Закрепи у немовляток

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем RoksanaVW, 24 Вересень 2009.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

@Marigold а ти води достатньо п'єш?
    Щось за ці дні було нового в їі раціоні?

2. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

@Vittoriya півтори літри максимум. А як може моє пиття на то впливати? Я ж їй окремо пити даю. Нове, гм, хіба сметана, на кінчику ложечки в день.

3. Vittoriya

Дуже може, ну принаймні життя показує, що якщо мама мало п"є, то в молоці буде менше води, одже недостатньо дитині попадатиме води. Якось так. Води сирої власне пити треба

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Marigold

Ну ок, але воду я й раніше так само пила, а такого не було :sad: Але все одно збільшу обєм раз так. Хоч я далі не розумію чому так сталось, бо в її раціоні стільки сирих овочів/фруктів. Плюс мене нічо не мучить, я ходжу нормально і щоденно.

5. Vittoriya

Може їй забагато? Сирі овочі можуть бути важкі для перетравлення.

6. Marigold

Я вчора з переляку і жалю до дитини дала їй протягом дня цілу сливку, четвертинку ябка, десь на палець товщиною моркви і помідор, то ми сьогодні зранку покакали (немааало) і вдень (теж багатенько) такої гарної комфортної консистенції. Ото очиститься. Тепер буду нажимати сама на воду, щоб до такого не доводити.

7. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Можливо просто перебудовується шкт.

8. svoybox

svoybox Well-Known Member

в темі "харчування годуючих мам" не раз обговорювалось, що раціон мами на "жирність" молока не впливає, чи "жирність"молока і "густина" різні поняття? просвітіть

9. Vittoriya

Ну але ми не про жирність говоримо. Вода необхідна кожній людині. Молоко на 90 з чимсь процентів складається з води, якщо мама п'є мало води, то цілком може бути тої води менше в молоці, не тої ж води, що мама п'є :), а прост як рідини в організмі замало, то це ж логічно

10. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Пшоно може кріпити.
    --- дописи об"єднано, 21 Вересень 2015 ---
    Вже відразу тут і спитаю а сирі овочі фрукти коли можна давати. Нам 9, то хіба яблучко трохи йому шкрабаю. А все решта в пароварці. Може то дійсно треба більше сирого давати?
    І сливки вже можна?

11. Suzi

Чому тут? Це питання з теми догодовування.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. KAPUCHINKA

Ну бо мені треба знати що саме давати щоб какав добре. Воно якось в тему про годування не дуже.

13. Suzi

То напишіть спочатку що саме дитину турбує (і чи турбує щось дитину), можливо не в харчування питання.
    --- дописи об"єднано, 21 Вересень 2015 ---
    Можливо забагато. Забагато не продуктів, а в принципі кількість прикорму. Не згідно норм, а власне для цієї конкретної дитини.

Останнє редагування: 21 Вересень 2015
  14. KAPUCHINKA

Ви маєте наувазі завеликі порціі? Та не думаю. Імо раз в день ( прикорм ) ну ще яблучко печене в обід часом. Порціі ніби не великі. Якщо брати стандартне горня то десь, напевно, четвертина.

15. olenachyzho

olenachyzho Well-Known Member

моя доця 1.5 місяця 2 дні вже не какала ,газики відходять добре.

16. KAPUCHINKA

Дівчпта, я знов сюди. Не какає четвертий день, але добре пукає. Що робити? Чекати ще? Скільки?
    Я вже і буряк і воду і хлвб, тільки два кусочки на день і овочі, і всеодно отак. Хоча може то треба більше часу.
    Нам 9 міс.
    --- дописи об"єднано, 24 Вересень 2015 ---

17. Suzi

Поки не сходить в туалет. Якщо дитина пукає, і її нічого не турбує, почекайте. Чи трубує її?
    Ви вживаєте чи дитина?

18. Vittoriya

Ми з початку прикорму какаємо раз в кілька днів і ніяка вода, буряк і ще купа всього мені не допомагає. Зрештою я змирилась :). Какає на горшок, я помітила, що їй так краще, ну та це й не дивно, кому ж добре какати в памперс, сидячи на ньому.

• Подобається Подобається x 2
  19. KAPUCHINKA

Та, виглядає, що не турбує.
    Я вживаю. Малий ість тільки печене яблучко, і в пароварці кабачок, гарбуз, моркву і дуже рідко картоплю. Я собі думаю, може той прикорм дуже ріденький+ гв , то може він не має чим покакати, бо пісяє досить багато.
    --- дописи об"єднано, 24 Вересень 2015 ---
    Я теж горшок купила, будемо пробувати. Мене просто налякало, що кілька днцв тому він не міг покакати і вже на другий день мучився, тужився, плакав. То аж свічку ставили, бо дитину то мучило. Не хочу знову тих свічок, а боюся щоб не повторилося.але поки чекаю може якраз покакає.

20. Suzi

Якщо не турбує дитину, то і Ви не турбуйтесь. Якщо буде дитину турбувати - спробуйте відмінити прикорм зовсім - на 2-3-4 дні , але напишіть мені в пп тоді.

• Подобається Подобається x 1