Зачіска-найважливіша частина модного образу

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Грильяжка, 4 Січень 2010.

1. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Відповідь: Зачіска-найважливіша частина модного образу

як ця штучка називається?
    як застібається? як заколка?
    хочу щось таке...

2. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Касюнюююююю подумай:):):)

траляляля траляляля які гарнющі в них кіски,а тобі ще зовсім трішки і ти їх переплюнеш:)

---------- Додано в 15:06 ---------- Попередній допис був написаний в 15:02 ----------

Ой в оригіналі вона називається:Ізі коум.(з телемагазину)
    На базарі вона називається:Он та от штучка за 28грн.:)
    Вона не застібається,то типу два гребінчика і між ними гумки з блискітками(кусочки пластику),одним кінцем кріпиш з одного боку ,розтягуеш гумки і заколюєш як гребінець з іншого.легко.Але тут таке:гарне густе й довге волосся-не триматиме(така як ця моя),а таке як моє:то її навіть забагато:)

3. Kasia

Kasia Well-Known Member

от козулька:girl_haha:

4. mayscream

mayscream Well-Known Member

Касю, не стрижіться!!!Зараз кожна друга з тим каре в усіх варіаціях, а довги коси,то шик. Я свої як зістригла,то досі попльовуюсь, але з моїм вистреженим затилком тепер років 5 тре чекати,щоб красу повернути (спершу мала варіант 1, за рік перейшла фактично до варіанту 2).

5. Kasia

Kasia Well-Known Member

ой дівки, певно на разі не буду..:girl_in_dreams:
    он Злючка поставила железі фото аргументи , а Гриляжка сказала, що мене заб*є..

певно піду собі зроблю зачіску як в Лонгорії , щоб попустило:girl_haha:

6. kati

kati Well-Known Member

Каськін, тобі стригтись СТРОГО забороняється.:girl_devil::girl_devil:
    Хоча вірю, що деколи просто хочеться чогось кардинально ішого....от я б тобі колорування зробила, трішки насиченіше ніж ти мала колись, і каскадиком виділити прядки....і нехай лонгорія сидить і лікті собі кусає.

п.с. є волосся, яке просто необхідно оформляти в стрижку, а коли маєш від природи довге живе і здорове волосся треба тим пишатись

---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:24 ----------

не зовсім згідна. Все залежить від волосся, особисто маю подруг, які довго намагались ходити з довгим волоося, запускали....а воно було ніяке, а зі срижкою просто стали "іншими людьми"-- красуньками. Кожному своє....
    але Касі я вже написала- ніззя

7. mayscream

mayscream Well-Known Member

Згідна на всі 100,але саме каре зараз на піку популярності, і я впевнена, що якби з тими варіаціями ходили виключно дівчата,яким та стрижка пасує, каре би було набагато менше на вулицях)))

8. odree

odree Well-Known Member

от і я певно до тої когорти "кожної другої" відношуся :sad:
    але я з своєю стрижкою шарюся вже 4 роки. коли вперше так постриглася, то тут такого ще не було, а зараз просто не можу поміняти на щось інше, бо вона мені найбільше підходить

згідна. але ви забули додати - довгі, гарні, доглянуті, густі. а коли в мене на голові "три пера в два ряда", то всіма моїми зусиллями краси з того не виходило, і не гарно мені з довгим

9. Orman

Orman Модератор-бомба

одрі, ви чого?

така класка у вас зачіска, як ото всі Касю відмовляли, то я подумала, що як так гарно підстригтись як ви то й можна :)

10. odree

odree Well-Known Member

11. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

В мене аналогічна ситуація - не маю на що змінити оту "копицю" :) коротше не можна - бо полізуть щоки, як в хом"яка (і волосся чим коротше - тим дрібніші закрутони ). коротше - з стрижками в мене :girl_cray:

12. Krapochka

Krapochka Member

я просто млію від асиметричних бобів..типу такої
    дуже подобається така, як в Ріанни стрижка.
    в мене щось таке схоже. затилок вистрежений, спереду довше і з обох боків по-різному..тільки я от хочу,щоб в мене спереду було конкретно довге..вчора пішла в перукарню підкоротити затилок і мене так підчігікали, що ще довго мені ту довжину відпускати прийдеться..((

ще стосовно стрижок, то дуже раджу, тим хто хоче якусь нову, дивитись, чи зможе так її укладати, як намальовано. про це вже говорилось, але хочу ще раз наголосити, бо з власного досвіду знаю..інколи бувало так,що стриглась, як на картинці.в перукарні дивилось класно, а потім вдома приходилось по годині з тою стрижкою мучитись...то хіба варіант для тих, в кого багацько часу. тому,хто живе в інтенсивному ритмі - це конкретна морока

Останнє редагування: 30 Травень 2010
  13. Furore

Furore New Member

Ото, напевно перукарі стригти по інакшому не вміють і луплять всіх під каре. :girl_crazy:
    Скільки я своїй і на пальцях розказувала і картинки показувала - все-одно мене під каре підрубала і бувай здорова!:girl_cray: Все не піду більш до неї стригтися! :girl_sad:

14. odree

odree Well-Known Member

ну, не знаю як всі, але коли мене постригли, то не було такого повалу того каре. та й недавно спробувала змінитися. все, більше не хочу. ну підходить мені саме ця стрижка, то чому б я мала від неї відмовлятися

15. Юстина

Юстина Well-Known Member

Аналогічно. Експериментувала, експериментувала... Висвітлювалася, відрощувала, стриглася коротко, зараз повернулася до свого темного каре, яке на днях планую ледь "закосити". І мені байдуже скільки нас таких. Модних чи не модних.

16. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

ех... і я сюди.... хочеться вже в перукарню...
    в мене волосся відросло, вже нижче плечей, кінчики навіть не посічені, ну але же вигляду не має... коротко не хочу, але й екстравагантне не хочу.... щось класичне, але щоб тримало вигляд, бо не маю часу на укладки.... а ідей поки ніяких... може хтось (особливо ті, хто мене бачили) підкинуть кілька ідейок?

---------- Додано в 21:07 ---------- Попередній допис був написаний в 20:52 ----------

ось щось симпатичне, подобається те, що верхній шар вкорочений - мені якраз таке треба, бо саме верхній шар волосся пересушений

---------- Додано в 21:08 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ----------

не зле, але мені гривка не пасує

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

можна таким чином зробити об'єм, але довжину лишити, просто зробити зачску такими сходинками, чи якось так.На мою думку, це освіжить зачіску, додасть об'єму!

18. LILY

LILY Well-Known Member

я теж тыльки чую "зараз всы в тому каре,боб..." ну але якщо людины дыйсно гарно то що нестригтись бо всы так ходять..., зате на кожному по-рызному, я от наприклад 5 рокыв коси выдпускала в один прекрасний день пыдстриглась ы не шкодую ы мены всеорывно всы не всы головне що мены добре)))
    перший раз в березны 2010
    а то нины пыдкоректувала але трохи быльше ззаду вистригла
    а ше мены подобаэться така стрижка ы колыр волосся,бомбезно дивиться

19. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

дівчата, проведіть майстер-клас,як самому заплести собі колосок чи французьку косу! в сезон відпочинку це дуже актуально!

20. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Все діло техніки - я як в 1 років навчилася собі той клосок плести, так і досі запросто можу заплести. Це дуже легко, тільки від непривички руки будуть боліти :) Треба подивитися як хтось це робить і пробувати самій