Загинув Кузьма Скрябін

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Нікуся, 2 Лютий 2015.

1. I Love Ukraine

I Love Ukraine Well-Known Member

справді жаль.... не часто бувають такі пісні, які власне заставляють думати... задумуватися... Надзвичайно талановитий... Богом обдарований, ось такий талант....
    з ним виросло ціле покоління, тому його не забудуть, пісні Його будуть тішити ще довго !! :)
    сподівають радіостанції (особливо Львівська хвиля) виправляють цю помилку

зловила себе на тому що все що пишу все не те, все видаляю.... всі слова недоречні...

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  2. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

Пам"яті Людини
    Таких як ти у світі мало,
    Чомусь пішов ти назавжди,
    Вкраїна тобі вслід кричала Андрію!
    Зачекай! Не йди!
    Не покидай мене,благаю
    Хоч в небі ангели потрібні,
    Я сина кращого не маю
    Без тебе будуть люди бідні
    Не будуть правду їм казати,
    А ти на все свій розум мав,
    Їх будуть нищить, убивати,
    А ти як міг, їм помагав
    Вони уклякли на коліна,
    Перекосив обличчя страх
    В свічках палає Україна
    І молиться по всіх містах
    --- дописи об"єднано, 6 Лютий 2015 ---
    Такий ,як ти ,буває раз в житті,
    Простий, веселий дуже щирий,
    Ти не боявся правду всім нести,
    Таких як ти ,є мало нині,
    Ти так радів, і так хотів ти жити !!!
    Ти так любив !! І любиш вже з небес,
    Всю Україну від Карпат до Криму....
    І всіх людей ,які живуть у ній тепер,
    І вся земля вже плаче незупинно,
    Країна втратила Героя простака ,
    В душі Ти був лиш Українським сином,
    Прощай Артисте на імя КУЗЬМА (((((

• Подобається Подобається x 4
  3. cleonata

cleonata Well-Known Member

.... мені теж ДУУУУЖЕ тяжко від того... вже котру добу безупину його інтервю, пісні, кліпи... я його не знала особисто, але ще в шансі він сприймався мені як двоюрідний брат, вуйко і тд.. такий свій, рідний, аж дивно ще тоді було..., може коли часто дивишся і слухаєш людину, ти мимоволі звикаєш як до того хто завжди поруч, а поруч найрідніші... і тако просто і мудро говорив.. він говорив мені мої ж думки, котрі я сама в голові так словами не складу... тепер по іншому чую його слова... роблю інші висновки... а в середині неймовірний стрес.. плач... а в церкві Він взагалі не Він був... я не хочу це приймати... такий наш... ДЯКУЮ АНДРІЮ!!! Що сказав дуже важливі слова в мому житті!!! До кого тепер прислухатися.... нема... НІХТО так як він НЕ СКАЖЕ!

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. Gajka

Gajka Well-Known Member

А мені він сниться, вже 2 ніч, ніби друг, ніби зналися близько. Такий щирий і простий........

Переглядаю відео з похорон, важко, плачу, не віриться і досі.

5. konfety

konfety Лучший изгиб на теле девушки - это ее улыбка!

..мені сниться Кузьма, бо мала глупість подивитися фото з аварії, де він особисто((((

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

І щодо дикості інтернет трансляції прощання. Я за неї дякую. Бо коли винесли гріб з церкви я могла плескати з усіма. Бути в церкві не мала можливості. Всякі селфі то дикість звичайно, а от за трансляцію дякую. Мені то було важливо.

• Погоджуюся Погоджуюся x 14
  7. Linar

Linar невиправна оптимістка

підтримую. Я не мала можливості бути в церкві. Але коли йшла служба, я перевела звук на колонки, забрала картинку і просто була там...в церкві...на звичайній службі і молилась за нього, за нас, за Україну.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Ziben

Ziben :)

Раніше вкрай рідко можна було почути пісні Скрябіна в ефірі.
    Сподобалось що написав Сашко Положинський про ротацію пісень українських виконавців:
    До уваги програмних директорів, редакторів, продюсерів, керівників музичних телеканалів та радіостанцій! Мені, як і всім іншим людям, рано чи пізно доведеться піти з життя. Звісно, хочеться, щоб це сталося природно і безболісно, та якомога пізніше, але зараз я не про це. Якщо ви припускаєте, що я заслуговую на те, щоб в день моєї майбутньої смерті, ваш ефір був щедро наповнений піснями, написаними або виконаними мною, то краще почніть це робити зараз - поки я ще живий і сповнений творчих сил. Крутіть мої пісні - хай не так щедро, але часто і регулярно. Бо коли мене не стане, я вже буду вище всієї цієї ефірної метушні, ротацій, потенційних концертів. І ваш показовий, хай навіть щирий, сум мене навряд чи турбуватиме. А зараз для мене це важливо. Дякую!

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  10. zetta

zetta Well-Known Member

Слухаю , круте інтерв'ю :
    Я в шоці .
    Тут матюкається не милосердно, але такий файний . І як завжди правда в очі :

І повна версія останнього інтерв'ю , запощу ще раз . Воно мене порвало:

• Подобається Подобається x 10
  11. gava

gava Well-Known Member

Мати Скрябіна дізналась про загибель сина з радіоновин
    Мати загиблого фронтмена гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка Ольга дізналася, що її син розбився в ДТП, з ефіру радіо.
    «Це був ранок. Я завжди слухаю «Львівську хвилю»… Зробила собі каву… Перед тим в мене два тижні була чорна діра, але в мене нічого не боліло. І та діра над мною була, як торнадо. Я чомусь тоді мила підлогу на кухні. Біля себе не мала телефону, і мені чомусь також ніхто не дзвонив. І тоді я зрозуміла, що кінець», – розповіла вона. За її словами, Скрябін активно допомагав пораненим українським військовим, але про волонтерство говорити не любив, не хотів, щоб про це поширювалась якась інформація. «Він уже довго не міг спокійно жити. Приносив додому рентгенівські знімки і питався, як йому співати, якщо там вбивають майже його дітей. І та біда задавила мою дитину…», – додала Ольга Кузьменко, подякувавши українцям за підтримку у важкий час
    Джерело: http://patrioty.org.ua/mati-skryabina-diznalas-pro-zagibel-sina-z-radionovin/

• Погоджуюся Погоджуюся x 17
    • Подобається Подобається x 2
  12. zetta

zetta Well-Known Member

Канал нтв.ру такі подальщики вже найшли того хлопа шо ніби то свідок і цілу передачу забацали .

13. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Людина, яка вміла заробити мільйон доглядати і обмивати поранених у себе вдома

Остання обіцянка - "скоро буду на передовій, бо хлопцям потрібна підтримка"...Підозрююючи, що саме на небесній передовій написав оце

" Мої бідні батьки до тебе не знали
    Як мало коштує втратити сина
    І краще самі би раніше вмирали
    Щоб не бачити як гине їхня дитина

Ми складали копійки, ліпили до купи
    Своє щастя нехитре на сорок квадратів
    А ти заявилася в мене під дахом
    Щоби разом із небом його відібрати..."
    Цей ефір вартий, щоб його послухати...

цей ефір дуже вартісний, всім хто любив Кузьму варто його послухати.
    https://soundcloud.com/lvivwaveradio/kuzma03022015

Останнє редагування: 7 Лютий 2015
    • Подобається Подобається x 2
  14. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

зетточко, та то паралельно зі зйомкою сюжету поспливали оті свідки, така спільна зав'язочка: підготували грунт і видали сюжетик

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Smorodynka

Smorodynka Member

Сьогодні субота, а я й досі не хочу в це вірити...Таке враження, що я втратила близького друга, близьку мені людину. Вчора дивилася у "Світському житті" різні інтерв"ю Каті Осадчої з Кузьмою - такою світлою, щирою, відкритою людиною він був. Він не любив пафосу, понтів, завжди зі всіма фотографувався, говорив правду, називав речі своїми іменами, мав неперевершене почуття гумору. В нього були всі риси, які я поважаю і ціную в людях. Таких людей зараз насправді дуже мало... Комок стоїть в горлі...

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Подобається Подобається x 1
  16. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Дійсно, шикарне інтерв'ю, наскільки правильно все проаналізував.

17. Marmulyadka

Я теж під враженням від опублікованих інтерв'ю. Наскільки глибока і мудра людина...
    І мені от стало цікаво: чому ж це не публікували раніше? Чому людині треба було померти, щоб до широкого кола дійшли ці його роздуми? Це вважалося "неформатом" чи було невигідно? Всі автори інтерв'ю стверджують, що от-от мали випустити, тільки чогось чекали... Не розумію...

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Materynka

Materynka Well-Known Member

Саме так неодноразово Кузьма і говорив

• Інформативно Інформативно x 1
  19. Marmulyadka

Ще одне

• Подобається Подобається x 1
  20. Lilitochka

Lilitochka New Member

Це просто не вкладається в голові(((((( Дуже важко повірити, що його вже немає. Я ще не можу до кінця усвідомити того...