Зачіска-найважливіша частина модного образу

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Грильяжка, 4 Січень 2010.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Зачіска-найважливіша частина модного образу

Ще отакий спосіб є дуже добрим. Там показано як зробити внизу таку кульку, але таким способом можна робити і нагорі.
    http://www.youtube.com/watch?v=sgDyBrx8ZZI&list=UUJqcphJAnsD5YDXcRFzTsOw&index=77&feature=plcp

---------- Додано в 12:18 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ----------

Я собі в H&M купила такий бублик
    Шкарпетку пробувала, але не спододобалося, бо мені потім важко втикнути невидимки, а з цим бубликом дуже легко, бо він з такого матеріалу.

2. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А у Львові десь такі бублики продають? І ще цікавить де продають такі резинки-обручі на голову? З ними ще зачіску в грецькому стилі можна зробити, про яку писали вище.

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

не знаю , але може бути у всяких таких Асесоріях, там де всіляки кульчики, резинки , прикраси до волосся і таке інше. І там же треба шукати ті резинки-обручі на волосся

4. Rona

Rona Мама-йожик

:girl_crazy: ото я село, бачила в H&M ту штуку і ще подумала: "Цікаво, як та гумка на волоссі виглядає...", а то спецпристосування виявляється :)

5. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

вони є в багатьох магазинах де продається біжутерія, а ще їх було купа-купезна при вході на Краківський базар, цілі будки до кольру до вибору, принаймні влітку були точно.....

6. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

накупила собі багато таких в "Скарбниці прикрас" на Дорошенка.

7. Kasia

Kasia Well-Known Member

пробувала зі шкарпеткою. хоч волося маю довге, не акуратно виходить, бо хвостик -ярусами. маю і коротше і довше волосся .
    не можливо гарно накрутити на ту шкарпетку. класична дулька- гулька - гарніше виглядає.

8. Gentle

Gentle Well-Known Member

Можна поексперементувати з банківськими, якщо колір русий (там є жовтенькі такі). А якщо серйозно, то думаю, можна купити в будь-якому магазині, де є всякі такі штучки до волосся.

9. Farfalla

Farfalla Member

в мене вчора нашвидкуруч все вийшло ідеально з другого разу, а сьогодні зранечку (коли хотіла на роботу прийти красІвою) нічого не вийшло!!! Мабуть, разів 5 пробувала :girl_cray:

10. Fiyalka

Fiyalka Active Member

Я роблю з шкарпеткою гарно получається

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Купила на літо 2 штуки. Підстриглась, то так і лежать. Коли міряла, подобалось. Але то було навесні, коли вони були в дефіциті. А потім поооочалось. Де не глянь. Зараз ніби сезонно то призупинилось, але зачіска насправді легка і ефектна. В мене лежать без діла, бо довжини мало.

12. Alicia

Alicia Well-Known Member

у мене також трохи каскадом, але гулька виходить супер. Влітку була улюблена зачіска на пляж - швидко і нічого не вилазить зайвого.
    Дівчина собі таким пучком ще й кудряшки робить:
    http://www.youtube.com/watch?v=3FV-YO46E8Y

Я от нещодавно знайшла картинку і не можу зрозуміти, що саме дівчина намагається зробити - пишніший хвіст?

• Подобається Подобається x 1
  13. Kasia

Kasia Well-Known Member

в мене не трохи)) а конкретно. в хвості на макцівці є прядочки 3 -5 см. і далі по наростаючій.
    + коли крутиш на ту шкарпетку від дового то тримаєш за довше, решта розсипається . доводеться підхоплювати ..
    ну загалом, вважаю що на рівне волося буде 100 % простіше.

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

вау! сьогодні спробувала - краще за будь-які бігуді. І зручніше набагато: і спати, і так по квартирі ходити.

15. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

природні локони вийшли... гарно.... єдине, щоб заломи від резинки не залишались...

16. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Вона намагається зробити "хвіст-поні"))) Ну але, на скільки я зрозуміла, там має бути ще продовження інструкції.
    Плюс той поні-хвіст повинен бути зроблений ніби "без резинки". Волоссям обгорнутий. Більше незнаю як пояснити)))

Я часто таку дульку собі роблю, то потім теж гарне хвилясте волосся. Правда в мене трохи заломлюються кінці, якщо не зовсім акуратно заверну.

17. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А які є ідея для коротшого волосся? В мене подовжене каре. Майже рівне. В простий хвостик збирати якось нецікаво. Колоски періодично заплітаю.. Але ж треба якось урізноманітнити вигляд, поки довжина не відросте:girl_spruce_up:

18. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

знайшла пост, де показано, як зробити гульку-дульку за допомогою спеціальної магнітної заколки. цей спосіб видався мені легшим, ніж з бубликом і шкарпеткою. але, де ту заколку знайти?

http://kosmetista.ru/blog/pricheski/26799.html

19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

купила собі в магазині "все по 2 грн"....

20. Alicia

Alicia Well-Known Member

Святковий варіант пучка з шкарпеткою:girl_crazy: