Закрепи у немовляток

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем RoksanaVW, 24 Вересень 2009.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Закрепи у немовляток

не треба злитись на себе, треба кинутись того ровера і робити вже так, шоб дитині ніц не пхати

2. Nana11

Nana11 аспіранточка

та я і не писала шо в нас з цим проблеми, я коли починає тиснутися згинаю ножки і висаджую над підгузником, дуже дієво....хоча це і логічно, дорослі ж теж лежачи не какають.
    мамі можна їсти, в твоїй ситуації не зашкодить...
    Мені здається що якшо доця твоя таки тиснеться то вона до трбочки ше не звикла так як ти думаєш, але їй потрібно просто помякшити стілець шоб їй було легше, їж багато овочів і фруктів, не їсти мучного, рису, шоколаду взагалі такого всього шо кріпить. Ну і буряк, кефір, і навіть ківі - твоє всьо....думаю має все налагодитися.

3. Virginia

Virginia Well-Known Member

А ми покакали!!! Просто так собі лежали без пампіка і какали. Перед тим я трохи погладила животик (не думайте, що я раніше його не гладила) і попросила в нього шоб він покакав:) потім на секунду відвернулась, нам вже "ціла купа" сюрпризу... і так 4 рази!!! Не памятаю коли останній раз була така щаслива:radist:

4. tsebenyak

tsebenyak New Member

не бійтеся не привикають вони до трубочок- коли дитина пукає то краще трубку вставити і вона покакає- мені та трубка бола дуже помічна! з 4 міс почала сама какати але мало я запихала трубочку вона пукалаі витягувала її і все само виходило - просто така собі допомога була. коди почала давати неріне - то і з каканням все врегулбовалося! повірте краще трубочка ніж щоб какашки кисли в дупці- від того в дітей алергіївиникають!!!!

5. Dolche

Dolche Well-Known Member

Для мене запорчик малої став першою проблемою в дитинки. Мала вперше не какала 4 дні і ми відразу зробили трубочку. Потім знову і знову.... І так кілька разів. А потім зупинились і я побачила що через 3 дні на 4-й мала покакала сама. І так було до 2 міс. Тепер какаємо один раз у 2-3 дні (інколи щодня). Малий так само. І я тепер не заморочуюсь над тим,головне їх то не турбує. Добре що какає так. А з часом думаю налагодиться той стілець :)

6. evgenka

evgenka New Member

а в нас закрепи почались ровно в 2 місяці, трубочкою не користувались, вважаю то насиллям над дитиною, як тільки почали пити водичку - закрепи одразу минулися, наразі ніяких проблем зі стільцем немаємо

7. marianast

marianast Well-Known Member

Те, що дитина не какає і закреп не одне і теж. В нас та сама історія - какаєм раз в тиждень, пукає малий постійно, почуває себе нормально. Тиснеться часто, але без плачу і т.д. Цікава інформація по темі

8. Virginia

А ми дуже цікаво вирішили проблему некакання. Я саджу малу в автокрісто і вона зразу починає тиснутись і о чудо какає. Скільки б я її не садила вона тиснеться:) Видно в такій позі їй найкраще виходить. Дівчата, пробуйте висаджувати дітей. Моїй ні моя дієта не допомагала, ні масажик, какала коли хотіла і все.

9. Natalya

Natalya Well-Known Member

6-й день некакання... Вчора були на огляді, лікарка порадила "Ентерокінд"... Але дитина абсолютно не виглядає стурбованою ситуацією, що склалася. Чекаємо...

10. Natalya

У кого вистачало терпіння більше ніж на тиждень??? Поділіться досвідом.

11. Virginia

Я чекала більше ніж тиждень, на 8 день мала покакала, як ні в чому не бувало...
    Потім какала раз 3-4 дні, потім через день, а тепер по 2-4 рази на день.

12. Natalya

Зранку сталося те саме :) То я певно піддалася на провокацію наших лікарів і почала нервувати.

13. Kvakywa

Kvakywa Member

Порадбте, пліз!!!!
    Моїй маленькій принцесі 4 місяці......і час від часу бувають запори, може не какати 5 днів, потім приходиться і ставити клізмочку.....неприємно то все!!!!!
    В одній книжці прочитали, що коли діти починають сідати, ходити і лізуть в них зубки то таке буває.....
    Лікарі кажуть що то норм...треба ставити клізму....
    в кого було щось подібне, що робили?

14. sani

sani New Member

ми не какали до 8 днів, якщо дитина на ГВ і почуває себе добре, то значить що "безвідходне виробництво" мамине молоко все засвоюється :)

15. arkka

arkka Well-Known Member

саме так нам сказала дільнича педіатр, коли я переймалась, що моя місячна дитина какає раз в день, а деколи і рідше...один раз було раз в 6 днів, нічого не робила (хоча переживаючих порадників було багато) на шостий день дитина нормально сама покакала.

16. Virginia

класний у вас педіатр, нам сімейна казала на 3 день ставити друбочку і тиждень давати дуфалак.

17. byrymm

byrymm New Member

Можу таке порадити. Звісно якщо ви вже на догудовуванні, з 6-ти міс. якщо є закрепи, нам спочатку будь-яке кисле, сире, зелене яблучко перетерте помагало, а коли і яблуко не давало результату - манюнький кусочок ківі - і через години 3-4 всі проблеми з каканням вирішені, на два тижні я забуваю про запорчиг))

18. tsebenyak

tsebenyak New Member

дівчата!!не слухайте- дитинамає какати хоч раз в день!!! навть якщо її не турбує нічого!!!! кал все рівно утворюється після їжі і гниє все в середині!! попробуйте ви не сходити 4-5 днів в туалет яквам буде!! а потім в старшому віці від чого алергії в дітей і висипки невідомо!! а от від того що дитина не какає і то все всмоктується в організм!! ми какали черезтрубочку як самі не могли - навітьякщо сама 1 раз покакала то на ніч ставила трубку і ще багато докакувала доня!і в знайомої таке саме -зараз 7 міс ходим на горшок какати 2 рази в день- і наніч обовязковостараюся все зробити для того щоб покакати!1 попробуйте неріне давати дітям- доситьдієве!!

19. natorella

natorella Well-Known Member

ото вже, прочитають останні 2 слова і починають мудростями сипати
    порівняли тепле з м*яким

20. nattsol

nattsol Well-Known Member

в мене таке після пологів було, минулося без наслідків (без усяких гемороїв і т.п)
    а відколи вважається нормальним какання через трубочку? :girl_crazy: