Зачіска-найважливіша частина модного образу

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Грильяжка, 4 Січень 2010.

1. veronka

veronka зла друзя

Відповідь: Зачіска-найважливіша частина модного образу

кльова зачіска, у мене така була роки з три тому, але мені, лінтяйці, то була морока з укладкою, хоча пасувала бомбово))

2. Orman

Orman Модератор-бомба

нєа, в мене хоч і не в"ється, але пляцком точно не лежить. Тут ще "густина" має значення.

в мене теж була і було кльово коли вкладене. Але сама я вкласти так не могла, а невкладене воно було не те щоб зовсім погано, але трохи не те.

3. Anelija

Anelija New Member

Дівчата, давайте викладати більше фото реальних зачісок, а якщо бути точнішою, то мене цікавлять дитячі зачіски. Які ви робите зачіски своїм красуням та красунчикам?
    Мені Бог послав дві донечки, тому я просто зобов`язана навчитись гарно давати лад з їхнім волоссям. Але є одна проблема - брак фантазії.
    З такою зачіскою ми були на весіллі в хресної:
    П`ять маленьких колосочків на пів голови.

4. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

я собі сама плела, коли мала довге волосся

5. Almariel

Almariel Well-Known Member

Дівчата, хто має довге волосся, розкажіть, яку ви маєте зачіску щодня. Хочеться щось робити собі на голові, але щоб то не займало півгодини. В мене стандартно заколене паличками, або заплетене у косу. Колосок плести не вмію. Від того "риб’ячого колоска" руки болять.
    Поділіться, що можна зробити швидко і гарно.

6. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

порийтеся в інтернеті в журналах Joy, там інколи бувають хороші ідеї

7. Almariel

---------- Додано в 13:29 ---------- Попередній допис був написаний в 13:10 ----------

8. Orman

Orman Модератор-бомба

зараз не таке довге але мала до попи :)
    коса, хвости різні (високий, низкий, обкручені пасмом), гулька або дві (дуже грайливо виглядає), варіації на тему мальвінки. Комбінації: косички від проділу вплітаються в гульку. Ще робила кошик такий як в Тимошенко (до тимошенко :)), кошик з двох кіс на потилиці.

Оце такі що найшвидше робити. Насправді зараз все не згадаю.

9. Almariel

Orman, дякую.
    - як це, не зрозуміла.
    а ви то все собі самі робили? і кошики теж?? ріспект вам.

10. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

А я ношу майже постійно хвостик.. хтось навіть мені колись сказав, щоб я вже нарешті зняла того кінського хвоста... а в мене не вистачає фантазії...:confused: ото поки свої вочка намалюю, вже й бігти тре... так воно і виходить...

11. Orman

Orman Модератор-бомба

дві тоненькі косички починаються біля проділу, а потім їх можна хоч в хвіст, хоч в гулькі, або просто так.
    та це легко! серйозно. що той кошик робити? плете дві коси викладаєте де хочете і шпильками заколюєте.
    От самій собі колосок робити - моя мрія! В мене руки болять, але я би вже потерпіла, а воно якесь таке неакуратне виходить :sad:

12. Almariel

А я палички постійно ношу, то моя подружка сміялась: "А я думала, що ти і на своє весілля з паличками прийдеш)))"

---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:40 ----------

А, згадала, ви десь писали, що маєте густе волосся, бо я як зі свого 2 коси заплету, то вони крізь шпильки повипадають))))

13. Orman

Orman Модератор-бомба

ой повеселили :) сумніваюсь що все так трагічно.

14. Natalya

Natalya Well-Known Member

Моя бабця таку зачіску носила більшу половину свого життя (років 40, а може й більше) :)

15. Відповідь: Зачіска-найважливіша частина модного образу

В неділю йдемо на весілля, оскільки це мій перший серйозний вихід в люди в декреті і там буде дуже багато людей, які бачили менд ще до вагітності (зміни відбулись не вкращу сторону), хочу підібрати якусь цікаву зачіску. Може щось порадите?

16. Almariel

17. Відповідь: Зачіска-найважливіша частина модного образу

Волосся трішки нище плечей. Щодо вподобань, то точно знаю, що випрямлене волосся(в мене кучері) мені непогано, але за рахунок тонкого волоска об"єм швидко втрачається. Хотілось би якусь накрутку, але щоб довжину не втратити, і як тоді з переду вкласти?...

18. GaykaDesign

GaykaDesign New Member

С удовольствием,я уже давно на такую тему намекала.

[​IMG][​IMG][​IMG]

У меня тоже две доченьки и я все время их заплетаю :)
    Накопилось много фото,буду выкладывать потихоньку.

19. Chereshka

Chereshka New Member

я от так деколи хожу заплетена, мені подобається, обовязково коли потрібно, щоб волосся було зібране. Трошки вже волоски повилазили, бо це вже під кінець робочого дня робилось фото:[​IMG]

20. Anelija

Anelija New Member

Зачіски ваші просто супер-пупер-мега-драйв!!!!!!!! Хвилин 10 роздивлялась. Дякую! Дякую! Дякую!
    Чекатиму слідуючих шедеврів.