Загинув Кузьма Скрябін

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Нікуся, 2 Лютий 2015.

1. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

2. octavia

octavia Well-Known Member

Дуже влучно хтось написав в ФБ
    Скрябін не помер ,він просто пішов давати концерти Небесній сотні!

• Подобається Подобається x 21
    • Погоджуюся Погоджуюся x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  3. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

або
    він пішов до Бога особисто просити про мир в Україні
    Важко... я не фанатіла але в його піснях були завжди простота і правда, яку хочеться чути...

• Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Marmulyda

Marmulyda Люстрація модераторів

Не буду писати як боляче, як сумно, яка це несправедлива смерь в Кузьми...Бісить одне та породжує в мому серці ненависть до інших псевдопатріотів музикантів.Іздять бабки косять "концерти" бо "ми несемо мир і любов". І живенькі з долярами сплять в теплих ліжечках. Чи хто з них щось зробив? Білик ? Пономарьов? інші "зірки" . А правда лиш одна він був теж солдат але на своєму фронті, він сідав і їхав до солдат, які були в лікарнях, писав пісні які мають свою мету.Він казав ,це наша країна, наша бідна згвалтована УКРАЇНА!!!! Народ втратив не співака а голос совісті. Краще послухайте "Suka viJna" і "Лист до президента" ...гостро.А влада не любить...сумніви є.
    Для мене він завжди живий.
    Такі пісні не пишуться просто з повітря.

• Погоджуюся Погоджуюся x 13
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 5
  5. Gajka

Gajka Well-Known Member

Як розповів журналістам мер Львова Андрій Садовий, дуже багато людей хочуть попрощатися з Кузьмою. Тож сьогодні о 9 вечора з Києва до Львова відправляється літак з політиками та представниками шоу-бізнесу. Поки нікого з публічних людей біля храму немає.

6. flame

flame невгамовний експериментатор

Святослав Вакарчук записав сьогодні кавер-версію на пісню "Мовчати":

Зовсім по-іншому сприймаються слова і зміст пісні.

• Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  7. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

показували в новинах біля церки Парасюка і Руслану, на вулиці вроді ще було світло..Напевно приїхали одні з перших попрощатись........

8. Gajka

Gajka Well-Known Member

Теж бачила їх в церкві. Але процитувала, що знайшла.
    То вже не буде далі онлайн трансляції?

9. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

У церкві були Руслана, Дзідзьо, Лесик. Ніби з відомих більше нікого. Біля Андрія була його дружина і мама (швидше за все). Це я маю на увазі вже після панахиди, в той час, коли почали пускати до нього людей.
    А літак з друзями з шоубізу і ін.відомими людьми мав прилетіти з Києва о 21 год.

Пісня Руслани і її чоловіка - реквієм присвячений Кузьмі - просто надзвичайна...

Я щойно передивилась відео Світського життя з Кузьмою в Барселоні. Ну неперевершений позитив і балагур, такий дорослий хлопчисько, дійсно батяр. Таким і залишиться назавжди.

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Подобається Подобається x 3
  10. Materynka

Materynka Well-Known Member

Зараз дивлюся в новинах про похорон і на очах сльози. Він був таким простим, мабуть тому таким рідним кожному з нас

• Погоджуюся Погоджуюся x 13
  11. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

тільки що з центру... людей не меншає взагалі, а навпаки- тільки приходять....
    половина церкви у живих квітах і вінках...
    Бачили Вірастюка і Бебешка недалеко від церкви...
    ..

• Інформативно Інформативно x 3
    • Корисно Корисно x 1
  12. Magnoliya

Magnoliya Well-Known Member

На відео видно було ще Левка Дурка і якщо я не помилилась то Влада Ряшина.

13. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

Вже який день не можу прийти до себе від цієї звістки.... Так важко це усвідомити і прийняти... Його відхід... Коли бачу його життєрадісні і такі по-справжньому щирі знимки в мережі, то просто крається серце... Коли бачу чорнобілі фото зі стрічкою - накочуються сльози і ... ступор? Як так? Я не вірю... Кузьма, як ми тут без тебе... Ти наче був другом кожного з нас.

• Погоджуюся Погоджуюся x 14
    • Подобається Подобається x 1
  14. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

і я з центру, людей дуже і дуже багато, ми стояли 3,5 години

15. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Ще були дівчата з гурту Анна Марія. Бачила в новинах. Ледве стримували сльози... І я теж. Світла пам'ять!

16. Buriko

Buriko Well-Known Member

Приїхали з церкви... Попрощались... Подякували, згадали, посміхнулись зі спогадів...
    Черга була до години часу, а о 2 було вільно. Сніг накрив ,ще в понеділок чорну землю, білим снігом.
    Йшли з малими додому, було світло, має бути надія...
    Сон не йде... Чому??? В такий тяжкий рік, такі тяжкі втрати...

• Погоджуюся Погоджуюся x 19
    • Подобається Подобається x 3
  17. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

а я хотіла піти, але не змогла...хоч і час був, і можливість. ну не змогла себе змусити. мої вдома дивляться відео з ним, пісні слухають, читають вірші про нього, а я тікаю... деколи закрадається думка

18. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

і я теж.....
    можливо, це і краще, що не бачила його таким....

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  19. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

і я не пішла....Можливість не дуже мала, хіба залишити чоловіка з дітьми, коли вони полягають спати, і їхати самій в центр.....але самій точно морально було б дуже важко там бути..Навіть не думала, що буде так тяжко і гірко, сама не сподівалась від себе, що зможу так ридати за людиною, якої не знала особисто.. Сльози котяться і перед телевізором і перед компом, а якби поводилась там у храмі навіть не знаю, тяжко....Для мене він назавжди живий, його музика, жарти, пісні, все залишиться в наших серцях...

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  20. GalkaSv

GalkaSv Active Member

я також не змогла піти, небуло на кого залишити діток, проте четвертий день сльози стоять на очах, встаю з думками про безглузду смерть такої світлої, щирої людини та лягаю з ними ж. Спочивай з Богом Кузьма. Вічна та світла тобі пам'ять (((((((

Останнє редагування: 5 Лютий 2015
    • Подобається Подобається x 1