьопі хоть би хни, потім перейшла на ківі і кефір і їй таки це помогло. Ура тепер ми какаємо самі і скільки хочемо і як хочемо. Дякую мамам які дають корисні поради.

5. kolybeljka

kolybeljka New Member

З місячного віку почали какати раз на 4 дні, переживала і ставила дитині гліцеринову свічку. Почали їсти у 4 міс печене яблучко- нічого не змінилось, зараз майже 6 міс , крім яблучка і ГВ нічого не їмо, какаєм самостійно раз на 5-6 днів, дитина активна. Вирішила не пхатись зі своїми свічками.

6. natorella

natorella Well-Known Member

а чого ж оселедця не дали? зразу б пронесло
    а ви так легенько - яблуко печене в 4 місяці

7. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

це ще нічого, моїй сестрі дитячий лікар (ще й родичка) 2 місячній дитині таке порадила :girl_devil:

8. Dybljanugirl

Dybljanugirl New Member

в доці теж були періодично закрепи до року часу, до пів рочку ми були виключно на грудному вигодовуванні тому старалась їсти буряк, чорнослив, пити кефір, чесно кажучи не помагало, донечка какала раз на 2,3,4 дні, декілька раз допомогла груша яку я зїла а потім ми чекали прикорму думали ситуація зміниться - печені яблучка не допомагали, бувало що дитина не какала 5-6 днів, декілька раз мусіла ставити клізму так як нічого не допомагало а з лікарських препаратів нічого не хотіла давати, хоча знаю що клізма це теж не добре, пізніше трохи помагав червоний бурячок і соки з яблук, абрикос, слив.
    Після року моя донечка почала какати кожного дня, рідко через день але консистенція как твердувата деколи ще й досі бувають "горошки", незнаю чи треба з цим щось робити маю на увазі аналізи якісь здати чи то просто схильність до закрепів .
    Дівчата можливо хтось щось мені порадить, буду вдячна.

9. olangel

olangel Well-Known Member

Малий вже 3-й день не какає... Я би не нервувала б, але малого це турбує, а прийшли з прогулянки, а в підгузнику твердий, як камінчик шматочок.... Дала малому яблучко, а потім ще води напився, мало б допомогти.

10. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

А як у вас з прикормом?

11. olangel

та нічого нового не було....кашки, яблучка, печенька, це кожен день гамцяє. А може від сірого хліба закрепити?

12. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Навряд. Можливо, переборщили з кількістю.

13. olangel

Та нє, більши ніж завжди не давала(((
    Сьогодні так ще і не покакав, хоча зазвичай з ранку какає. Може свічечку поставити, щоб пом'якшило?

14. olangel

Ураааа!ми покакали! :) дала в обід дуфалак 2,5мл і пійшов процес пукання)))) покакав ввечері, не тверденьким, але вонючим....(соррі за подробиці :) ) от тепер не знаю, чи то дійсно закріпило, чи то я себе накрутила....

15. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

В мого теж якісь не зрозумілі закріпи я перестала давати прикорм то на третій день какав аж три рази останній раз як в немовляти молоко непереварине вийшло(то було вчора), а сьогодні знов ніц що з тим робити:girl_in_dreams:

16. olangel

Та з прикорму їсть яблочко, гречку, кукурудзянку...від цього точно незакріпить...сьогодні каканув трощечки
    Може то теж тільки на молоко перейти?

17. natorella

печенька кріплять ше й як
    а яблука куплені?

18. olangel

марія сильно кріпить, навіть 1шт в день?((((
    А яблука в провіриної тьотки...

19. natorella

всього 1? нє, лодна певно нє. ну так буває. ШКТ починає працювати - пробує по-всякому

20. olangel

ну максимум 2шт...більше не давала, як раз по причині, що боялась на початок шлунок нагружати...
    та поки такого твердого нічого давати не буду, нехай внормалізується всьо у малого.